reklama

Październik 2008

dorota trzymajcie się dzielnie
agamir dobrze że miałaś badanie i wykryli, będzie dobrze :tak:

mnie też dziś czeka mycie okien jak T. wróci, urlop ma a i tak wciąż go nie ma :dry:
a może jutro umyję :cool2:
Iga też sprzątanie lubi, naśladuje mnie i jeździ odkurzaczem, więc postanowione - na Mikołaja kupimy jej mini odkurzacz a wózek z lalą dopiero na boże narodzenie

reklama
Witam sie !! a u nie dzis imprezowo:tak:mamy z mezem podwójne swieto:tak:

Dorotka trzymam kciuki!!!
agamir oj współczuje życze zdrówka!!
wesolutka moja ma 5 i 6 w drodze ;-)
malena trzymam kciuki za wizyte i czekamy na relacje no i uwazaj na siebie kobito!!
a ja siedze sama do 15 jak wroca dzieci ze szkoly a maz wraca o 17 bo ma nowa prace , lepsza i lepiej platna wiec zaczyna sie sloneczko do nas usmiechac:tak:

Minisia ty młoda dupo:-p:-p:-p
Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień, a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa Ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę Ci miłości i radości oraz życia bez przykrości.

Minisia ty młoda dupo:-p:-p:-p

Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień, a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa Ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę Ci miłości i radości oraz życia bez przykrości.

Czarna dziękuje bardzo !!!!! no to stawiam:-D
szampan_strzal.jpg

12842.4.jpg

image.aspx

witam widze ze nie tylko u mnie była ciężka nocka. Młody śpi, ja juz mam wszystko poroione i posprzątane, oczywiście od czasu jak nie boi się odkurzacza odkurzamy komisyjnie, ale ile to czasu zajmuje.
Gosiu a ty co tak się szykujesz
Współczuje dorotce tego cewnikowania Oli, byle mała to jakoś wytrzymała.
Dziś aldna pogoda więc chyba okna po południu rusza:-)

Minisia sto lat

Minisia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!

Agamir współczuję Ci tego szpitala, oby teraz już szybko poszło i maluszek urodził się zdrowy,
Dorota powodzenia
Malena Ty uważaj na siebie!!

U nas po staremu, M już pracuje, Karolcia w szkole, a Lena za nic w świecie nie chce spać leży już długo w łóżeczku i gada, to się złości, wzięłam ją na chwilę do naszego łóżka i się z nią położyłam to mi zeszła i dorwała się do toaletki:no:
no to ją spowrotem dałam do łóżeczka i teraz chyba zasnęła bo już od 5 minut cisza:tak:
Zimno u nas się zrobiło strasznie byłyśmy chwilę na spacerze to rączki obie miałyśmy lodowate, ech ...ja nienawidzę jesieni i zimy:no::no:
Trochę posprzątałam dół, ae ja jak odkurzam to mała siedzi przy odkurzaczu i włancza i wyłancza albo steruje pokrętłem mocy odkurzania i raz ciągnie mocno a zaraz prawie wcale:wściekła/y: pomocnica:-D
Zamówiłam dziś rolety do domu do naszych trzech pokoików na górę, zobaczymy czy będą fajne...
Szukam też jakiejś eleganckiej sukienki dla Karoliny w kolorze czerwonym długiej, tak, żeby po komunii się mogła przebrać i ewentualnie na lipiec jeśli pojedziemy na wesele do mojej siostrzenicy.
Mam jedną na oku, ale jeszcze szukam, są piękne suknie, ale mało jest w jej rozmiarze czerwonych lub bordo:no:
16375001,zalacznik.html

Mam ochotę sobie parę pasemek zrobić ale narazie mi się nie chce....
Idę chociaż obiad wstawić:tak:

Ostatnia edycja:
Minisia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trochę posprzątałam dół, ae ja jak odkurzam to mała siedzi przy odkurzaczu i włancza i wyłancza albo steruje pokrętłem mocy odkurzania i raz ciągnie mocno a zaraz prawie wcale:wściekła/y: pomocnica:-D
Mam ochotę sobie parę pasemek zrobić ale narazie mi się nie chce....
Idę chociaż obiad wstawić:tak:
U nas baaardzo podobnie, właczanie i wyłączanie, więc częściej chodzę z odkurzaczem w ręku :-p i wyciąga kabel i probuje wcisnąć do gniazdka:eek: A z wlosami sama nie wiem, co chcę zrobić. Stawiam na swój odwieczny blond :-D i chyba tylko zetnę. Lubię mieć z tyłu krócej niż z przodu, mocno pocieniowane (bo na mojej glowie włosy rosną jak grzyby po deszczu) i grzywka. Chyba tylko tak:cool2:
Upiekłam właśnie ciastka z mąki z witaminami i z nesqukiem. Dzieciaki się zajadają, a ogolnie to mam lenia. Zbieram od rana pranie do wstawienia. Mama mnie trochę dobija swoim humorem, bo kiedyśtam dostała mandat i teraz odwołuje się i znowu przełożyli termin. A tata w domu siedzi do jutra (2.dzień), co moją starszą doprowadza do nerwicy:sorry::confused::eek::-D Chyba mam po niej lekkiego czuba:-D Jakoś tak mnie przygnębienie łapie i jakiś chory lęk. Ciągle sama jestem tylko z dziećmi. E , nie narzekam już Dupencje ;-) Piję kawkę i ma być mi dobrze :-D

reklama
Hello ponownie

Domi sto lat, sto lat :-):-) miałam na NK napisać, ale młody nie dał posiedzieć przy kompie.

No to się rozpadało i szlag by to trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Młody już po obiadku - dziś robiłam pomidorową dla niego a my później zjemy kaszkę i żeberka w sosiku z suróweczką :-p

Zakupki już mam porobione a i tak nie wszystko co chciałam :-(

Tak mi przykro z powodu choroby Oliwci - ależ się namęczy dziewczynka i Dorcia też.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry