reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny odkrylam darmowy internet w swietlicy tam gdzie sie dzieci ucza Ja tak na sekunde bo o 19 zamykaja swietlice Na szczescie spacja tutaj dziala hihih
Oliwka wlasnie zasnela Spala dzis 30 minut w dzien O 14 odlaczyli ja od cewnika :-)
Rano pobierali jej krew i zakladali wenflon Kuli ja strasznie Bylam przy tym Bylo strasznie W koncu Ma wenfln na nozce na Stopie :-(
Wiec zabardzo chodzic nie moze I pol dnia z tym cewnikiem Wiec caly dzien mam ja na rekach Plecy to mnie strasznie bola
Dzis o 24 w nocy maja jej z tego wenflona pobierac krew na hormon STRESU tylko niewoadmo czy z tego wenflona cos pojdzie Ja teraz ide cos zjesc i sie poloze bo o 14 jak ja obudza na ta krew to nie wiem kiedy zasnie :-(
Jutro rano mozemy isc do domu Mamy wrocic w poniedzialek do 8 rano
A lekarzy bedziemy mialy jeszcze LARYNGOLOGA,NAUROLOGA,KARDIOLOGA,GENETYKA,OKULISTE wiec zbadaja ja od stop do glow :-)
Jak wrocimy w poniedzialek tu z powrotem to nie wiem na jak dlugo Wyniki z tego moczu beda za okolo miesiac :-(
Jutro pojde do domu bo jestem z nia tu calkiem sama i juz nie mam sil a w domu to zawsze na chwile jakas pomoc

Dorka bo ja juz nie kumam czemu oni ja tak badaja :eek::eek:

reklama
Oj dorotko wytrzymałości i cierpliwośći
U nas okna idą na górze, młody śpi od 20.30 a drzemka trwała tylko 30 minut, więc mam dość. Minisia jak nowy look

Dobry wieczor, ja sie witam, nie mam sily juz nawet na pisanie...u nas sprawy sie niezle popapraly...ale pisac juz mi sie o tym nie chce...
Czeka nas ciezki weekend, dzisiaj bylysmy z zosia u dentysty i zabki ma juz zdrowe, jacek w miedzy czasie wpakowal w auto ile sie dalo...Jutro od rana jedziemy pakowac reszte rzeczy, i trza sie jakos urzadzic, chociaz jakos tego nie widze...
A mnie zamiast tesciowa ktora jednak jest w domu nie wkurza, ale tesc ze spzitala jest mnie w stanie doprowadzic do bialej goraczki:-D ale juz mam w glowie ulozony tekst ktory walne na dzien dobry:cool2:
Stasiulino ma rozwalone pod proda, i troche jezyczek...Bidulo moj maly...i tak naprawde nie wiem jak to sie stalo bo zaprowadzalam zoche do szkoly, ale znajac jego mozliwosci pewnkie fiknal z wysokosci:sorry:Na szczescie nic wiecej sie nie stalo:tak:
Mialam napisac ze zyjemy (wzorujac sie na pani K.:-p)a wyszlo tego troche duzo;-)
Papa mamusie milej nocki

Rety Mamuśki, jakie aktywne!!!!!
Dorotka, trzymam za Oliwkę kciuki!!! Za Was tez!!!!!!

Pati, to Ci Kamilo dal popalić, dżizas!!!!!!
Magda, znam ból mieszkania z teścmi pod jednym dachem. Starałam się jak mogłam i jakoś to wszystko wyglądało... Ale teraz ich nie ma, wię c LB:-p

Zaraz przyjedzie do nas Ciotka M. Szykuje się na jaką bibę i mam jej włosy pofarbować. Poza tym wsio ok. Żyjemy :tak:

DOROTKO trzymaj sie. DZielna jesteś kobita. I zdróweczka dla Oliwci.
MAGDASF mam nadzieje że wszystko sie szybko u was unormuje. I całusek dla Stasia żeby go ta bródka nie bolała.

Witam sie z rana. Adam już do pracy wybył a ja oczywiście sama z małym. Dziś obiecałam adamowi placki po węgiersku (nienawidze trzeć ziemniaków:no:) no ale cóż obiecałam. A tak to nuda nuda nudą pogania. No i jeszcze ta pogoda Eh

Hello
i my sie witmay.Mlody od paru dni budzi sie w nocy pare razu i od 5 placze juz do upadlego wiec ciekawie:eek:dolna czworka mu sie dzisiaj przebila, a co najlepsze to mi sie przebila ostatnia osemka:-Dwiec mama zabkuje z synkiem:-D:-D:-D
ja sobie wlansnie jem paste jajeczna, popijam kawka i nie wiem co na obiad bo cos pod malego musze zrobic.w tygodniu mam luz bo w zlobku ma i zupe i drugie i deser wiec tylko kaszke je w domu przed spaniem i czasami jakis jogurt.
musze jakas maszynke do mielenia miesa zdobuc bo miesa mam bardzo duzo a mlody mielone lubi a nie mam gdzie tego zmielic...lece na allegro
baj baj

Skleroza....Dorka trzymajcie sie!!!dobrze ze ja tak badaja.przynajmniej bedzie wiadomo wszystko.nie mowili czy cos tam podejrzewaja?

Ale pustki!

Drotka! Oby wszystko przebiegło pomyślnie.
Ale ty naprawdę jesteś uzależniona od BB :szok:

Oj dorotko wytrzymałości i cierpliwośći
U nas okna idą na górze, młody śpi od 20.30 a drzemka trwała tylko 30 minut, więc mam dość. Minisia jak nowy look

Dzisiaj może będzie lepiej. Moja też wczoraj na cały dzień duracelach latała :sorry2:
I zaczyna być asertywna, a asertywne 10,5kg dla kobiety w ciązy to nie lada wyzwanie ;-)

Dobry wieczor, ja sie witam, nie mam sily juz nawet na pisanie...u nas sprawy sie niezle popapraly...ale pisac juz mi sie o tym nie chce...

Oby się odpaprały!

Hello
i my sie witmay.Mlody od paru dni budzi sie w nocy pare razu i od 5 placze juz do upadlego wiec ciekawie:eek:dolna czworka mu sie dzisiaj przebila, a co najlepsze to mi sie przebila ostatnia osemka:-Dwiec mama zabkuje z synkiem:-D:-D:-D

Aśka, ja mam jeszcze 3 niewybite,
więc chyba dziecko się szybciej wyząbkuje ode mnie...

Miłego dnia!
My dzisiaj wieczorkiem na imprezkę "poślubną" bez małej.
Ach! Szkoda, że się napić nie mogę, tak za mną wiśniówka chodzi.... :cool:

Hej jednak do domu na przepustke nie wychodzimy :-(
W nocy nie udalo sie Oliwce pobrac tej krwi :-(
I nie wiem kiedy beda jej ja pobierac Ona miala malutki wenfon zalozony A musza jej zalozyc jakis wiekszy z grubsza igla :-(
Jakos damy rade Dzis przyjedzie G wiec troche odpoczne A jutro Mama Jasiu i G beda G ma byc jutro pol dnia wiec jakos dam rade Od poniedzialku sama z Oli Ale nie ma zle Gadam z dziewczynami Praktycznir u siebie nie siedze tylko z nimi

MINISIA Oliwka zostala przyjeta z podejzeniem PRZYROSTU NADNERCZY
I dlatego ten 24 godzinny mocz Do tego nie podoba im sie jej gruby i zachrypniety glos Jej podpuchniete oczy Ale G ma dokladnie to samo Wiec taki moze jej byc urok ale wola to sprawdzic Serduszko jeszcze chca jej zbadac Mowila o tym jej nie spaniu Ona nawet w dzien zle spi i to nie tylko tutaj Zreszta same wiecie jak u nas nocki wygladaj I pod tym kontekstem tez beda ja badac

Dzis byc lekarz GENETYK i zlecil badanie moczu na cos tam Nie powiem wam bo to nazwy skomplikowane Jak ja masal to okryl powiekszona Albo sledzione czy nerke czy cos tam jeszcze I to tez musza spraewdzic Usg maja jej robic Oraz jakies badanie na to nie spanie bo podobno jest jakis ZESPOL ....... to jest wlasnie zwiazane z tym jej nie spaniem.
Aha Dzis jestesmy na nogach od 6 dlatego teraz Oli zasnela ale spi jakos niespokojnie z pol otwarymi oczami Ciekawe ile pospi Jak mi sie uda to was troche poczytam :-)

Kurde ciekawe ile tu jeszcze posiedzimy Aha jeszcze jakies badanie mamy zlecone ale na nie to juz osobno mam przyjechac z nia w listopadzie

Hej jednak do domu na przepustke nie wychodzimy :-(
W nocy nie udalo sie Oliwce pobrac tej krwi :-(
I nie wiem kiedy beda jej ja pobierac Ona miala malutki wenfon zalozony A musza jej zalozyc jakis wiekszy z grubsza igla :-(
Jakos damy rade Dzis przyjedzie G wiec troche odpoczne A jutro Mama Jasiu i G beda G ma byc jutro pol dnia wiec jakos dam rade Od poniedzialku sama z Oli Ale nie ma zle Gadam z dziewczynami Praktycznir u siebie nie siedze tylko z nimi

MINISIA Oliwka zostala przyjeta z podejzeniem PRZYROSTU NADNERCZY
I dlatego ten 24 godzinny mocz Do tego nie podoba im sie jej gruby i zachrypniety glos Jej podpuchniete oczy Ale G ma dokladnie to samo Wiec taki moze jej byc urok ale wola to sprawdzic Serduszko jeszcze chca jej zbadac Mowila o tym jej nie spaniu Ona nawet w dzien zle spi i to nie tylko tutaj Zreszta same wiecie jak u nas nocki wygladaj I pod tym kontekstem tez beda ja badac

Dzis byc lekarz GENETYK i zlecil badanie moczu na cos tam Nie powiem wam bo to nazwy skomplikowane Jak ja masal to okryl powiekszona Albo sledzione czy nerke czy cos tam jeszcze I to tez musza spraewdzic Usg maja jej robic Oraz jakies badanie na to nie spanie bo podobno jest jakis ZESPOL ....... to jest wlasnie zwiazane z tym jej nie spaniem.
Aha Dzis jestesmy na nogach od 6 dlatego teraz Oli zasnela ale spi jakos niespokojnie z pol otwarymi oczami Ciekawe ile pospi Jak mi sie uda to was troche poczytam :-)

Kurde ciekawe ile tu jeszcze posiedzimy Aha jeszcze jakies badanie mamy zlecone ale na nie to juz osobno mam przyjechac z nia w listopadzie

Dorotka trzymam kciuki za was!!!!!!!!! kurde tak czytam i niedowierzam
co sie dzieje!!! przeciez bylo wsio oki a tu nagle takie bum i chyba wszyscy mozliwi lekarze ja badaja - no wiesz niby suuuuper bo bedzie miala wszystkie wyniki zrobione ale kurcze nie wiem tez czy czasem oni nie przesadzaja:eek: np z tym jej nie spaniem ja niewiem jak to wyglada na zywo ale ile dzieci nie spi w nocy i czasem taka ich natura:happy2: ale suma sumarum dla Twojej spokojnosci moze i lepiej ze jest po fachowa opieka tylko szkoda ze tak sie nacierpi:-(:-(:-(

Patrycja my new look jest ok a maz pow ze jego juz nic nie zdziwi wiec gut;-):-D

reklama
hej :-)
ponuro ale ciepło u nas
T. w końcu okna pomył dziś z rana :cool2:

dorota trzymajcie się dzielnie dziewczyny, rzeczywiście mnóstwo badań jeszcze przed wami
minisia fotkę nam tu daj :tak: mi się podobałaś w platynowym blondzie, czyżby to to? ;-)
malena miłej imprezki, nawet bez wiśniówki :-)
Asia u nas też nocki z przebudzaniem ostatnio, cholerne zęby. Gratki podwójnego ząbkowania :-) A od kiedy zaczynacie grać, macie już jakieś konkretne plany z zespołem?
M.Maksa oj jak cię rozumiem :tak: mam właśnie dwa paluchy obtarte po wczorajszych plackach ziemniaczanych :dry:
Gosia to może najpierw farbowanie a potem biba? bo odwrotnie może się źle dla włosów skończyć ;-)
Magda no jak na odległość wkurza to co będzie na miejscu ;-) buziaki dla Stasiulka

a my myślimy i myślimy jak tu powiększyć mieszkanie żeby T. nie musiał zagranicę wyjeżdżać i zapaliliśmy się na adaptację poddasza gdzieś w naszej okolicy
finansowo dalibyśmy radę sprzedając nasze mieszkanie 38m2 i przerabiając strych do 90m2
wkoło mnóstwo takich mieszkań przerobionych jest bo to dzielnica Wrzeszcza ze starymi kamienicami, teraz tylko znaleźć chętną wspólnotę do współpracy i fajne miejsce i można działać by było
właśnie przekopujemy internet, jest mnóstwo informacji ale przy okazji spytam czy może macie jakieś doświadczenia w tym temacie? czyli adaptacja i przebudowa strychu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry