reklama

Październik 2008

reklama
Dorotka to trzymamy kciuki aby ta praca satysfakcjonowala Twojego M i juz byly tylko sloneczne dni :)))
A mnie zlapal prawdziwy dlugi i bolesny skurcz!!! moze cos jest na rzeczy???? oby!!!!!

Agnieszka - super, że jesteś już z nami !! !! !!

Asiu - każdy ma takie lęki...przynajmniej ja dość często mam... ale są też takie momenty gdy bardzo się cieszę !!
Ppatqa, Asia - u nas też była straszna wichura wczoraj w nocy :-(

MINISIA dziekuje :-) A tobie zycze rozpakowania sie jak najpredzej :-)

A ja nadal jestem ciemna MINISIA JAK TY ODCZUWASZ TEN SKURCZ jAK TO BOLI ???? moze ja mialam lub mam a nie wiem bo ja to nazywam ze mnie dziwnie brzuch boli :-( Kurde ale ciemna masa ze mnie :-(

Dobry wieczor:-)
Dorota jak bedziesz miala juz taki prawdziwy skorcz to bedziesz wiedziala ze to jest to, a takie bole brzucha to kazda z nas ma juz teraz w koncu wszytsko sie przygotowuje przed tym najwazniejszym.

Siedzimy sobie z jackiem w domciu, na dworze zimno i deszczowo, az sie nie chce nosa wyciagnac za drzwi;-) Zaraz bedziemy jesc lody tiramisu i juz mi slinka cieknie. Troche sie dzisiaj popsztykalismy ale juz jest ok. Mam taka ogromna ocote na ajerkoniak, a tutaj dupa trza jeszcze troche poczekac:sorry2:
Milego wieczorku dziewczynki

Dorka nie umiem ci wytlumaczyc:confused:
Kurcze nie da sie niezauwazyc tego to jest bol razem z twardnieniem brzucha i chwile trzyma az oddech ciezko zlapac.Napewno zauwazysz:tak:
Mnie do tego dzis boli krocze i czuje jakby sie cos rozciagalo :tak:
Nie wiem czy cos sie dzieje czy to po badaniu okaze sie w praniu:tak:

Dziewczyny jestem totalnie załamana. pojechaliśmy z mężem zrobić prześwietlenie bo ciągle się źle czół i ten kaszel nie mijał. Okazało się że ma zapalenie płuc. Jutro musi jechać na dalsze badania. I co ja mam teraz zrobić. Mówią że niby ani ja ani maluszek nie powinniśmy się zarazić ale do szpitala do mnie nie wejdzie jak ja będę rodziła i potem. Po prostu koszmar. Dlaczego akurat teraz. :-(

przepraszam że ani was nie poczytałam ani nic nie napisałam ale po prostu jestem załamana i nie mam już na nic siły.:-(

Taaaa, zaraz sis przylezie, albo bratowa, albo jaka koleżanka i po leżeniu :cool:;-)​
Wiola bo zaraz wyjde ze ja jakis samolub jestem czy cós:))) Ja napawde lubie gosci i zawsze u mnie drzwi otwarte ale mi chodzi o takich jak to ujac zajmujacych czas:zawstydzona/y: bo ja naprawde nie mam o czym gadac z M bratem a jak on traktuje mój dom jak przystan aby przeczekac czas to sorry:baffled:

Dorotka ja mam swoje tez do zrobienia tylko brak kasy:-(

Minisia a ja dzis licze na jakies inne wiesci:-p

Ja juz w łóżeczku ogladam TVN i odpoczywam:-p

Marma tule mocno, może mu szybko rozgonia antybiotykiem, do terminu masz jeszce troche więc może do tego czasu będzie dobrze

Goście byli i już nie ma. Ja zaraz zykam zrobic kolacje, kąpiel i tv na wieczór

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry