mada78
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A moja mi dzisiaj koncert dała przez pól dniabalam sie, że noc też będzie taka, a co się okazało... ida jej zęby. Mąż poleciał po jakiś żel do smarowania na dziąsła, zaraz jej zaaplikowaliśmy, zasnęła więc sobie spokojnie o 20 i ciągle śpi - uff, całe szczęście:-)
Jeju K@si@ no to Kingusia to pierwsza ząbkowiczka już wśród naszych dzidziolków, gratulacje:-)no i życzę aby żelik był skuteczny:-)
A moja uwielbia na brzuszku
zwłaszcza na naszym łóżku a już po kąpieli to by mogła do rana tak leżeć,podnosić sie na rączkach i gadać(ostatnio nawet wyprostowała w łokciach raczki-byłam w szoku ale szybko sie zmeczyła i nie zdążyłam zdobić fotki:-(i przeszła na półpietro czyli wsparta na zgietych raczkach), może dlatego ze zawsze przed nią poduszki sa kolorowe i bardzo sie nimi interesuje.
balam sie, że noc też będzie taka, a co się okazało... ida jej zęby. Mąż poleciał po jakiś żel do smarowania na dziąsła, zaraz jej zaaplikowaliśmy, zasnęła więc sobie spokojnie o 20 i ciągle śpi - uff, całe szczęście:-)
Piotrula strasznie cierpi jak go zaczyna boleć :-( Wygina się, krzyczy, nie mozna go uspokoić. A mnie się ryczeć chce. Kupiłam mu taki gryzak wodny do schładzania, ale on i tak preferuje swoje piąstki.