Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ewcia już trochę lepiej,przynajmniej z nosa jej tak nie cieknie no i wogóle widać po niej że jest weselsza. wczoraj dwie godziny gadała non stop,aż sie zastanawiałam ze ją gardło nie rozboli , ))))
Nasz też miała przeziębienie. Dostała od żony potem mała a potem ja i znów o mało co mała nie zaraziła się odemnie. Przy chorobach trzeba tylko uważać na lekarzy bo 1 od razu dał nam antybiotyk a 2 leczył normalnie. Zawsze sprawdzam lekarza u innego po przepisaniu antybiotyku bo niektórzy bardzo chętnie daja go na receptę.
Jak i czym wyczyscic najlepiej malej pepuszek?? :-) Bo ma w srodku brudny (kosmetyki plus jakies paprochy z ubranek) - a nie chcialabym jej uszkodzic. Aha, Sara ma pepuszek bardzo wklesly i trudno sie do niego "dostac" :-)
ja wymyśliłam taki sposób: trochę oliwki na patyczek i do pępka, chwilkę poczekam i potem delikatnie "kręcę" patyczkiem, wszystko ładnie po chwili wychodzi
przetestowałam na Wojtku, bo też ma pępek tak głęboko, Alka ma na szczęście płaski...
leyna wydaje mi się,że nie masz się czym martwić- sama wczoraj troszke się podłamałam tym,że mi mała tak słabo przybiera... jak na 3,5 miesiąca to piotruś i tak ładnie waży:-)
Ewa ja się nie martwię, bo wiem, że do małych dzieci on nie należy, biorąc wagę wyjściową 3370. Dziwię się tylko, że aż tak duża różnica jest w przybieraniu. W pierwszym miesiącu przybrał 800 gr, w drugim kolejne 1600 gr, między 2 a 3 miesiącem 1 kg. A teraz tak malutko w porównaniu z poprzednimi miesiącami
Ty sie ciesz kobietko, kregoslup Ci nie bedzie tak wymiekal :-)
Moja malutka tez przystopowala. W przeciagu miesiaca przybrala 1200 gram, a potem w dwa tygodnie tylko 200, ale sie nie martwie. I tak wazy juz kolo 7,5 kilo, na razie wystarczy :-)
Leyna, Karoo Wy i tak macie niezle kolosiki ;-) w porownaniu z moja Sara i Ewci malutka - nasze przy Waszych to drobinki :-) A mnie sie wydaje, ze Sara to taka kluseczka hehe.