reklama

Październik 2008

Jestem:tak:
znowu spozniona:zawstydzona/y:troche mnie nie bylo a tu kolejna dzidzia:tak::tak::tak:ale sie ciesze:tak:
ja dzisiaj w Gorzowie wreszcie bylam i okulary kupilam:-)wiec ta wyprawe mam juz za soba:tak:
przed chwila z Iga robilysmy pranie kolejne:tak:jeszcze tylko jedno zostalo:tak:a jutro wezme sie za prasowanie:tak:no i goscia bee miala-tego eks z liceum no i moze pozniej Cezary przyjdzie:-):-):-):-)bo jutro wraca na weekend ze Szczecina do domu a mieszka 20 metrow ode mnie-sasiad:tak: ale nocke bede miala samotna bo mama musi wyjachac na 2 dni i jej chlopak tez:-(mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo.
przeszlam sie dzisiaj do pobliskiego sklepu na zakupki(knedle bee znowu robic:-)) i nasluchalam sie opowiesci o porodach:-Dstrach z domu wychodzic, bo ludzie od razu zasypuja historiami z jak z horrorow:tak:
moj kotek dzisiaj pierwszy raz w zyciu pochodzil po trawie prawdziwej:tak:a ja za nim zeby sie nie zgubil lazilam jak glupia.i chyba bardzo nie chcial do domu wracac bo mnie podrapal po twarzy jak go zabieralam:sorry2:
lece na fabryke gwiazd i wpadne jeszcze
buziaki
z Neostrada bede jutro walczyc bo narazie na mojego kompa patrzec nie moge...jutro ten moj ekschlopak przyjedzie to moze cos wykombinuje...

reklama
No, nie rewelacja, kolejny Maluszek jest z Nami :tak:
Kulfon Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heh, u nas pogoda tak cudna, że czuć w powietrzu wiosnę. Moje Słońca dziś oba spokojne. Mały mnie sztura, co raz, a Jula jakby nie to dziecko, grzeczna i spokojna :confused::-D:tak:
Poprasowałam sobie zaległości, dwa pranka mi wyschły i jutro pewnie też się za nie wezmę... A dziś twardnieje mi często brzuch i zauważyłam więcej śluzu... tak bym już chciała się rozpakować :tak::tak::tak: M. się stara jak może :-p
Trzymam za Was kciuki Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Motylku witamy, KOchana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 września o 9 :55 przez cc urodziłam Filipka 3170 53cm czujemy się już dobrze od od 24 września w domciu

Kurczaki kolejny paździochowy dzidzius. Kulfon wielkie gratki:tak::-D

A ja zamiast grzecznie czekać na Haneczkę to trochę sobie kuchnię pomalowałam...odmalowałam tylko najbardziej zabrudzony framgent i teraz padam na twarz. Idę się położy.

Kulfoniku !! Gratulacje syneczka !! opowiedz koniecznie !!

Asia - no to ciekawe wizyty Ci się zapowiadają !!

Gosia - zazdroszczę pogody.... u nas listopadowo wciąż, tyle, że choć przetało padać... nie wiem gdzie ja to mieszkam, skoro wszędzie się rozpogadza, a tu brzydko grrrrr...

a ja knedle zrobiłam i właśnie już zjedliśmy z M :-) teraz sama siedzę, a M poszedł biegać z kolegą ;-) hehehe.. umówił się na 18, po czym... zasnął... ja prawie z koleżanką rozmawiałam przez telefon, jak kolega zapukał. M wyparował z łóżka, znajomy już wyubierany do biegów, M biegał w majtkach zaspany szukając czegoś co nadaje się do biegania. Komicznie to wyglądało ;-)

O 20-ej mamy jeszcze spotkanie w sprawie działki i może uda mi się M wyciągnąć na kawkę mrożoną, bo prawie obok jest knajpka z super kawką :-)

Ale mam dzisiaj napływ dobregu humoru !!!!!!

Kulfon i ja gratuluje!!!ale fajnie:)ja wlasnie probuje nadrobic to co naplodzilycie od wczoraj:)tutaj naprawde trzeba siedziec co chwile bo mozna sie troszke pogubic:/
Gusia przykro mi z powodu taty i wujka:(
tak sobie myle czy nie wypiep... tego Windowsa i nie zainstalowac od poczatku...bo moze rzeczywiscie mam tam namieszane ostro i dlatego nie chce...
Dorotko i jak z tv?w naprawie czy znowu nie doczytalam czegos?...

KULFON WIELKIE GRATULACJE
małaulka mila niespodzianka
wesolutka dobrze ze już jesteście razem w domku
miroslava pamiętamy
beza ja mam bardzo silna linie, a ma by Kamilek
Czarna na niestety mamy lepsze i gorsze dni, jutro będzie ten lepszy
blond oj ciekawie ci się wekend zapowiada, a może popros koleżanke niech u ciebie na noc zostanie, jak ie chcesz byc sama
kaka widze ze ładnie pracujsz by się szybko rozdwoić

Sorry ze tak mało odpisałam, ale pisałam i mi wcieło, a nie mam siły pisać drugi raz. Byłam na SR - było o 2 i 3 fazie porodu, niemiło sie tego słucha i mało co jest zgodne z akcja rodzic po ludzku, jeju co ja mam za szpital. Potem byłam na godzinke w pracy na plotach i po te zwolnienie. następnie zakupy cotygodniowe i gin. U gina były 2 babki przedemna jeden mocher i druga troche młodsza, sptałam czy moge wejśc bo mam tylko zwolnienie do poprawki ale dupa i ssobie poczekałam, teraz mnie strasznie krzyż boli. Byłam na krótkim spacerku ale doszłam tylko do lasu i z powrotem bo nie miałam siły.

Ppatqo rozumiem Cie...ja dzisiaj chcialam isc z Iga na cmentarz do mojego taty bo dawno tam nie bylam ale dotarlo do mne ze tam nie dojde:-(to jest jakies 20 min piechota w 1 strone:baffled:musze mame wykorzystac zeby mnie zawiozla bo przed porodem chcialabym sie z tata 'zobaczyc' jesli tak to nazwac mozna:-(szkoda ze nie dane mu bylo wnuka poznac...chociaz pewnie za ten numer z M niezle by mnie opier...:-pco zrobic jak zamiast mozgu ma sie kredki....

PPATQA co za baby :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Odpocznij sobie teraz :tak:
ASIU no ale ci sie weekend szykuje ;-)A co do tv to nic nie przegapilas bo juz nic wiecej o nim nie pisalam Ale wczoraj przyszedl do nas facet i wzial go do naprawy i dzis przez telefon gadalam z tym facetem i mowiel ze meczy sie z nim od rana i nic mu nie wycghodzi i musi specjalnie jechac po jakas czasec do niego a jak juz to nie zadziala to juz nie wiem.Ja pczywiscie znajac mojego pecha to dostane tv NIE NAPRAWIONY I JESZCZE BEDE MUSIALA ZA NIEGO ZAPLACIC ale niech wtedy M mi sie na oczy przez rok nie pokazuje :wściekła/y:Ale mam nadzieje ze sie da go naprawic.

ANIAA to super ze masz dzis dobry dzien oby wiecej takich dni :tak:
A pogoda u mnie taka sama jak u ciebie A slonce wyszlo doslownie na jakies pol godziny na caly dzien a tak to caly czas leje i leje Ale mnie to jakos nie przeszkadza.

Moj M jedzie wlasnie do domu i wykorzystam go ze jak wejdzie do domu to dostanie w jedna reke smycz z psem Waflem :tak: a do drugiej dostanie jedzenie dla tego biednego pieska i pojdzie mu to zaniesc heheh:tak:A co niech chodzi i karmi Ale tak szczerze to z tym nie moglam nigdy na M nazekac bo zawsze jak go o cos poprosze to to mam :tak:
Moja MALA ma teraz czkawke i wieci sie strasznie do tego :-D:-D:-D:-D

nie wiem co jest grane ale dziś mam już sama siebie dość. marze o tym jak R wróci, jak L zaśnie i pójdę zrelaksować się w wannie.
jak mnie dziś wszystko wpienia to szok.
zjadłam dzis troche frytek i teraz jest mi tak nie dobrze że masakra. myslałam że jabłkiem troche to zagryze, ale teraz jest jeszcze gorzej...yghh... oszaleje zaraz.

reklama
Witam dzioszki
Kulfon gratuluje synka
Ja mam dzis pracowity dzionek a teraz Wikea nadrabia lekcje bo dopiero odpisalam od kolezanki.
Spadam po meldunku ze u mnie nadal cisza:-(:-(
Milego wieczorku jutro wpadne i nadrobie zaleglosci!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry