reklama

Październik 2008

czesc-dziewczyny-kurna-nie-wiem-co-jest-grane-ale-spacja-na-tej-klawiaturze-nie-dziala-dlatego-te-kreski-mam-nadzieje-ze-sie-jakos-rozczytacie-Odkrylam-zejest-tutaj-internet-oczywiscie-platny-ale-zawsze-Oliwka-spi-juz-od-19-bo-w-dzien-spala-az-15-minut-i-padla-mi-niedawno-zZaraz-musze-isc-tam-do-niej-zobaczyc-czy-sie-nie-obudzila-bo-moze-plakacMINISIA-WSZYSTKIEGO-NAJLEPSZEGO-dziewczyny-dziekuje-za-slowa-otuchy-Czarna-dzieki-za-przekazanie-wiadomosci-Oliwka-ten-cewnik-bedzie-miala-do-jutra-do-15-masakra-jest-ja-w-tym-utrzymac-ale-daje-radeSzpital-jest-fajny-dla-dzieci-przystosowany-Jak-mi-sie-uda-to-wejde-jutro-jak-Oli-bedzie-spac-popoludniu-a-jak-nie-to-napisze-eskaPA

reklama
czesc-dziewczyny-kurna-nie-wiem-co-jest-grane-ale-spacja-na-tej-klawiaturze-nie-dziala-dlatego-te-kreski-mam-nadzieje-ze-sie-jakos-rozczytacie-Odkrylam-zejest-tutaj-internet-oczywiscie-platny-ale-zawsze-Oliwka-spi-juz-od-19-bo-w-dzien-spala-az-15-minut-i-padla-mi-niedawno-zZaraz-musze-isc-tam-do-niej-zobaczyc-czy-sie-nie-obudzila-bo-moze-plakacMINISIA-WSZYSTKIEGO-NAJLEPSZEGO-dziewczyny-dziekuje-za-slowa-otuchy-Czarna-dzieki-za-przekazanie-wiadomosci-Oliwka-ten-cewnik-bedzie-miala-do-jutra-do-15-masakra-jest-ja-w-tym-utrzymac-ale-daje-radeSzpital-jest-fajny-dla-dzieci-przystosowany-Jak-mi-sie-uda-to-wejde-jutro-jak-Oli-bedzie-spac-popoludniu-a-jak-nie-to-napisze-eskaPA

Dorka ty jestes niemozliwa :-D:-D:-D to juz nałóg hehe
dzieki za zyczenia i nadal sciskam kciuki!!!

dzieki wam wszystkim za zyczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprawde jest niesamowita.

Młody spi. zczepienie poszło ładnie, na górze wstawiają okno i hałas niezły. Dostaliśmy zaproszenie na Hubertusa, ale raczej nie jedziemy bo to w niedziele q wieczorem w niedziele M jedzie do francji, aż się boje ze 18 h za kółkiem

MINISIA STO LAT
DOROTKO trzymajcie sie. Tule mocno
Maksio już śpi. Dzień miał strasznie pracowity bo chodził chodził i chodził. Chyba mu sie bardzo to podoba. Ja jakś śpiąca jestem i chyba zaraz sie położe. Ugotowałam dziś łazanki i miały być na dwa dni ale wpadli sąsiedzi i tak jakoś wszystko zniknęło;-) A jutro mnie czeka sprzatanie bo syfek w naszym domu to już chyba na stałe sie zameldował. Lece spać. Dobranoc

Dominika najlepsze życzenia urodzinowe!!

Zobacz załącznik 178090
Hey Mamusie!!!
U nas biało, wciąż nastrojowo. Wczoraj w TV była reklama coca-coli, więc "coraz bliżej Święta". Nocka jak zawsze, rano jak zwykle kawa.Dziś nie wychodzimy. Miłego dnia! M.
Gosia kawa to podstawa :-D

Pikanterii niestety nie będzie.

