reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

ja schudłam na dukanie 15 kg. zaprzestałam diety w czerwcu. do dziś nic mi nie wróciło! cały czas te 15 kg na minusie i muszę sobie znaleźć jakąś inną dietę, żeby schudnąć kolejne 15 ;-) dukan jakoś mi nie leży :-( ja za bardzo owoce kocham!

reklama
oj to chyba nie ma diety owocowej :( za dużo cukru
choociaz z drugiej strony mialam w podstawówce kolezankę, która byla na diecie chipsowej :D podobno nawet schudła :D

banana super pomysł , dzięki za linki :tak: właśnie dzisiaj włączyłam ten pierwszy i powiem szczerze że nie sądziłam że ze mną aż tak kiepsko :szok: , najgorszy był Kuba wiszący mi na początku na nodze :-D ale potem mi dzielnie kibicował i się cały czas chichrał jak widział co robię :-D

BanAna - dzięki za linki, chyba zacznę, bo nie dość że niektóre partie mięśni mi nie pracują, to jeszcze przez to siedzenie w domu nie mam ruchu... a bieganie wokół windy jak moje uskuteczniają raczej nie byłoby dobrym pomysłem.:-D:-D:-D

ciesze sie,ze wam sie spodobalo. szczerze, to ja chyba wole w domu sobie to tanczyc niz tam gdzie chodze, bo coraz wiecej osob przychodzi a ta dziewczyna nie wprowadzila limitu osob i jest naprawde ciasno na hali. poza tym, tam chodze raz w tyg a zalecaja 3 razy a na to niestety mnie nie stac, no i odpada mi problem opieki nad dzieckiem, bo tancze, jak ona spi. pewnie sasiedzi maja ubaw, bo nawet przy zgaszonym swietle mam takie cienkie zaslony w salonie,ze przez blask telewizora wszystko widac :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
15 minut i mam dość;-)

Banana
są jakies zasady ćwiczenia zumby?

edit. znalazłam nawet kilkanaście instruktorek w okolicach :-) najbliższa jest z Wejherowa, a uczy w Redzie.

Ostatnia edycja:
Do góry