reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

out off topic - o niczym

reklama
Memento - facet nie miał pamięci krótkotrwałej. Po nocy miał zawsze wyczyszczoną pamięć. Super film.

Mój ulubiony (jezeli to kogos interesuje) to Zielona mila... płakałam po nim jeszcze 1h, o mało co nie wpadając w histerie :) :) niesamowite przezycie :)

no wlasnie ale czy to bylo z bale'em? to chyba inny film ten memento (pomieszalam jak zwykle) ale tez gites:) a bale'em on potem chudl chudl i chudl az umarl bodajze:/

O Forresta też uwielbiam (ryczę zawsze na scenie jak dowiaduje sie o synku) i jeszcze American beauty i niesamowity Kevin Spacey oglądałam chyba z 10 razy.

ja z tych "ogolnie dostepnych" uwielbiam jeszcze Truman Show i Krolestwo (1i2)

oczywiscie forest, co gryzie gilberta g :) i arizona dream :)
porywa mnie za kazdym razem angielski pacjent (rycze jak glupia)
etc etc etc kino to moja pasja (ale glownie troszke inne i alternatywne)

Ostatnia edycja:
A "Czas Apokalipsy "? :) to jest film , książka jeszcze bardziej maksymalnie tajemnicza, mroczna :)
A tego autostopowiecza polecam tym , którzy lubią dobry thriller bez tych współczesnych udziwnień i naciągania :)

reklama
Do góry