reklama

Październik 2008

Minisia - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!

MARICZKA - TOBIE TEŻ PRZESYŁAM SPÓŹNIONE ŻYCZONKA!!

Dorotko - trzymajcie się dzielnie w szpitalu!!!!
Gosiu - kawka rewelacyjna!! szkoda, że moja tu jest nie tak dobra :-( ale...... odpukać... chyba będziemy mieć wreszcie porządny ekspres do kawy w pracy!!!! Jak do tej pory w ogóle nie było żadnego ekspresu, tak etraz będzie super, mega wypasiony, który robi każdy rodzaj kawy (poza bitą smietaną)...
Kaka - super !!!! Podobają mi się Twoje opisy!!!! Pisz tak dalej !!

Ja tak na szybko... czas leci strasznie, ciągle brakuje, żeby na spokojnie usiąść... a jak (jak to stwierdził kolega) znów próbuję złapać wszystkie sroki za 1 ogon (jeżeli nie przekręciłam tego powiedzonka...).. ciągle coś... w weelend u teściów byliśmy i trochę się z M pokłóciłam. We wtorek pojechaliśmy z M do kina do Krakowa na Galerianki (nawet fajny film, ale bez rewelacji) i na imprezę do mojej ulubionej knajpeczki w której już pare lat nie byłam !! Po raz pierwszy zostawiliśmy Szymka samego na ponad dobę!! od wtorku rana do środy popołudnia!!!! Złapałam w ogóle doła po tej imprezce, ale już mi przeszło....W międzyczasie noclegi na narty znaleźliśmy i..jedziemy!!!! w 5 par + trójka dzieci!! Tyle, że Sylwestra w domu spędzimy bo kasy już brak ....teraz zaczeliśmy już zakupy riobić na KinderParty, dzisiaj zaczynamy gotowanie i przygotowywanie wszystkeigo....

Ehhh..a teraz praca .... ucho muszę sobie przebić, bo tak mi fatalnie dziurka zarosła, że nic nie da się z nią zrobić... przy okazji może jeszcze 2 dodatkowe dziurki sobie zrobie...
Trochę mi się nie chce tego KinderParty jutro :sorry: Robię się aspołeczna ...

reklama
Dobra...zrobie sobie taką formatkę co bym mogła zrobić kopiuj wklej i tylko godziny zmianiać;-) Mówię Wam jakie te moje życie interesujące.
Wczoraj mnie nawiedziło szwefostwo i nie było czasu na BB ale moze dziś nadrobie co nieco:cool2:

O jaaaa masowe samobójstwa ptków. Ciekawe dlaczego tak sie dzieje:confused:

U nas noc ok. Kupki dalej luźne:no: Ciagle smecta i lacidofil.

U mnie z tymi oknami to taka sprawa że ptaki postanowiły masowo popełniać samobójstwa na moich szybach i są teraz na nich plamy od krwi. Czasami czuję się jakbym była w filmie Chichotka Ptaki. Oglądam telewizję a tu nagle trach i ptak spływający po szybie..... nie wiem o co chodzi bo wcześniej nigdy nic takiego się nie zdarzyło......

A ja jestem padnięta a młody w pełni formy. Wczoraj zasną o 21 a wstał dziś o 5 30 i myślałam że może teraz zaliczy jakąś krótką drzemkę z mamusią a tu nic....powinnam się wsiąść do roboty ale jakoś tak nie mam siły....:confused:

Dorotka a jak tam Oliwia?
Ptaki dopadł kryzys, potem depresja, a to już krok od... plamy na szybie
:rolleyes::oo::errr::rofl2::baffled:, mozna by rzec: "szklana pogoda" :-p
M. już pojechał, ja odwołałam fryzjera, bo Piotr jutro jednak pracuje:-(. I dalej jestem pryzgnebiona. Ide na spacer, to moze mi sie poprawi:cool2:

CZesc dzieewczyny serdecznie witam i pozdrawiam.

Dorotka trzymaj sie szpital nic fajnego ale jak trzeba to trzeba.

Ja dorobiłam sie paciorkowca wiec jestem na antybotykach i ledwo dycham. Maksio od leków jest strasznie niespokojny.

Antos mowi juz czysto i wyraznie ide jak idzie i daj jak cos chce , wyrzuca swoje pieluchy do kosza na pieluchy i jak znajdzie smieci niesie do smieci rosnie mamy czyscioszek. Widze go tylo przez połaczenie internetowe i łzy mi lece jak całuje laptopa i woła mama. Ale moze juz niebawem bedziemy wszyscy razem w domku jesli Maksio nie zarazi sie tym cholerstwem
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Agamir w którym leżysz szpitalu?Moja koleżanka leży w Kliniccznym im.Dzieciątka Jezus. Jest w 34 tyg i ma rozwarcie.podtrzymuja dzidzię póki co.
czesc-dziewczyny-kurna-nie-wiem-co-jest-grane-ale-spacja-na-tej-klawiaturze-nie-dziala-dlatego-te-kreski-mam-nadzieje-ze-sie-jakos-rozczytacie-Odkrylam-zejest-tutaj-internet-oczywiscie-platny-ale-zawsze-Oliwka-spi-juz-od-19-bo-w-dzien-spala-az-15-minut-i-padla-mi-niedawno-zZaraz-musze-isc-tam-do-niej-zobaczyc-czy-sie-nie-obudzila-bo-moze-plakacMINISIA-WSZYSTKIEGO-NAJLEPSZEGO-dziewczyny-dziekuje-za-slowa-otuchy-Czarna-dzieki-za-przekazanie-wiadomosci-Oliwka-ten-cewnik-bedzie-miala-do-jutra-do-15-masakra-jest-ja-w-tym-utrzymac-ale-daje-radeSzpital-jest-fajny-dla-dzieci-przystosowany-Jak-mi-sie-uda-to-wejde-jutro-jak-Oli-bedzie-spac-popoludniu-a-jak-nie-to-napisze-eskaPA
Dorotko ale Ty jestes niemożliwa :-) Trzymam za Was kciuki.
Dominiko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!. Życzonka spóźnione ale szczere :)

Młody znowu zrobił pobudkę o 5 30 i marudzi od rana. ale mu przebija się górna 4

dobra lecę dalej się umyć i po bułeczki na śniadanko :)
Widzę że nie tylko mój jest takim rannym ptaszkiem :-)

U nas wczoraj było wieczorem zderzenie z kołem od rowerka. Dziś biedny ma śliwke pod okiem a ja wyrzuty że siedziałąm obok niego a go nie upilnowałam. Weeknd w domku z K spędzamy. Jutro przyjeźdza szwagierka i ma wieczorem zostac z Maciejem a my mamy jechac do kina. A w niedziele do Macia przyjezdza kolega czerwcowy :-) miłego weekndu.pa.
p.s.jakoś tak juz zaczynam o Świętach myśleć. chyba to przez ta reklamę coca-coli :-D

Marma u mnie jest tak na ganku
Dorotko jak tam Oli
Agamir jesteś

A my po spacerze w lesie młody powinien już spać od 12 ale jakoś zmęczenie mu przeszlo, 40 minut czytałam ajke a ten się bawił, bawił misiami i książeczkami no i teraz szaleje w zabawkach. Dziś na obiad ruskie kupne, więc luzik, a po południu cd pt okna

Dziekuje za zycznia !!!!
Witam sie!!
Ja po zakupach włoski ufarbowane:-p czekam na 15 ide po dzieci a potem wroci mezo i przezyje szok ...bo zona zas ma inny kolor włosów:szok::-D:-p

Marma ja wiem czemu tak sie dzieje Ty masz za czyste szyby i ich nie widac :tak::tak:

dobra lece sie szykowac po łobuzy :tak:

Dorka co u Oli??!!

hajka
Ja tak egoistycznie bo dopiero podłączyliśmy neta stary modem już nie dawał rady:-D:-D:-D Nocka do dupy wręcz tragiczna wiec zaraz chyba się kimne z godzinke bo ledwo się trzymam:sorry:

reklama
Czesc dziewczyny odkrylam darmowy internet w swietlicy tam gdzie sie dzieci ucza Ja tak na sekunde bo o 19 zamykaja swietlice Na szczescie spacja tutaj dziala hihih
Oliwka wlasnie zasnela Spala dzis 30 minut w dzien O 14 odlaczyli ja od cewnika :-)
Rano pobierali jej krew i zakladali wenflon Kuli ja strasznie Bylam przy tym Bylo strasznie W koncu Ma wenfln na nozce na Stopie :-(
Wiec zabardzo chodzic nie moze I pol dnia z tym cewnikiem Wiec caly dzien mam ja na rekach Plecy to mnie strasznie bola
Dzis o 24 w nocy maja jej z tego wenflona pobierac krew na hormon STRESU tylko niewoadmo czy z tego wenflona cos pojdzie Ja teraz ide cos zjesc i sie poloze bo o 14 jak ja obudza na ta krew to nie wiem kiedy zasnie :-(
Jutro rano mozemy isc do domu Mamy wrocic w poniedzialek do 8 rano
A lekarzy bedziemy mialy jeszcze LARYNGOLOGA,NAUROLOGA,KARDIOLOGA,GENETYKA,OKULISTE wiec zbadaja ja od stop do glow :-)
Jak wrocimy w poniedzialek tu z powrotem to nie wiem na jak dlugo Wyniki z tego moczu beda za okolo miesiac :-(
Jutro pojde do domu bo jestem z nia tu calkiem sama i juz nie mam sil a w domu to zawsze na chwile jakas pomoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry