• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opieka nad maluszkami

pisałam ostatnio o soczku marchewkowym i wiecie co na drugi dzien emila zrobiła pomarańczową kupke w pierwszej chwili sie wystraszyłam przyzwyczajona do zoltawych papek a dopiero potem sobie przypomnialam o soczku i ze pewnie jego sprawka

reklama
Mokkate - to prawda, że dziecko karmione piersią może nie robic kupek nawet do 10 dni i to jest ciągle jeszcze norma!
kasiula matula pisze:
pisałam ostatnio o soczku marchewkowym i wiecie co na drugi dzien emila zrobiła pomarańczową kupke w pierwszej chwili sie wystraszyłam przyzwyczajona do zoltawych papek a dopiero potem sobie przypomnialam o soczku i ze pewnie jego sprawka

Mnie lekarka uprzedziła, ze przy wprowadzaniu soczków czy deserków kupki mogą zmienić zabarwienie i mam się tym nie przejmować. Zjedliśmy dzisiaj marchewkę, na razie była kupka mocno żółta.

mój kochany synek kolejną noc przespał od 21 do 7 rano z 1 karmieniem około 3 :laugh: :laugh: :laugh:, a potem jeszcze poleżał z nami do 9 ;D

w ogóle dziś był mega grzeczny - byliśmy z nim w selgrosie to usnął w wózku na zakupy wśród serów i wód mineralnych, a potem na ślubie koleżanki najpierw śpiewał aaaaaaaaaaaaa, ooooooooooooooooo razem z księdzem a potem usnął w kościele przy dźwięku trąbek ;D ;D (bo koleżanka zamówiła sobie trębaczy)

Mokkate u nas od jakiegoś czasu są kupki raz na dwa albo trzy dni a ostatnio nawet cztery.
Karmiony jest i cycem i butelką
Jeśli Martynce nic nie jest to pozostaje się cieszyć że mniej "brudnej roboty" :)

U nas też już mniej płynna :) i częściej zielona ale to pewnie dlatego ,że dokarmiam mlekiem modyfikowanym a w nim jest dodatkowe żelazo

Karola cierpi na odparzenia! jej pofałdkowana szyjka jest cała czerwona!!! Co robić?
smaruję jej linomagiem w płynie i jest wtedy taki krzyk, że szok :( Najgorzej wieczorem po całym ciepłym dniu ... :(

reklama
KingaP pisze:
Karola cierpi na odparzenia! jej pofałdkowana szyjka jest cała czerwona!!! Co robić?
smaruję jej linomagiem w płynie i jest wtedy taki krzyk, że szok :( Najgorzej wieczorem po całym ciepłym dniu ... :(

Kinga, ale utuczyłaś Karolinę  ;) Moja znajoma smaruje sudocremem i są efekty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry