Czerwona Oliwko nie ma znaczenia kiedy, tylko, że wiesz robi się go domięśniowo to mi wygodniej jak podjadę po pracy, bo rano to ciężko by było, no chyba, że Ci mąż będzie robił. Ja swojemu nie daje robić, bo mi się wydaje, że domięśniowy trzeba jednak umieć robić. Tym razem gorzej się czuję, bo bóle głowy mnie już 3 dzień męczą, ale to po tej wstrętnej antykoncepcji.
Nuna ja @ po orgametril przeważnie dostawałam 4 dzień po odstawieniu tak jak przy antykoncepcji. Maks to na 5 dzień po odstawieniu.
Msza ok. Dużo śpiewania i klękania

Były również "tańce"

Na samym końcu ksiądz indywidualnie kładł ręce na głowie i odmawiał, krótką modlitwę. Dużo osób po tym osuwało się na ziemię. Nie wiem dokładnie na czym to polega, czy to jest utrata przytomności...? Ja szczerze to poczułam takie kręcenie w głowie. Mój M był sceptycznie do tego nastawiony ale przyznał, że tez poczuł kręcenie lekkie, tylko on twierdzi, że to taka reakcja organizmu jak Ci ktoś kładzie na głowie ręce;-)Był taki moment gdy ksiądz powiedział, że teraz modlimy się o uzdrowienie małżeństw, które nie mogą mieć dzieci i ciężko było powstrzymać łzy;-)Ja cieszę się, że poszłam, poprostu chciałam zrobić wszystko co jest w mojej mocy, żeby tym razem się udało.