reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
dziś w nocy pobudka co 2 godziny, rano tak się rozdarł mojej mamie, że musiałam odwołać jazdę i wrócić do domu, a teraz siedzi w foteliku i parska (co oznacza niezadowolenie) zamiast spać -wrrr...łobuz

Ja też zabieram Krzymka wszędzie,oprócz jazd, bo wtedy nie można - nie straszne nam sklepy, autobusy, kina i tramwaje ;D ;D ;D

u mnie od kilku dni mega kryzys..mała non stop je i żyga..nie jest to takie ulewanie, ale potężne chluśnięcia..na dotatek dzisiaj miała mega kolkę...dałam jej 1/4 czopka posuszyłam brzuszek suszarkę i wkońcu zasnęłą..ja tylko nie wiem co zrobić z tym rzyganiem, bo po nakarmieniu cały posiłek ląduje na ubranku...myślałam,że coś jest nie tak z moim mlekiem, ale po mieszance robi tak samo :(

maga - u nas są dni, ze po każdym jedzeniu jest zwrot - mówiłam lekarzowi ale ona stwierdziła, ze być może mały je więcej niż potrzebuje - teraz są dni, że Krzymek je 5-7 minut, co 3-4 godziny a na noc je tak konkretnie - wtedy nie wymiotuje; ale są i takie, że ja brudna, on brudny...
zapytaj swojego lekarza co z tym zrobić...nasz mały nie wyglądał jakby coś mu dolegało , oprócz wymiotowania, więc nie panikowaliśmy...

Mam wrażenie, że linomag działa (zawsze jest tak, jak chce wprowadzić zmiany - stare "środki" działają) :) Chciałam kupić sudokrem, ale na razie wstrzymam się :)

dziewczynki a jak ubieracie maluchy w to ciepło?

my wczoraj wyskoczyliśmy w bodziaku i na to rampersik i skarpetki. Piotrek spał bex przykrycia. dopiero o 17 ubraliśmy mu cieniutkie spodenki, ale dalej był na krótki rękaw.

reklama
Po wczorajszym spacerze już wiem, że wróciło ciepło i myślę, że ubiorę Filipa podobnie jak Ty Kasiu Piotrka. Albo body z rękawkiem 3/4, koszulka z krótkim rękawem, skarpetki i spodnie. Kocyk zabieram do torby tylko awaryjnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry