Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ty naprawde chyba jeszcze do zycia nie doroslas...to jest zalosne...zalosne. No to po co odbieralas prawa, przeciez moze sie widywac ? Pewnie placi Ci alimenty a Ty jestes happy. To dobrze. Ja alimentow nie potrzebuje, bo to glodowe sumy, moje dziecko poki co nie potrzebuje widywania sie z ojcem, ktory chcial mi je zabrac do siebie kiedy mialo 2 tyg i bylo na piersi, a jesli on dorosnie kiedys do bycia ojcem i pokaze ze mu zalezy to MOZE wtedy zgodze sie, zeby sie z nim czasami zobaczyl, poki co nie wiem co sie znim dzieje, bo prawdopodobnie wyjechal i powiedzial, ze kontaktu nie cche miec
To przystań na spotkanie w domu, najlepiej jeszcze w czyjejś obecności, z tym, że kolejne na dworze, nie skreślaj od razu tego zdaniem, że nie masz o czym z nim gadać, tylko zadbaj o ten kontakt, jeśli masz możliwość.
Fajnie, że jesteś zabezpieczona finansowo...szkoda, że nie myślisz o zabezpieczeniu swojego dziecka emocjonalnie.