Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sandra1982 pisze:Dziewczyny, po ile godzin spia Wasze maluszki?
miałam podobnie z moją malutką i położna poleciła mi kropelki dla niemowląt ESPUTICON do kupienia bez recepty. Daje się w trakcie posiłku 2 razy dziennie 1 kropelkę do buzi maluszka i to pomaga wyeliminować nadmaiar gazówK@si@ pisze:a od rana znowu płacz związany z gazami, no i brak kupki od paru dni, jak mi dzisiaj nie zrobi to chyba zastosuję czopek glicerynowy,
piję cały czas dwa razy dziennie.rano do sniadania i kolo 18.potem jak mala dostaje wieczorem cycka to spi w nocy z jedną przerwa na karmienie a ja juz nie chodzę po ścianach bo nawet mozna sie wyspac.nie zauwazyłam zeby mala puszczala więcej bąków,zato kupka nieco rzadsza po tej herbatce poza tym ja podaje esputikon bo ma straszne kolki po butliasmodis pisze:wiesz co K@siu...ja pije herbatke FITO-MIX na zwiekszenie ilosci mleka i tam jest napisane oraz widze to po dzialaniu tej herbatki ze ona wplywa na malucha wiatropednie...moze to cos pomoze twojej malej. choc sama sie zastanawiam czy do dobrze?
Aga a ty dalej pijesz ta herbatke? i czy tez twoja mala sadzi caly czas baki?