blond_20
Czarownica
Jestem
znowu spozniona
troche mnie nie bylo a tu kolejna dzidzia

ale sie ciesze
ja dzisiaj w Gorzowie wreszcie bylam i okulary kupilam:-)wiec ta wyprawe mam juz za soba
przed chwila z Iga robilysmy pranie kolejne
jeszcze tylko jedno zostalo
a jutro wezme sie za prasowanie
no i goscia bee miala-tego eks z liceum no i moze pozniej Cezary przyjdzie:-):-):-):-)bo jutro wraca na weekend ze Szczecina do domu a mieszka 20 metrow ode mnie-sasiad
ale nocke bede miala samotna bo mama musi wyjachac na 2 dni i jej chlopak tez:-(mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo.
przeszlam sie dzisiaj do pobliskiego sklepu na zakupki(knedle bee znowu robic:-)) i nasluchalam sie opowiesci o porodach
strach z domu wychodzic, bo ludzie od razu zasypuja historiami z jak z horrorow
moj kotek dzisiaj pierwszy raz w zyciu pochodzil po trawie prawdziwej
a ja za nim zeby sie nie zgubil lazilam jak glupia.i chyba bardzo nie chcial do domu wracac bo mnie podrapal po twarzy jak go zabieralam
lece na fabryke gwiazd i wpadne jeszcze
buziaki
z Neostrada bede jutro walczyc bo narazie na mojego kompa patrzec nie moge...jutro ten moj ekschlopak przyjedzie to moze cos wykombinuje...

znowu spozniona
troche mnie nie bylo a tu kolejna dzidzia

ale sie ciesze
ja dzisiaj w Gorzowie wreszcie bylam i okulary kupilam:-)wiec ta wyprawe mam juz za soba

przed chwila z Iga robilysmy pranie kolejne
jeszcze tylko jedno zostalo
a jutro wezme sie za prasowanie
no i goscia bee miala-tego eks z liceum no i moze pozniej Cezary przyjdzie:-):-):-):-)bo jutro wraca na weekend ze Szczecina do domu a mieszka 20 metrow ode mnie-sasiad
ale nocke bede miala samotna bo mama musi wyjachac na 2 dni i jej chlopak tez:-(mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo.przeszlam sie dzisiaj do pobliskiego sklepu na zakupki(knedle bee znowu robic:-)) i nasluchalam sie opowiesci o porodach
strach z domu wychodzic, bo ludzie od razu zasypuja historiami z jak z horrorow
moj kotek dzisiaj pierwszy raz w zyciu pochodzil po trawie prawdziwej
a ja za nim zeby sie nie zgubil lazilam jak glupia.i chyba bardzo nie chcial do domu wracac bo mnie podrapal po twarzy jak go zabieralam
lece na fabryke gwiazd i wpadne jeszcze
buziaki
z Neostrada bede jutro walczyc bo narazie na mojego kompa patrzec nie moge...jutro ten moj ekschlopak przyjedzie to moze cos wykombinuje...

musze mame wykorzystac zeby mnie zawiozla bo przed porodem chcialabym sie z tata 'zobaczyc' jesli tak to nazwac mozna:-(szkoda ze nie dane mu bylo wnuka poznac...chociaz pewnie za ten numer z M niezle by mnie opier...