reklama

Od kiedy na nocnik?

Brawo Emilka.Super:tak:.ja miałam Kondzia uczyc,ale nie mialam ostatnio czasu,bo ciagle siedzialam na BB:sorry2:,a dzis mi mały zagoraczkowal...Musze chwilke odczekac:-(

reklama
Brawa dla Kubulka i Emilki :tak::-)
Jenni nadal niechce robic ani na nocnik ani na kibelek ,jak chodzi bez pieluchy i widzi ze popuszcza to krzyczy "ala" a jak ja posadze to nic nie zrobi :baffled:

u nas wołania też bak jedynie jak na golasa lata to siada na nocnik jak potrzebuje ale to nie sposób więć od dziś nosimy pampersy ZIELONE dla chłopców - majteczki zobaczymy. niech się oswoi.

tak dla dziewczynej RÓŻOWE to jakby odmianna pampersów let's go ostatnio ku[iłam właśnie na próbę jumbo pack rozmiar 6 na wszelki wypadek duże by były na lato jakby nam nie przypadły a raczej Szymkowi nie przypadły :-D:-D
44 szt 50zł

reklama
Co do tych pieluchomajtek to ja byłam średnio zadowolona:sorry2: Myślałam, że może pomoże to Vickowi oduczyć się pieluch, ale jemu to nie robiło różnicy czy to te pieluchomajtki czy zwykła pieluszka:no: Owszem inaczej się je zakłada, ale wolę jednak zwykłe bawełniane majtki kontra pielucha w nauce siusiania;-):tak: U nas w ofercie dla chłopców są ze Spiderman'em a dla dziewczynek z tego co pamiętam to z Dorą:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry