No Bodzinka to tylko pozazdrościć!!
 Gratulacje, wypocznij sobie za wszystkie czasy:-) Wiecie co - to przez tą pogodę do d... te humory. Anii mam nadzieję że dziś jest już lepiej bo faktycznie nie za fajnie Ci minął wczorajszy dzień. A może jednak impreza była i odreagowałaś?:-)Nineczka Ty to jakiś ewenement jesteś - tyle energii? Skąd?Podpowiedz
Gratulacje, wypocznij sobie za wszystkie czasy:-) Wiecie co - to przez tą pogodę do d... te humory. Anii mam nadzieję że dziś jest już lepiej bo faktycznie nie za fajnie Ci minął wczorajszy dzień. A może jednak impreza była i odreagowałaś?:-)Nineczka Ty to jakiś ewenement jesteś - tyle energii? Skąd?Podpowiedz

Tak sobie pomyślałam ze jezeli Inna i Anii dają radę się spotykać - a to jednak wyprawa ;-):-) - to my Kasia KONIECZNIE musimy coś wykombinować Teraz pogoda coraz gorsza więc ze spacerem kiepsko - ale moze jakiś Świat zabaw? wiem ze jest w Bumarze na pietrze. Nie byłam tam jeszcze ale podobno fajnie się dzieci mogą pobawić.
 Teraz pogoda coraz gorsza więc ze spacerem kiepsko - ale moze jakiś Świat zabaw? wiem ze jest w Bumarze na pietrze. Nie byłam tam jeszcze ale podobno fajnie się dzieci mogą pobawić.
Swoją drogą - droga Polu co do Ciebie to i ja chętnie bym się kiedyś z chęcią na spotkanie z Tobą wkręciła bo fajna z Ciebie babka :-)
:-)

Tak sobie pomyślałam ze jezeli Inna i Anii dają radę się spotykać - a to jednak wyprawa ;-):-) - to my Kasia KONIECZNIE musimy coś wykombinować
 Teraz pogoda coraz gorsza więc ze spacerem kiepsko - ale moze jakiś Świat zabaw? wiem ze jest w Bumarze na pietrze. Nie byłam tam jeszcze ale podobno fajnie się dzieci mogą pobawić.
 Teraz pogoda coraz gorsza więc ze spacerem kiepsko - ale moze jakiś Świat zabaw? wiem ze jest w Bumarze na pietrze. Nie byłam tam jeszcze ale podobno fajnie się dzieci mogą pobawić.Swoją drogą - droga Polu co do Ciebie to i ja chętnie bym się kiedyś z chęcią na spotkanie z Tobą wkręciła bo fajna z Ciebie babka

Tak było rano (i ją obudził) i teraz kurrrwwwaa znów zaczął. Uduszę dziada!!!!!
 Tak było rano (i ją obudził) i teraz kurrrwwwaa znów zaczął. Uduszę dziada!!!!! 

ja mam lepszych gigantow raz nawalony sasiad o 2 w nocy domofonem mi robil pobodke (bo mu sie chyba guziki poj...
ja mam lepszych gigantow raz nawalony sasiad o 2 w nocy domofonem mi robil pobodke (bo mu sie chyba guziki poj... )na szczescie po drugiej pomylce odlaczylam domofon i dzieciaki spaly
)na szczescie po drugiej pomylce odlaczylam domofon i dzieciaki spaly  i zawsze cos dziwnego robia w nocy
i zawsze cos dziwnego robia w nocy

.Ewentualnie wywierciłabym dziurę w czaszce
.Ewentualnie wywierciłabym dziurę w czaszce  .
.