reklama

Październik 2008

reklama
Kochana, ale takie jest właśnie życie :)
Właśnie dla takich ludzi jak Ty (pomimo tego, że Cię nie znam, ale gest tej kobiety mówi wszystko) warto wierzyć, że na tym świecie są jeszcze wspaniali ludzie i dla nich właśnie warto żyć! :)

Kulfon gratuluje synusia!!!

No i mamy kolejnego dzieciaczka, ale super :-):-):-):-).

Ula, miła niespodzianka i tak jak Beza mówi: dobro powraca.
Mirosłava gratuluje i życzę powodzenia!

A ja dalej kiepsko sie czuje mimo ze zażyłam już mnóstwo specyfików. Ehhhh, gdzie ja się tak załatwiłam!:wściekła/y:

Miroslava gratuluje i życze powodzenia:tak:
Kulfon GRATULACJE a synek spory:-):-):-)
Motylku fajnie ze juz jestescie z dzidzią jeszcze raz GRATULUJE:tak::tak::tak::tak:
ja wrociłam z zakupów i zrobiłam obiadek, kupiłam 3koszyki wiklinowe na rzeczy dla dzidzi, kosmetyki i takie tam,bo niemam gdzie tego układac plus rzeczy M, chciałam kupic półke z 3koszykami z wikliny ale 250zł:szok::szok::szok::szok:chyba oszaleli

KULFON GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNECZKA :tak:

A cos dzis naszej BLONDI nie ma :-(:-(:-(

Mnie sie nudzi cholernie Juz na tv nie chce mi sie patrzec:no:Moglabym sie zajazc prasowaniem ale mi sie nie chce Kurcze jaki len ze mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WANILIA zycze zdrowka

Mialam dziś milego gościa moja znajoma irlandka ktorej sprzątalam dom i zajmowalam się kiedyś jej dziećmi przyjechala z wielkim bukietem kwiatów noi oczywiście kartka a w środku na coś dla dzieciątka:tak: noi torba ciuchow po swojej córce dla Karoliny. Noi mówi ze na strychu znalazla leżaczek, matę taką do zabawy, fotelik samochodowy taki na póżniej i jeszcze dużo innych rzeczy i jak chcę to proszę bardzo mogę sobie to obejrzeć i co chcę to zabrać. Aż się popłakałam.
ja ale cudowne to. Kurde piekny gest:tak:
20 września o 9 :55 przez cc urodziłam Filipka 3170 53cm czujemy się już dobrze od od 24 września w domciu
WoW
GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNKA!!!!!!!
szybciutko pisz co tam u was i czekamy na fotki:-p

Ja dalej jakas tak nie jaka jestem:baffled: zrobiłam sobie prysznic i na siłe siedze:-p teraz przezd kompem:-p

reklama
hehe co najlepsze to ja mam humorek :tak: tylko ta reszta pewnie znów moje hormonki:-p

A Asia cos pisała ze dopiero jutro maja podłaczyc neostrade bo zabardzo nie moze korzystac z tego co pisze teraz;-) ale widziałam ze na nieobecnosciach była:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry