reklama

Październik 2008

Dorotko chcialabym i to bardzo!!! narazie nic wiecej sie nie dzieje ale siedze bo jak wstane to odrazu mam twardy brzuch i strasznie ciagnie do dolu.
Jednego tylko mi bedzie zal moja coreczka ma jutro slubowanie i naprawde serce mi peknie jak mnie tam zabraknie ;((( juz na sama mysl mam lzy w oczach bo chce byc z nia w tak waznym dniu.No ale moze bede nie ma sie co nakrecac.

MINISIU zycze ci aby sie ulozylo tak jak ty najbardziej tego chcesz:tak:
CZARNA no no chumorek dopisuje :tak:

A czy z tymi pochnieciami to tylko na twarzy swiadczy ze moze cos sie rozwinie czy chodzi o cale cialo ?????????:cool2:
Ja juz polowe na dzis z wyznaczonego prasowania mam juz za soba Na siedzaco prasowalam Udzielilo mi sie jak piszecie ze wy tez na siedzaco :tak:
Teraz ide grzac zupke i przed Tv LB a G zaraz budze niech obiera ziemniaki a co musi sie na cos przydac :tak:
A na 16 ide z G do lekarza Wiec Minisiu za jednym zamachem bede 3 mala o 16 kciuki za Ciebie i mojego G :-D

reklama
Ewela buziam i przytulam i pisz o wszystkim co Cię trapi :blink:
Blond rzeczywiście cyrk na kółkach :tak:, na pewno będzie dobrze
Anna22 miłego dnia i udanych zakupów, a co do książek, to rzeczywiście czasem lepiej nic nie wiedzieć, niż czytać głupoty. Ja to zawsze sprawdzam wartość informacji po podejściu do alkoholu, bo jak czytam, że czerwone wino jest dobre na krążenie :no:
U mnie to aktywnie uczestniczy cała rodzina, bo na wizyty jeździmy z Martynką. Nie mam tu rodziny i nie bardzo u kogo zostawić, bo te godziny takie śmieszne więc jeździmy w trójkę :-D
Justyneczko a może młodsza siostra zrobi prezent starszej na urodziny i już będziecie w czwórkę w domu (właśnie spojrzałam na Twój suwaczek) Ciebie też buziam i przesyłam pluszowego aniołka :blink:
Ja też lubię się przytulić do Martynki i drapać ją po główce, a ona tak sobie wtedy mruczy (oczywiście jak ma swój dzień, bo często nie ma na to ochoty i wygania mnie z łóżka ;-))
Mirabelka trzymam kciuki za M, a ze zwolnieniem, to zawsze jakieś szczęście w nieszczęściu.
Dorotko gratulacje dla męża, niech mu się poszczęści w nowej pracy
Kaka miłego czasu z Mamą, też bym czasem tak chciała :sorry2:
Majeczko może jakiś cukierek na poprawę nastroju albo filmik, przytulasy

Ja też się dzisiaj szykuję na wizytę, oczywiście z Martynką. Musimy podjechać autobusem, bo M przyjedzie prosto z pracy.
Na pewno będzie usg więc wypytam o łożysko, przepływy, położenie i wszystko co tam jeszcze trzeba :confused: No i nowe zwolnienie i teraz już chyba do terminu porodu mi wystawią, a potem to już chyba leci macierzyński. Hmm, chyba złożę dzisiaj wieczorem M propozycję nie do odrzucenia :-p
Wczoraj zadzwoniłam na położnictwo i dowiedziałam się, że pampersów nie muszę zabierać (zawsze to mniej w torbie) i że standardowy pobyt trwa 2 dni, no i że już podpisali umowę z NFZ na pobieranie krwi na fenyloketonurię więc nie będę musiała nigdzie tego sama załatwiać. No i zweryfikowałam ilość ubranek do zabrania, ale na wszelki wypadek przygotuję dla M woreczek z dodatkowymi.

Miłego dnia, słońca, udanych wizyt, zakupów i realizacji wszystkich planów :-D

Dorotka nie wiem jak to jest z tym puchnieciem ale skoro ktos to widzi to tak musi byc:-p
Minisia wiem o czym mówisz z tym slubowaniem:tak: Moja Niki 10.XII. 2006 miała swój pierwszy występ w zespole tanecznym. Byłam na kazdej próbie ale na wystep juz nieposzłam bo 09.XII.2006 urodziłam:tak: Na szczescie był tam mój M moja siostra z dziecmi i wszystko nagrywali. A ja z nia byłam myślami:tak: Siłą wyższa nic na to nieporadzimy
Kasia normalnie ja jeszcze z propozycja dla M musze sie wstrzymac do piatku rana:-p ale przed praca bedzie mój:-D (bo juz mam brzydkie sny:cool2:) I powodzenia na wizycie i zaraz nam tu z wiesciami!!!!!!!!!!!!!
Dobra ide rozrabiac aby mała wstała:-p

Minisia - no to trzymam kciuki, żeby to było "to"!!
Czarna - powodzenia u dentysty
Dorotka - za te ilosci tostów to Cię podziwiam !! choć ja przed chwilą też zjadłam...5 kromek chleba!!!! M wpadł na sniadanko i kupił świeżutki chlebek, jeszcze lekko ciepły !! Taki był pyszny z masłem i żółtym serem, że zjadłam 5 kromek !!
Asia - u Ciebie to prawie jak w teatrze !! tyle chętnych osób !! ae to miło, że wszyscy tacy przejeci i zainteresowani :-) super!! U nas tylko jedna osoba może być.

Październik !! Jupi !! nasz miesiąc !!:-):-):-) ale fajnie !!

KASIU to fajnie z tymi pampersami w szpitalu i tymi badaniami :tak:
Powodzenia na wizycie 3 mam kciuki :tak:
ANIAA no jakos tak fajnie wchodza mi tosty dzis 10 zladlam heheh na sniadanie
A ten chlebek jeszcze cieply MNIAM MNIAM :tak:

Ja sie wkurzam na mojego bo raz sie czepia ze nie moge z nim juz wytrzymac a JAK mnie wkurzy to za kilka minut juz jakby nic sie nie stalo i chce mnie rozweselac .G sie od wczoraj jakos mojego kazdego slowa bardzo czepia a mnie to strasznie denerwuje a nigdy az tak tego nie robil Z facetami :baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry