reklama

Październik 2008

O jaaaaaaaaaaaaa zapomnialabym.

2 lata temu byly 2 krechy na tescie ciążowym;-)
z5203930X.jpg

reklama
witam u nas podłoga już jest, zostały te w szafach, ale najpierw musimy rozebrać tą co mamy w sypialni i tam pojdzie no i listwy, ale musimy podmienić złączki bo facet w sklepie zapakował nam nie ten kolor, ale i tak już góra z górki. Jutro robimy sobie dzien pauzy, i od poniedziałku dalej.

cześć mamuśki

ja po egzaminie- zdany
padam na pysk i idę spać bo jutro na zajęcia.
Gratuluje :tak:

MARTYNKA i jak bylo u tesciow?
GOSIU oliwka sobie ostatnio non stop cos napija i podbija I dzis rowniez:cool2:
ULKA dzielo super.
KAKA to fajnie tak z tym testem.Takie wspomnienie.
PATI oj dajcie sobie jutro na luz .W koncu jutro niedziela:tak:

Okolo 20 wrocilismy z urodzin.Bylo bardzo fajnie.Za Oliwka biegalismy z G na zmiane:-pbo ta to ani sekundy nie usiadzie na pupie:-D.My sie smiejemy ze ona to czasem km narobi tym chodzeniem :tak:
Na samym poczatku poslizgnela sie i rozwalila sobie warge ,krew sie lala,byl placz,a teraz jest slad:baffled:.
Fajnie tak isc na impreze i wrocic z trzezwym mezem do domu:tak:.

Przyjaciolka pozyczyla mi niedawno wydana ksiazke o moim zespole Myslovitz I bede miala co teraz czytac .Zaniedlugo zaczne ja czytac:tak:
Dobranoc

Okolo 20 wrocilismy z urodzin.Bylo bardzo fajnie.Za Oliwka biegalismy z G na zmiane:-pbo ta to ani sekundy nie usiadzie na pupie:-D.My sie smiejemy ze ona to czasem km narobi tym chodzeniem :tak:
Na samym poczatku poslizgnela sie i rozwalila sobie warge ,krew sie lala,byl placz,a teraz jest slad:baffled:.
Fajnie tak isc na impreze i wrocic z trzezwym mezem do domu:tak:.

Gratulacje dla M i oby tak mu już zostało!!!!!!!
I super, że dzień udany mieliście:tak:

Ostatnia edycja:
Właśnie rozliczyłam jedną klientkę - ale ma podatku do zapłacenia. Uuuuu....
No ale to znaczy też, że się zarobiło i jest z czego zapłacić:tak::-D

Ula
no niezłe dzieło! I już ledwo co zostało. Mój m uwielbia czeski placek, ale obawiam się, że wyłącznie roboty swojej mamy. Aż mnie kusi, żeby to upodobanie poddać małemu testowi:-D:-D
Kaka to zdjęcie Twoich kreseczek? Jejuniu, już dwa lata... :happy2:
Marma piątal dla Ciebie! Super!
Dorota walczcie. Początki wyglądają bardzo obiecująco.
Po śladach wojennych Oliwki za dwa dni śladu nie będzie:-D To Ci łobuz...:-D:-D

A w moim bałaganie nic ciekawego. Na obiad były kopytka w sosie pieczarkowym. M posypał pieprzem wszystko w takiej ilości, że mnie zatkało. Młoda podkradła z talerza, myślałam, że jej oczy zaraz wylezą a tymczasem... wciągała ino szum:szok: Pieprzne dziecko mi rośnie:happy2:

Miłej niedzieli!

Gratulacje dla M i oby tak mu już zostało!!!!!!!
I super, że dzień udany mieliście:tak:

NO na takie imprezy to ja zawsez moge chodzic hihihih Nie no walczymy.No ale ni bede gdybac bo z tym alkoholem to roznie niestety bywa.Mam nadzieje ze leczenie i moje postraszenie na niego podzialalo i bedzie git. Oliwka jak usnela przed 21 tak obudzila sie o 22 ,pozniej obudzila sie o 3.30 i tu sukces ze spala 5,5 godzin A od 6.30
juz sie wyspala :-(.

Nic dzis w planach nie mamy a szkoda bo ja nie lubie w niedziele siedziec w domu:baffled:
Moze sie jeszcze cos wymysli:-p

reklama
Ula, dzieki!
Dorka, tak trzymać!!!!!

Noc jak zwykle. Jedziemy dziś odpoczywać na działkę. jULA NA SANKI, A mLODY NA DRZEMKĘ :cool2:

Zapomniałabym. Mamy wykupione bilety na 1. marca na 16:50 do Newarku z W-wy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry