reklama

Październik 2008

No poczytalam Was troszke....Ladnie to tak sobie plotkowac kiedy ja sie tak meczylam ach, ale bylo warto!!!
Jak znajde chwilke to opowiem, a w sumie jest co.
Dziekuje za Gratulki, dla mnie to tez byla niespodzianka, mialam zaraz wrocic ze szpitala do domu:tak:.
Przez pomylke wyslalam jednego posta na mamusie u lekarza, ale zakrecona jestm!!!!:-p
Pozdrawiam kochane, postaram sie jeszcze dzis zajrzec.

CUDOWNIE BYC MAMUSIA:tak:;-)

reklama
ale mała kręci sie po tym badaniu:szok::-)

minisia, życzę tobie dzisiaj powodzenia. Wydaje mi sie że rozsypiesz sie w najbliższych dniach lub godzinach:-p:szok: :-) tylko u mnie oznaki nic nie oznaczają:-pa z tym ślubowaniem, jak czarna mówi, jak sie zacznie to już siła wyższa i nic nie poradzisz.córeczka na pewno zrozumie a ty będziesz myślami.
czarna, "miłego dentysty":-p:-)
dorota, robisz mi straszny apetyt na te tosty, z dżemem, tyle że ja już toster schowałam głęboko do przeprowadzki:baffled: a ja tez juz prasuje tylko na siedząco bo nie wystoje.
kasia1978, nie biore innej opcji pod uwagę niż być razem na 9-ego w domu:-p;-)
blond, a ty opłaty bierz za ten poród, każdy po 15 minut 50zł i jesteś zarobiona:-p:-D

Witam się popołudniowo :-)
Pogoda całkiem znośna nawet słoneczko świeci i w miarę ciepło.
Ja dziś latałam z teściową po urzędach - przemeldowuje się.
Rychło w czas ... :-D co?
No nic dowód wymienię w międzyczasie bo na nowy czeka się nawet do 1,5 miesiąca.
Za to dowiedziałam się, że mogą być problemy z wypłatą becikowego jeśli mama jest zameldowana gdzie indziej a tatuś gdzie indzije.
Qrcze miałam tyle czasu to nie, ale teściowa była zajęta przez wakacje i naprawdę nie miała kiedy ze mną pójść.
Ale sprawa zaatwiona :-)

Właśnie przyjechałam sobie do rodziców - pospacerować po świeżym powietrzu.
Kupiłam wanienkę, wkład do niej ale nie gąbkowy, czapusie ciepłą i rekawiczusie oraz kocyk i laktator.
Jak wrócę do domku to zrobie zdjęcia i rano wrzuce, bo dziś zajade dopiero na 21.00

Miłego popołudnia dziewczyny.

aga JAK MILO CIE WIDZIEC I NORMALNIE CI ZAZDROSZCZE :-)
JUSTYNKA wyciagaj tosty i sie zajadaj :-) A kiey sie przeprowadzacie Wspolczuje takiego zamieszania z malutkim dzieckiem na rekach :-(
MADZIU to mily dzien Ale mnie teraz szoklas z tym becikowym i zameldowaniem obojga rodzicow Mam nadzieje ze u mnie nie bedzie tak :-(
Milego dnia u rodzicow Wypoczywaj

a
JUSTYNKA wyciagaj tosty i sie zajadaj :-) A kiey sie przeprowadzacie Wspolczuje takiego zamieszania z malutkim dzieckiem na rekach :-(

Klucze nowego dostajemy 14-ego, stary zdajemy 26-ego i chciałabym jak najpóxniej sie przenieść z tyłkiem całkowicie, żeby etapami remontować i sie przeprowadzać a nie na hura, bo byłby meksyk z układaniem wszystkiego sprzątniem itd.Teraz jest mama wiec nam pomoże w przy dzieciach, potem tego dnia co ona wylatuje teściowie przylatuja na 10 dni wiec też ich wykorzystam do pomocy, a co;-)

dorotka dokładnie, jak taki wyrośnięty bobas mój M :-D ale co chwilę przeprasza że zamiast mi więcej pomagać to ja jemu, choć ja wcale się nie gniewam ;-) A z tą kasą tak powinno być, dobrze że szef trzyma się przepisów
blond wpadniemy z rodzinami popatrzeć i pokibicować ;-):-)
Kasia, minisia trzymam kciuki za wizyty
Agniesia ale ekspresowo, już w domku :-) czekamy na relację i zdjęcia jak znajdziesz chwilkę

Czesc dziewuszki. Wpadłam tylko na chwilke. Wczoraj poprasowałam wszystko i w sumie przygotowalismy mniej wiecej dla małego wszystko. Torba spakowana - na razie tylko rzeczy dla mnie. Przygotowałam Patrykowi jak cos rzeczy na po porodzie, dla dzidzi i dla mnie na wyjscie i jak cos to dowiezie. Patryk wrócił przed chwila z pracy i zaraz jedziemy do szpitala. Odezwe sie jak cos bede wiedziała.
Jakos mi tak smutno strasznie :-( Trzymajcie kciuki...

Agniesia gratulacje :-)

reklama
dorotko może to nerwy przez nową pracę
Agniesia ale u was szybko wypuszczają do domku jak masz fajnie
magdziuniu miłego popołudnia

A my załatwiliśmy tylk zakupki, Bo dermatolog ma urlop do 15 października, próbowalismy w ZG ale tam dopiero na 9 prywatnie wiec czekamy. A z planów pozostałych nici bo M wypadł pilny wyjazd związany z zakładem więc jestem sama i czekam aż wróci. Ide się położyc, bo padam po nieprzespanej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry