minisia
pazdziernik '08
Czesc dziewczyny odkrylam darmowy internet w swietlicy tam gdzie sie dzieci ucza Ja tak na sekunde bo o 19 zamykaja swietlice Na szczescie spacja tutaj dziala hihih
Oliwka wlasnie zasnela Spala dzis 30 minut w dzien O 14 odlaczyli ja od cewnika :-)
Rano pobierali jej krew i zakladali wenflon Kuli ja strasznie Bylam przy tym Bylo strasznie W koncu Ma wenfln na nozce na Stopie :-(
Wiec zabardzo chodzic nie moze I pol dnia z tym cewnikiem Wiec caly dzien mam ja na rekach Plecy to mnie strasznie bola
Dzis o 24 w nocy maja jej z tego wenflona pobierac krew na hormon STRESU tylko niewoadmo czy z tego wenflona cos pojdzie Ja teraz ide cos zjesc i sie poloze bo o 14 jak ja obudza na ta krew to nie wiem kiedy zasnie :-(
Jutro rano mozemy isc do domu Mamy wrocic w poniedzialek do 8 rano
A lekarzy bedziemy mialy jeszcze LARYNGOLOGA,NAUROLOGA,KARDIOLOGA,GENETYKA,OKULISTE wiec zbadaja ja od stop do glow :-)
Jak wrocimy w poniedzialek tu z powrotem to nie wiem na jak dlugo Wyniki z tego moczu beda za okolo miesiac :-(
Jutro pojde do domu bo jestem z nia tu calkiem sama i juz nie mam sil a w domu to zawsze na chwile jakas pomoc
Dorka bo ja juz nie kumam czemu oni ja tak badaja

ale juz mam w glowie ulozony tekst ktory walne na dzien dobry
Na szczescie nic wiecej sie nie stalo
)a wyszlo tego troche duzo;-)
) no ale cóż obiecałam. A tak to nuda nuda nudą pogania. No i jeszcze ta pogoda Eh

ale suma sumarum dla Twojej spokojnosci moze i lepiej ze jest po fachowa opieka tylko szkoda ze tak sie nacierpi:-