reklama

Październik 2008

Ewela24Tak jak na 37 tydz to spory ale ja w ciąży przytyłam 33 z czego 3170 to niunio:-)
Zdjęcia zamieszczę jak mój mąż wgra do kompa. Ja rodziłam w otwocku i bez wód trzymali mnie 30 godzin licząc że poród się ruszy dlatego ja i Fifi braliśmy antybiotyk przez 4 dni naszczęście juz jest dobrze niunio dostał 10 punktów a ja na pocieszenie szwy rozpuszczalne. Myślałam że ja pierwsza mam dzidziusia a tu wchodzę i proszę ile nas jest!!!!Dziewczyny GRATULACJE!!!

Ostatnia edycja:
reklama
KULFON a wiesz jak my ci tu teraz zazdroscimy :-) Tez bysmy chcialy miec swoje maluszki przy sobie :-)
MINISIA dobrej nocki :-)
JUSTYNKA tule cie mocno Moze jutro bedzie lepszy dzien

Moj M juz wraca do domu i juz z nakarmienia pieska A ja sie ide wykapac :-)

ja niewiem co ja mam ostatnio z tym spaniem...nie moge spac w nocy bo myle albo o porodzie, albo o kocie, albo o jeszcze innych durnych rzeczach....a pozniej w dzien mi sie oczy zamykaja:wściekła/y:a chcialam sie jeszcze nacieszyc troche wolnoscia i sobie pospac a tu d...:dry:
mama przyjechala z pracy wiec ide gotowac knedle:tak:
dobranoc;-)

Czyli nie tylko mnie "nachodzi" w nocy myślenie... Ech.. Po to właśnie kładę się późno, żeby spać do 6. Wiecie, tak teraz myślę, że jak chodzilam do szkoły, to sama z siebie nie zbudziłabym się za Chiny o 6 :szok::-D:-D:-D

Mój M. z Niunią już zasypiają. A ja mam LB :-D Miłego wieczorku :************

Hej dziewczynki!!!
Justysia, glowa do gory, wiedz ze nie jestes sama ja tez chodze jak bomba zegarowa i tylko czekac na wybuch:wściekła/y:

Dzis bylam na wizycie u poloznej ( ostatniej przed porodem), mala ma juz cala glowke w miednicy, ale czy to znaczy ze juz blisko:dry:, nie wiem.Pani mnie pocieszyla ze tylko 4% rodzi sie w terminie wiec mam sie nie przejmowac.Jesli nie urodze do 30 to mam wizyte w szpitalu i tam jakis (napewno bardzo delikatny lekarz)bedzie staral sie" przygotowac moje cialo do porodu"(czytaj:wlozy mi reke miedzy nogi tak gleboko ze bede wyla z bolu i bedzie poszerzal mi szyjke).Normalnie super, juz nie moge sie doczekac:wściekła/y:

Hej dziewczynki!!!
Justysia, glowa do gory, wiedz ze nie jestes sama ja tez chodze jak bomba zegarowa i tylko czekac na wybuch:wściekła/y:

Dzis bylam na wizycie u poloznej ( ostatniej przed porodem), mala ma juz cala glowke w miednicy, ale czy to znaczy ze juz blisko:dry:, nie wiem.Pani mnie pocieszyla ze tylko 4% rodzi sie w terminie wiec mam sie nie przejmowac.Jesli nie urodze do 30 to mam wizyte w szpitalu i tam jakis (napewno bardzo delikatny lekarz)bedzie staral sie" przygotowac moje cialo do porodu"(czytaj:wlozy mi reke miedzy nogi tak gleboko ze bede wyla z bolu i bedzie poszerzal mi szyjke).Normalnie super, juz nie moge sie doczekac:wściekła/y:
"A miało być tak pięknie..."
Agnieszka, jestem z Tobą!!!! Ja swoją Julę urodziłam 9 dni po terminie, wspomagana oksytocyną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry