Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ty naprawde chyba jeszcze do zycia nie doroslas...to jest zalosne...zalosne. No to po co odbieralas prawa, przeciez moze sie widywac ? Pewnie placi Ci alimenty a Ty jestes happy. To dobrze. Ja alimentow nie potrzebuje, bo to glodowe sumy, moje dziecko poki co nie potrzebuje widywania sie z ojcem, ktory chcial mi je zabrac do siebie kiedy mialo 2 tyg i bylo na piersi, a jesli on dorosnie kiedys do bycia ojcem i pokaze ze mu zalezy to MOZE wtedy zgodze sie, zeby sie z nim czasami zobaczyl, poki co nie wiem co sie znim dzieje, bo prawdopodobnie wyjechal i powiedzial, ze kontaktu nie cche miec
To przystań na spotkanie w domu, najlepiej jeszcze w czyjejś obecności, z tym, że kolejne na dworze, nie skreślaj od razu tego zdaniem, że nie masz o czym z nim gadać, tylko zadbaj o ten kontakt, jeśli masz możliwość.
Fajnie, że jesteś zabezpieczona finansowo...szkoda, że nie myślisz o zabezpieczeniu swojego dziecka emocjonalnie.