Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leyna pisze:Irlandia pisze:a propos witaminy D - ja mam zalecenie podawania mlodemu Vigantolu po 2 krople.
widac co pediatra to inna szkola.
Leyna ilośc witaminy nie zależy od pediatry, tylko od wielkości ciemiączka u dziecka, bo nie może się ono za szybko zrosnąć, a na to właśnie ma wpływ witamina
Frutisek pisze:no i lekarka przepisałą mi czopki Viburcol. Mam wrażenie że pomagają.Podaję jej jednego czopa dziennie...piszę że w sumie dzieciątko od 0 do 6 miesięcy może stosować od 1-2 czopków na dobę.Nie chcę już teraz dawać dwóch dziennie..bo co bedzie później... :-[
Irlandia...pisz, dobre rady doswiadczonej mamy sie przydadza. mam pytane co do tej pokrzywki...gdzie ja kupic? w aptece?Irlandia pisze:Ja polecam pokrzywę z rumiankiem w dużych ilościach ( do litra dziennie) i duuuuuuuuuużo wody niegazowanej. Ja piłam do trzech litrów dziennie na początku.
K@si@ pisze:Frutisek pisze:no i lekarka przepisałą mi czopki Viburcol. Mam wrażenie że pomagają.Podaję jej jednego czopa dziennie...piszę że w sumie dzieciątko od 0 do 6 miesięcy może stosować od 1-2 czopków na dobę.Nie chcę już teraz dawać dwóch dziennie..bo co bedzie później... :-[
A ten Viburcol to na co?
Proszek do prania albo może mydełko w kąpieli albo po prostu skórka się złuszcza albo pieluszka obciera. Olkowi też sie skórka łuszczyła pierwszy miesiąc.ewa_ll pisze:dziewczynki mam pytanko moja maleńka ma dzis jakis zaczerwieniony brzuszek i troszke skórka jej sie zaczęła na nim łuszczyć... czy to normalne...? dodam,że śpi sobie spokojniutko, je tez grzecznie, nie marudzi
Joaś pisze:K@si@ pisze:Frutisek pisze:no i lekarka przepisałą mi czopki Viburcol. Mam wrażenie że pomagają.Podaję jej jednego czopa dziennie...piszę że w sumie dzieciątko od 0 do 6 miesięcy może stosować od 1-2 czopków na dobę.Nie chcę już teraz dawać dwóch dziennie..bo co bedzie później... :-[
A ten Viburcol to na co?
Viburcol to lek homeopatyczny. Dziala uspokajajaco, przeciwbolowo. Zaleca sie go tez przy bolesnym zabkowaniu, na poczatku infekcji u dzieci. Stosowalam u swoich dzieci i bardzo sobie chwalilam.