• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

roseann super to wygląda. a chcesz zrobić to takie wielkie??? z poduszką do siedzenia???

czy wy jesteście tak samo zmęczeni jak ja???
Tak, ma byc duże, bo Maja to bańka wstańka. Uwielbia się rozpędzac i przewracac, taczac po poduchach itp. Może Holly opowie jak się ostatnio zachowywała u nich Maja w psim legowisku:-D

U mnie tylko oczy zmęczone od gapienia się w kompa ( od tygodnia szukam i nie mogę znaleźc naszyjnika albo łańcuszka na ślub:wściekła/y:. Jak by Wam cos wpadło w oko srebrno- perłowego do podeślijcie linka).
I ja bym się pogodą nie martwiła. Przecież często się prognoza nie sprawdza;-)

reklama
dzień dobry :-D
my niedawno wstałysmy,. Lena obudziła sie o 8, ale jeszcze lezaylysmy dluuuuuuuugo;-) myslala ze uśnie ale jej sie nie udało;-) no i dzien jak co dzien. Musze cos na 2 danie wymyslic, bo mam zupke z wczoraj... nie mam pojecie co?
Daria co u was?

No dzien dobry:) No pomysl z kojcem byl bardzo dobry Domka poszla spac po 21 i obudzila sie o 3.30 :) i juz przestawila sie na 1 spanie w dzien wlasnie usnela ciekawe ile pospi:)

Dziewczyny, macie jakis kontakt z mamą Julki?
Poszukuje dobrego neurologopedy w naszej okolicy, może Wy cos słyszałyście?
Franiu musi miec zajęcia min 2 x w tygodniu, daleko takim systemem jak teraz nie zajedziemy:(

Dziewczyny, macie jakis kontakt z mamą Julki?
Poszukuje dobrego neurologopedy w naszej okolicy, może Wy cos słyszałyście?
Franiu musi miec zajęcia min 2 x w tygodniu, daleko takim systemem jak teraz nie zajedziemy:(

Aga, znam dziewczynę, która mogłaby Ci pomóc, jest neurologopedą i prowadzi terapię w Jeleniej. Kilka osób do niej chodziło z dzieciakami, chwalili, ale w necie znalazłam jedną opinię o niej, która w sumie może być prawdziwa...

cytuję: Komentarz:
nie polecam tej pani,nie posiada jeszcze wiedzy niezbędnej do nauki poprawnej mowy u mojego dziecka

Po pierwsze ktoś napisał mojego dziecka, a nie wiemy w czym tkwił problem, po drugie fakt jest młoda ...
Wiesz, zawsze możesz spróbować na wizytę się umówić ...
miejscowość: Jelenia Góra, woj. dolnośląskie
rodzaj placówki:
nazwa placówki: adres: Pocztowa 5/5
kod pocztowy: 58-560
telefon kontaktowy: 691113623
email: dagles@interia.pl

Powołaj się na nas jesli chcesz, Artur pracował z jej mężem jakis czas temu ... wiesz z braku laku, no nie wiem, zdecyduj

Buzka dla Was!

Aga ja niestety nie pomoge.

Dziewczyny poradzcie cos dobrego na katar dla dziecka. Wlasnie sie chyba Malej zaczyna, caly dzien kichala, a teraz c chwila sie budzi, i zapchany nosek juz ma:-( jak ja tego nienawidze... Widze jak sie bidulka meczy...

Monika ja bym inhalację z soli zrobiła od razu. Po inhalacji mozna pdać jakieś krople (np nasivin - lunie bo w aerozolu) i potem już inhalacje z soli izotonicznej.

Kasiu, dzieki.
Wiesz cos o jej kwalifikacjach? Kiedy skończyła studia neurologop, akie szkolenia w czym sie specjalizuje itd?

reklama
hej;-D
co u was?
Ja wlasnie wcinam obiad, Mala sprzedalam babci;-) hihi
ogolnie noc jakos minela, mala spala, wiercila sie, tylko wieczorem jeszcze poplakala. Nie da sobie wyczyscic noska, ale walcze z Nia. kupilam kropelki i jakies witaminki moze katar przejdzie i obejdze sie bez lekarza
Holly, Ilizkacz co u was??? cos ostatnio milczycie:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry