mamusia2008
mamusia Karolinki
buziaki będą po:-)wieeelki buziak dla Ciebie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buziaki będą po:-)wieeelki buziak dla Ciebie![]()
ja już dawałam biszkopta i chrupka i malej się bardzo podobałoDziewczyny mam pytanie, co mogę maluchowi podać na swędzące dziąsła? Iguś żadnego gryzaka nie toleruje:-( i bardzo mu dokucza ząbkowanie. Można już dać maluchowi jakies biszkopty czy coś?
ja już dawałam biszkopta i chrupka i malej się bardzo podobało
ona raczej lize i ssie, wiec niema szansy zeby go odgryzlaA nie bałaś się, że "odgryzie" kawałek i się zadławi?
Agacia może musisz wziąć młodego na wstrzymanie![]()
oki,to fajniusio, dzieki za relacjeMadzienko i Mamusiu szmpon z Musteli jest superstosujemy go od kilku dni a juz widac rezultat
w 2 dniu strasznie uszczyla sie glowka gdyz ta ciemieniuszka zaczela szybko schodzic teraz zostaly tylko takie malutkie placyki i juz nic miedzy wloskami sie nie szweda
wiec sadze ze za kilka dni glowka bedzie calkowicie czysta
wloski sa milutkie w dotyku i takie mieciutkie
![]()