Hanka wstała 5,26. Tatus musiał ją przebrac bo kupka wyjechała z pieluszki a mama robiła w tym czasie mleko 180 ml + smecta+ lacidofil. Hanka wsiorbała wszystko. Potem wygłupiała sie z tatą a mama próbowała jeszcze dospać. O 6tej ubieranko do babci. Młody wyszedł z psem. No 6,11 już ich nie było. Położyłam sie dalej spac i spałam do 7mej, a potem ustwiałam sobie jeszcze drzemkę na 7,10:cool2:. Potem szybka poranna toaleta, ubieranie, makeu up i w drogę. Po drodze ciastko francuskie i 2 bułki. Zapłaciłam całe 10 groszy więcej niż wczoraj ehhh to podwyzki:wściekła/y:
W pracy byłam za 5 ósma. Wypiłam kawkę, zjadłam ciacho, obgadałam wszystkich pokolei no i własnie zabieram sie za pracę zaczynając od BB.
Kaka nie ma to jak miły poranek, ja zawsze od rana obdzwoniłam mame, braciaków i dopiero za robote się brałam :cool2::-p:-D

CZesc dzieewczyny serdecznie witam i pozdrawiam.

Dorotka trzymaj sie szpital nic fajnego ale jak trzeba to trzeba.

Ja dorobiłam sie paciorkowca wiec jestem na antybotykach i ledwo dycham. Maksio od leków jest strasznie niespokojny.

Antos mowi juz czysto i wyraznie ide jak idzie i daj jak cos chce , wyrzuca swoje pieluchy do kosza na pieluchy i jak znajdzie smieci niesie do smieci rosnie mamy czyscioszek. Widze go tylo przez połaczenie internetowe i łzy mi lece jak całuje laptopa i woła mama. Ale moze juz niebawem bedziemy wszyscy razem w domku jesli Maksio nie zarazi sie tym cholerstwem
Agamir ale Antoś to zdolniacha!!! Trzymam kciuki za Ciebie i Maksia!!!

Agamir, trzymam kciuki!!!! To smutne, że Antek nie może być przy Tobie./... Już niedługo
Dorotka, za Was też mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!

Mam maseczkę na buzi z glinki i chyba zaraz ściągnie mi połowę twarzy. Czuję się jak po paraliżu :-D poza tym paznokcie w kolorze fuksji:-p
Gosia dobre!!

Witam sie !! a u nie dzis imprezowo:tak:mamy z mezem podwójne swieto:tak:

Dorotka trzymam kciuki!!!
agamir oj współczuje życze zdrówka!!
wesolutka moja ma 5 i 6 w drodze ;-)
malena trzymam kciuki za wizyte i czekamy na relacje no i uwazaj na siebie kobito!!
a ja siedze sama do 15 jak wroca dzieci ze szkoly a maz wraca o 17 bo ma nowa prace , lepsza i lepiej platna wiec zaczyna sie sloneczko do nas usmiechac:tak:
Domi gratulacje dla M:tak:

Dorotka przykro mi że Oliwka musi przez to wszystko przechodzić, ale będzie dobrze. Musi być!!

Ja jużpadnięta po całym dniu. Czytam jak się bierzecie za porzadki a u mnie nawet się muchy nie gonią. Mama na razie mi nie pomoże, na zmianę z ciocią i babcią przy dziadku czuwają, bo coraz gorzej się czuję i wogóle jest taka nieobecna, zamyślona wiec jej głowy nie zawracam :-(.

Lecę spać, bo oczyska mi klapią.

Dominiko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!. Życzonka spóźnione ale szczere :)

No a ja wczoraj się narobiłam, rano zakupy, spacer z małym troszkę posprzątałam, jak zasną pomyłam okna i zrobiłam obiad potem siostra wpadła i zajęła się małym to skoczyłam na obiad o 16 M przyjechał i poinformował że będziemy mieć gości na obiedzie i musiałam dorobić obiadu i tym sposobem jak padłam o 21 to nawet nie słyszałam jak się moje dziecko obudziło o 3 na mleko......:eek:

A dziś dalej kupa roboty przede mną bo muszę dokończyć te okna, muszę skoczyć do Wrocławia, poprasować i jeszcze firmówka.... Może mnie jeszcze M wieczorkiem do stajni wypuści.... Jutro znowu mam rozdanie dyplomów i potem jedziemy do teściów bo teściowa ma 60 urodziny.

Młody znowu zrobił pobudkę o 5 30 i marudzi od rana. ale mu przebija się górna 4

dobra lecę dalej się umyć i po bułeczki na śniadanko :)

Ja jużpadnięta po całym dniu. Czytam jak się bierzecie za porzadki a u mnie nawet się muchy nie gonią. Mama na razie mi nie pomoże, na zmianę z ciocią i babcią przy dziadku czuwają, bo coraz gorzej się czuję i wogóle jest taka nieobecna, zamyślona wiec jej głowy nie zawracam :-(.

Lecę spać, bo oczyska mi klapią.
Zdrówka dla dziadka!!!!!!!!!!!
Naprawde jest niesamowita.

Młody spi. zczepienie poszło ładnie, na górze wstawiają okno i hałas niezły. Dostaliśmy zaproszenie na Hubertusa, ale raczej nie jedziemy bo to w niedziele q wieczorem w niedziele M jedzie do francji, aż się boje ze 18 h za kółkiem
Pati, 18h drogi, ale z przerwami, prawda?
No, no, no Koleżanko!!!!! Bijesz nas wszystkie na łeb, na szyję!!!!!! Dziewczyny mają rację, że jesteś niesamowita!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za OLi, dzielna dziewczynka!!!! To po Mamusi :tak:
Dominiko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!. Życzonka spóźnione ale szczere :)

No a ja wczoraj się narobiłam, rano zakupy, spacer z małym troszkę posprzątałam, jak zasną pomyłam okna i zrobiłam obiad potem siostra wpadła i zajęła się małym to skoczyłam na obiad o 16 M przyjechał i poinformował że będziemy mieć gości na obiedzie i musiałam dorobić obiadu i tym sposobem jak padłam o 21 to nawet nie słyszałam jak się moje dziecko obudziło o 3 na mleko......:eek:

A dziś dalej kupa roboty przede mną bo muszę dokończyć te okna, muszę skoczyć do Wrocławia, poprasować i jeszcze firmówka.... Może mnie jeszcze M wieczorkiem do stajni wypuści.... Jutro znowu mam rozdanie dyplomów i potem jedziemy do teściów bo teściowa ma 60 urodziny.

Młody znowu zrobił pobudkę o 5 30 i marudzi od rana. ale mu przebija się górna 4

dobra lecę dalej się umyć i po bułeczki na śniadanko :)
Co Wy wszystkie z tymi oknami??? Przecież pada i po deszczu nie będzie nawet śladu.... Ja tam czekam do Gwiazdkowych porządków, o ile będą jeszcze tutaj na Mazurach ;-)

284015325_938317eaed.jpg

Przed chwilą miałam akcję zbierania kremu do rąk.... z dywanu :dry: Tak to bywa, jak Mamuska zajęta, to dzieciaki mają LB:sorry: Zaraz się zbiorę w sobie, tylko jeszcze chwilka.... :-p M. wpada na śniadanko z pracy, ja dopijam małą czarną (właściwie brązową, bo z mlekiem):-p. Młody rządzi w naszym pokoju,a Julka dla odmiany sprząta lego:tak:. Dobra, idę się szykować:-D Miłego :***********

witam sie z rana skonczyli wczoraj o półonocy, dzisiaj powtórka, kolejne okna. Gosiu to jest czas bez przerw, wiec dojdzie jeszcze troche, M jedzie z ojcem, więc będą się zmieniać, ja bym wolała by nie jechali, ale nie ma rady, trzeba zawieść towar. Ja też czekam z oknami do świąt

reklama
U mnie z tymi oknami to taka sprawa że ptaki postanowiły masowo popełniać samobójstwa na moich szybach i są teraz na nich plamy od krwi. Czasami czuję się jakbym była w filmie Chichotka Ptaki. Oglądam telewizję a tu nagle trach i ptak spływający po szybie..... nie wiem o co chodzi bo wcześniej nigdy nic takiego się nie zdarzyło......

A ja jestem padnięta a młody w pełni formy. Wczoraj zasną o 21 a wstał dziś o 5 30 i myślałam że może teraz zaliczy jakąś krótką drzemkę z mamusią a tu nic....powinnam się wsiąść do roboty ale jakoś tak nie mam siły....:confused:

Dorotka a jak tam Oliwia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry