• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Witajcie

Ja swojego M. juz wyprawilam na impreze na kutrze a raczej sam sie wyprawil :-)
wstal rano o 6 z Mala i sie nia zajal i sam sie wyszykowal a ja spalam do 8! :-D
tylko pogoda taka rozna wiec mam nadzieje ze go nie zmoczy za bardzo hehe

a nakichalam sie rano na maksa! mam alergie na kurz wrrr... a zdejmowalam pokrowiec z materaca i troche sie kurzylo wiec juz nawet przestalam liczyc ile razy mi sie kichnelo :wściekła/y:
zreszta wszystko sie ukurzylo wiec musialam sprzatac na maksa i nawet Mala zakurzona hihi ale ona na szczescie nie kicha ;-)
tak wiec dziecko tez w wiaderku wyladowalo! ale ostatnio jak sa te upaly to czesto rano ja tez zanurzam w wodzie zeby lepiej sie poczula!
"w wiaderku" bo ja niemam wanienki tylko wiadro specjalne do kapieli maluchow i ona sobie ygodnie w nim siedzi :-)
ale teraz planuje juz przywiesc wanienke bo kluseczke troche juz urosla....

zreszta po wakacjach wracamy do Nl dwoma autami wiec bede mogla przywiesc sobie troche rzeczy z czego baaardzo sie ciesze...
tylko zastanawiam sie jak my droge z powrotem przetrwamy no ale to juz inna bajka....

wczoraj wieczorem dalam Malej kawalek arbuza do raczki i byla zachwycona! ciumciala sobie i ciumciala i cala mokra i uklejona byla hihi

reklama
dobraczarownica > prawdziwa kobieta w ciazy! zachcianki masz niesamowite ale to dobrze :-)

natalineczka > ooo to dzisiaj szalenstwo zakupowe? dobrze masz jak odbierasz wyplate swojego M. :-)
moj dzisiaj sie obudzil i pyta czy czy mam jakas gotowke bo mu niechce sie do bankomatu jechac wiec oddalam mu swoje zaskurniaki :-( ale w zamian dostalam jego karte do bankomatu hihi
super ze potrafisz takie rzeczy uszyc! ja nawet jak mam guzik przyszyc to marudze bo nie lubie tego robic ...

Al.Szyszkowska > Ty karmisz jeszcze piersia wiec masz super! ja niestety musze juz kombinowac jakies obiadki... na szczescie mam jeszcze pare sloiczkow z pl bo zrobilam sobie zapas jak jechalismy i teraz jak bedziemy to tez kupie na zapas hihi
sama gotowac warzyw nie chce bo jak widze tutaj w sklepie jak np. wszystkie ogorki sa odealnie proste i rownej dlugosci to mi rece opadaja - sama chemia doslownie :-(

Witajcie

Ja swojego M. juz wyprawilam na impreze na kutrze a raczej sam sie wyprawil :-)
wstal rano o 6 z Mala i sie nia zajal i sam sie wyszykowal a ja spalam do 8! :-D
tylko pogoda taka rozna wiec mam nadzieje ze go nie zmoczy za bardzo hehe

a nakichalam sie rano na maksa! mam alergie na kurz wrrr... a zdejmowalam pokrowiec z materaca i troche sie kurzylo wiec juz nawet przestalam liczyc ile razy mi sie kichnelo :wściekła/y:
zreszta wszystko sie ukurzylo wiec musialam sprzatac na maksa i nawet Mala zakurzona hihi ale ona na szczescie nie kicha ;-)
tak wiec dziecko tez w wiaderku wyladowalo! ale ostatnio jak sa te upaly to czesto rano ja tez zanurzam w wodzie zeby lepiej sie poczula!
"w wiaderku" bo ja niemam wanienki tylko wiadro specjalne do kapieli maluchow i ona sobie ygodnie w nim siedzi :-)
ale teraz planuje juz przywiesc wanienke bo kluseczke troche juz urosla....

zreszta po wakacjach wracamy do Nl dwoma autami wiec bede mogla przywiesc sobie troche rzeczy z czego baaardzo sie ciesze...
tylko zastanawiam sie jak my droge z powrotem przetrwamy no ale to juz inna bajka....

wczoraj wieczorem dalam Malej kawalek arbuza do raczki i byla zachwycona! ciumciala sobie i ciumciala i cala mokra i uklejona byla hihi
brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :tak::tak::tak:
musiała przesłodko wyglądać:-D:-D:-D:-D

wlasnie posegregowalam rzeczy Malej i doslownie szok! :szok:
tyle ciuszkow juz za malych ... musialam poodkladac .... nawet buciki wszystkie juz za male hihi
a jak przylozylam jej pajaca do nogawka byla do kolana :-D
chyba musze znowu wybrac sie na zakupy dla niej....

witam sie wieczorkiem
juz po zakupach niedawno wrocilismy z tych biedronkowych
mialam peeeeeeeeeelny kosz a pampkow juz nie kupuje:sorry2:
dzis jakichs dla mnie zkupow nie robilam
czarkowi tylko hulajnoge kupilam ta obiecana a ile sie za nia nalatalam:sorry2:
no ale jak obiecana to trza kupic:tak::tak:
dla siebie ino wsówki:-D:-D:-D:-D
no i w biedronie patelnie do nalesnikow kupilam za 9.99
jutro testowanie:tak::tak:
m dopiero w srode przyjezdza:dry:
a co najlepsze ze maja do jesieni juz na miejscu zostac:sorry2:
super ze bedzie w domu ale ciekawa jestem za co my czarkowi lozko kupimy:sorry2:
i wozek dla malej i materacyk i cala wyprawke:sorry2:
no ciekawe to bedzie

Natalineczka to mialas intensywny dzien!
ja tez czesto robie zakupy w biedronce ...
to Czaruś szczesliwy dzisiaj :-)
a wyprawke powoli skompletujesz... napewno zdazysz!

ale mi smaka na nalesniki zrobilas ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry