reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

out off topic - o niczym

reklama
hehe martolinka no podróz koleją transyberyjską do Irkucka to taki średnio aktywny wypoczynek, chyba, ze przez te 7 dni bedziesz w tą i z powrotem po pociagu łazić :-) moja koleznaka jechała to mówila, ze po 5 dniach juz nie mogla patrzec na tych ludzi w przedziale. Ale na pewno warto

Ja już nie pamiętam dokąd jechałam z Warszawy, ale jakieś 3 dni w pociągu spędziłam, po wyjściu z pociągu miałam wrażenie jakbym dalej jechała tak mi obraz falował:-D:-D:-D , a miałam 12 lat.. pojechałam sobie prawie pod Czarnobyl;-);-):-D:-D

hehe martolinka no podróz koleją transyberyjską do Irkucka to taki średnio aktywny wypoczynek, chyba, ze przez te 7 dni bedziesz w tą i z powrotem po pociagu łazić :-) moja koleznaka jechała to mówila, ze po 5 dniach juz nie mogla patrzec na tych ludzi w przedziale. Ale na pewno warto
hi hi;-)trzeba byłoby wziąć dłuuugi urlop żeby oprócz kazdy pociągiem trochę "zaliczyć";-)

Oglądąłam niedawno dokument o kolei nowozelandzkiej z zabytkowymi pociagami. Coś fantastycznego, bo poza tym, że widoki przepiękne to trasa wspaniała -mnóstwo kutych tuneli, murowanych pieknych mostów nad przepaściami.

Ja mam malo oryginalne marzenie podrózniecze, a mianowicie Grecja ale nie hotel żaden tylko jakiś malutki pensjonacik przy rodzinie w jakiejs malutkiej mieścinie. WIeci kozy na kamiennych uliczkach itp

421195_370540376289306_214926798517332_1450053_994701688_n.jpg

Coś w tym chyba jest :-D Najbardziej mi się podoba jak widzą nas meżowie :-D:-D:-D

reklama
Do góry