• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

zgadzam sie z mary trzeba rozsadnie podejść do powrotu normalnego jedzonka, bo jesli kots zacznie wpiepszac tylko jak scudnie tyle ile chciał to wiadomo powróci wszytsko z nawiazką:-)
dziewczyny ja uwielbiam rybki i pewnie bedę je wpierniczać duzo:-) zastanawiam sie tylko czy jak pod kazda postacia mozna je jeś to smazone też? :confused: no i tatary lubie a otręby hmm? skąd ja je wezme? może w pl sklepie :-) naprawde trzeba wczesniej troszke zakupow porobić zeby było w czym wybierać to wtedy nie bedzie kusiło cos innego w lodówce :-)

reklama
dziewczyny a wysłały byście mi też te przepisy bo ja pomysłów na obiady już nie mam a jak mówicie że tam takie dobre rzeczy to by się przydało. chyba że nie można tego jeść jak się tej diety nie stosuje
mój mail aga4444@poczta.onet.pl

właśnie cokolwiek by to nie znaczyło :-D

Ojjjj tzn ze skoro np podczas diety nie jadlo sie pieczywa to pierwsze co pierwszego dnia po zakonczeniu diety nei rzucamy sie na caly bochenek... ;-)

Ooo to mnie zaskoczylas :-D bo myslalam ze do konca zycia trzeba..

Ja mysle ze to jest tak jak ze zdrowym jedzeniem i trybem zycia.... nalezy przestrzegac jakis ogolnych zasad i tyle...

dziunka dobre:-D

a czujecie tak do konca zycia na diecie proteinowej :-D chyba bysmy zanikły ;-)

powiem wam ze ja sie juz doczekac nie moge taka podekscytowana jestem ;-) jutro robie liste i przejde sie do sklepu popatrzec co tutaj jest a czego nei ma zeby w razie czego zdazyla zamowic z pl jesczze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry