reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Jestem za!!!! Ja też bym tak chciała! 

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
I ja też, i ja też 
A w ogóle to wkurzona jestem na maksa...Mój facet uwalił się dzisiaj na amen, śpi nieprzytomny, miało go nie być 2 godziny, a nie było go prawie 4, jak przyszedł to język mu się "troszkę" plątał, gadał bez sensu...Pożarliśmy się strasznie...Stanęło na tym że jestem brzydka, głupia i mniej ważna niż piłka nożna
.Hmmm...Ja mu jutro dam popalić...W sumie byłoby spoko, ale wiedział, że musze się uczyć na jutrzejsze zajęcia, obiecał że będzie szybciutko...Ale ma kolegów, którzy mówą mu: a co ty taki pantoflarz jesteś??baba tobą rządzi?? I on chce przy nich na twardziela wyjść i olewa moje prośby.Z moje nauki nic nie wyszło, także jutro olewam dwa pierwsze wykłady, wstaję o 6 rano i kuję
.Wprawdzie jak jest taki wstawiony to potrafi być kochany, bo wiem że mnie kocha, itd. ale nie cierpię jego kumpli którzy wiedząc o tym, ze ma miękkie serce próbują nim sterować 

A w ogóle to wkurzona jestem na maksa...Mój facet uwalił się dzisiaj na amen, śpi nieprzytomny, miało go nie być 2 godziny, a nie było go prawie 4, jak przyszedł to język mu się "troszkę" plątał, gadał bez sensu...Pożarliśmy się strasznie...Stanęło na tym że jestem brzydka, głupia i mniej ważna niż piłka nożna
.Hmmm...Ja mu jutro dam popalić...W sumie byłoby spoko, ale wiedział, że musze się uczyć na jutrzejsze zajęcia, obiecał że będzie szybciutko...Ale ma kolegów, którzy mówą mu: a co ty taki pantoflarz jesteś??baba tobą rządzi?? I on chce przy nich na twardziela wyjść i olewa moje prośby.Z moje nauki nic nie wyszło, także jutro olewam dwa pierwsze wykłady, wstaję o 6 rano i kuję
.Wprawdzie jak jest taki wstawiony to potrafi być kochany, bo wiem że mnie kocha, itd. ale nie cierpię jego kumpli którzy wiedząc o tym, ze ma miękkie serce próbują nim sterować 
Hmm, ja pisałam pracę magisterską o stresie
i też nie wiele pamiętam
.
Ze spacerami to też różnie, chociaż m woli wyjśc chociaż na godzinę, bo cały dzień w domu z Martyną, to wena mu się kończy - ja od środy od rana do wieczora poza domem. Wracam jak Martynka idzie spać więc ostatnio mało się widziałyśmy :-(
A samochód to z tego co widze na nowy wątek się nadaje - u nas trzeba było nowy akumulator kupić chociaż ten z którym go kupiliśmy był kupiony w lutym, ale któregoś pięknego dnia w zeszłym tygodniu (akurat wtedy kiedy m postanowił życzliwie odwieźć mnie na nockę do pracy) autko zastrajkowało - biegiem leciałam na autobus
. Poza tym jakieś łożysko w fotelu kierowcy i mój pas się blokuje. Ech, pewnie by jeszcze długo opowiadać więc nie zapeszam 
i też nie wiele pamiętam
.Ze spacerami to też różnie, chociaż m woli wyjśc chociaż na godzinę, bo cały dzień w domu z Martyną, to wena mu się kończy - ja od środy od rana do wieczora poza domem. Wracam jak Martynka idzie spać więc ostatnio mało się widziałyśmy :-(
A samochód to z tego co widze na nowy wątek się nadaje - u nas trzeba było nowy akumulator kupić chociaż ten z którym go kupiliśmy był kupiony w lutym, ale któregoś pięknego dnia w zeszłym tygodniu (akurat wtedy kiedy m postanowił życzliwie odwieźć mnie na nockę do pracy) autko zastrajkowało - biegiem leciałam na autobus
. Poza tym jakieś łożysko w fotelu kierowcy i mój pas się blokuje. Ech, pewnie by jeszcze długo opowiadać więc nie zapeszam 
Inna ja też nie lubie tych tekstów w stylu"pantoflarz jesteś'???Wprawdzie mój M rzadko pije i nie lubi piłki nożnej ale te teksty puszcza jego brat i jak on jest, to Paweł się zmienia nie do poznania:-
-(Trzymaj się kochana powodzenia na zajęciach:-):-)
nineczka
Oni jeszcze pantoflarza nie widzieli heh heh. Mój mąż to pantoflarz pierwszej klasy ;-) Kumpli nie ma (mieszkamy tu dwa lata a w pracy same baby pod 50tkę), nie pije, wraca zawsze o 15tej prosto do domku - jednym słowem siedzi pod pantoflem na całego, pod sam obcas 

nineczka to masz ideal w domciu
ja tam uwazam ze faceci powinni chyba solo pracowac bo w grupie to glupawki dostaja
moj pracuje w teatrze a jego podwladni to sami faceci wiec zdarza im sie pic z okazji tego ze kolega wymienil sznurowki na nowe
inna powodzenia w nauce zebys same piatale zebrala
oj widze ze nie jestem odosobniona w marzeniach o cieplej plazy i drinku
fajnie jest pomarzyc w grupie
ja tam uwazam ze faceci powinni chyba solo pracowac bo w grupie to glupawki dostaja
moj pracuje w teatrze a jego podwladni to sami faceci wiec zdarza im sie pic z okazji tego ze kolega wymienil sznurowki na nowe
inna powodzenia w nauce zebys same piatale zebrala

oj widze ze nie jestem odosobniona w marzeniach o cieplej plazy i drinku
fajnie jest pomarzyc w grupie
reklama
sikoreczka79
Bardzo ślicznie dziękuję:-) Madzia zadbała o romantyczny nastrój i.... zasnęła równocześnie z tatusiem
Tak więc ze świętowania nici
A jak u was roczek? Czekamy na fotki 
Tak więc ze świętowania nici
A jak u was roczek? Czekamy na fotki