reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Paplanina

ja lubię wesela na których są moi znajomi, trochę mniej jak jest rodzina ale też przeżyję. ale teraz było suuuuuuuper!!!!!!!ale przyznam się zanim zaczął się pierwszy taniec nas stolik był już nieźle ululany:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. dobrze że potem jakoś wyparowało...:-D

reklama
Ależ ze mnie wyrodna matka :no: Właśnie odkryłam ,ze mam album pamiątkowy i zero wpisów w nim. A co najgorsze ja już za cholercię nie pamiętam kiedy ona sie pierwszy raz uśmiechnęła :no: Wyrodna matka :zawstydzona/y:

Ja tak trochę ni z gruchy ni z pietruchy... po prostu do niczego nie nawiązując.
Ciszę się, że znowu znalazłam się w Waszym towarzystwie!!! Bardzo mi tego brakowało.
Widzę, że pojawiły się nowe osóbki - serdecznie witam- i nowe wątki. Suuuupeeer!!!
Pewnie w życiu nie nadrobię tego wszystkiego. Postaram się przynajmniej być na bieżąco.
Czas tutaj upływa w zastraszającym tempie. Mam wrażenie, że dopiero, co tutaj weszłam i już minęło mi 30 minut. Muszę uciekać. Chcę zrobić jakąś ciepłą kolację dla żonka, za jakieś 45 minut wróci z pracy.

Ja witam i pozdrawiam,mam nadzieje że może raz na jakiś czas ale bedziesz zaglądać:-)Nadrobic sie nie da ja jak dwa dni nie wejde to juz mi trudno nadgonic:tak:

Ja dzis też za dobrze sobie nie pospałam ale ja chociaż znam powód :confused2: Moje dziecię kochane ocipiało chyba, bo budziło się co 2 h wyspane i radosne jak skowronek :szok::wściekła/y: Ale za to rano małż się zlitował i po raz pierwszy od co najmniej 7 m pospałam do 9.30! Hurra! I żeby nie @ która się właśnie pojawiła to byłoby bossssko :happy2:

U mnie po @ ani widu, ani słychu. Nie powiem żebym się tym martwiła.
Od rana co godzinę mam za to burzę za oknem. Moje dziecię dziś przez to nie wyszło na dwór i roznosi dom. Niewyspana też jestem. Zaczyna mnie męczyć wspólne wspanie, bo Kuba się strasznie kręci nad ranem. W rezultacie ja od 5 już nie śpię:sick:

Hania śpi a ja siedzę i słucham "a ja rosnę i rosnę, latem zimą na wiosne i niedługo przerosne mamę tatę i siostrę" itd itp.
No comments :cool2:

Nineczka ja bym z checia z toba posłuchała:-):-Dwogóle uwazam ze tamte programy i piosenki dla dzieci naprawde były dla dzieci a nie tak jak teraz, w porannej bajce ostatnio słysze "ty gnoju":wściekła/y:uwielbiam te piosenki bo przypominaja mi dziecinstwo hhhhhhhhmmmmmmmmmmm posłuchałoby sie:cool2:

reklama
Racja Bara! A moja mama ostatnio wygrzebała starą kasetę, którą ja kiedyś ciągle słuchałam : 'Piosenki Pana tik taka" i puszcza Mateuszowi, a mały podskakuje z radości:-D:-D

Do góry