Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak nie, to trzeba czekać spokojnie, aż maluch załapie, nie ma wyjścia.U nas jest dokładnie to samonocnik też w użyciu bo najczęsciej Emilce się chce jak ktoś siedzi w ubikacji
Oliwce się zawsze chce siusiu, jak ktoś jest w ubikacji. Ale my nie korzystamy z nocnika wtedy, Oli czeka, aż się ubikacja zwolni i tyle. Jak bardzo mocno jej się chce, że już nie może wytrzymać, to osoba siedząca w ubikacji musi się pośpieszyć 

:-)
więc ja sie tam nie spinam, zobaczymy w czerwcu jak nam pójdzie, najwyzej odczekamy znowu, całe wakacje mamy na naukę
;-):-)
będę musiała chyba specjalnie urlop wziąć z tydzień - półtora żeby wziąć sprawy w swoje ręce.a dla chłopców to nie dobrze tak długo w pieluszce biegać i dlatego lato 2009 ma być tym pożegnaniem z pieluchą
.
Ja myślę że jak te nasze mądralinki pobiegają z gołymi pupami i obsikanymi ciągle nogami to szybko się nauczą że lepiej sikać do nocnika niż po nogach
Tylko pogoda musi sprzyjać, juz niedługo... głowa do góry