reklama

Październik 2008

Natusia glowa do gory
ja jak planowalam mateusza i czekalam na @ spozniona pojechalam po test..juz sie szykuje do zrobienia a tu zonk @ ale ryczalam masakra nawet mojemu wtedy m sie dostalo ze dziecka zrobic nie umie (a byla juz wika:-p) nic schowalam test do szuflady a tu niespodzianka w nastepnym miesiacu sie przydal i poztytwny wynik
i wam sie uda!!!!!!!!!
Tylko że z Bartusiem to było tak że w pierwszym cyklu zaszliśmy, myślałam że to tak raczej zawsze działa:-p

reklama
NATUSIA za napewno sie niedługo uda:tak:
U mnie nudy kopiuj wklej. A wstawiłam zdjęcia na zdjęciowy. Ide sie kąpać i spać bo coś sie małemu ostatnio poprzestawiało i wstaje o 7 a tak zawsze było ok 9:baffled:

hej
wpadam sie tylko przywitać i powiedzieć, że u nas czas biegnie baaardzo szybko, noce za krótkie dnie za długie, paradoksalnie, bo przecież mamy zimę.
W pracy...nawet pisać sie nie chce, wszystko jest na wczoraj i za późno, ja tylko jedna, a tyle spraw, że głowa pęka.
Moje dziecko za to przypomina mi ciągle co jest najważniejsze, gadać nie chce za to nić porozumienia jest niesamowita, wszystko pokaże, wytłumaczy po swojemu, że boki zrywać :-D:-D:-D.

Trzymajcie się laseczki, byle do lata, może wtedy choć trochę odżyję, bo teraz mnóstwo czasu zabierają mi dojazdy do pracy przez te nieodśnieżone drożyny, już jedną stłuczkę zaliczyłam :baffled:.
BUziammmm

natusia za miesiąc może będą dwie, albo za kilka dni spróbój u mnie pierwszy tez ył ujemny, a za 5 dni dwie krechy
Ania głowa do góry

Zapomniałam wam napisać ze zaliczyłam dzisiaj śliczna glebę między sklepem a samochodem- po prostu popisowa, dalej boli mnie dupsko i plecy. FAcet z komandora nie dojechał ma być niby jutro, zobaczymy, a tak to powoli odchaczamy kolejne zadania, M chcuiał juxz w srode rozwalać sufit, nawet ksiażki już spakowałam z pomocą małego w kartony, ale naszczęście zostawiamy to na następny tydzień, o doba jest jednak zakrótka

Witajcie kobietki:-)

Evelajna udanego wypoczynku w Polsce!!

Wanilia fajnie że zajrzałaś:tak:

Ppatqa to teraz mąż musi Cie wymasować:tak:

Natusia- następnym razem się uda!!

Kasia trzymam kciuki za dobre wyniki Martynki!!

A do nas przyszła dziś sukienka komunijna- cudo!!
Zdjęcie nawet w połowie nie oddaje tego co w realu, ale jeszcze jej Karolina nie przymierzyla bo pierdołka mała nie zdążyła:no:

Po za tym dzień zleciał szybciutko, zakupki, pogduchy z koleżanką telefoniczne jak nie dzwoni to nie dzwoni a dziś z godzinę gadałyśmy:tak:
A teraz do mycia i do wyrka z mężusiem:tak:

Natusia :-( Uda Wam się przy kolejnej próbie:tak: Be Baby trzymają już kciuki!!!!!!!

Witam się wtorkowo!
Nawet nie wiem, jak mi wczoraj dzień minął :confused: Dziś c.d. M. czuje się już lepiej, jakoś idzie się z nim teraz dogadać :sorry2::-p:-p:-p
Dzieci grzeczne :szok::-D:tak:, że aż nie do wiary....
A ja jeszcze zamulona po nocy, miałam jakieś dziwne sny :baffled::-D

Milego dnia Mamusie :*******************************
cri_20060220_kwiaty3.jpg

hej mamuski u nas noc dzis do D...
Niedawno wstalysmy,ja zagladam na chwile .Oliwka poszla do zabawek .Zaraz sie szykujemy i wkladam ja do wozka i jedziemy autobusem do kolezanki na klachy :tak:.

Jade dzis bo na dniach juz od tego tygodnia jak tylko przyjda mi papiery to musze bezrobotne zalatwiac:tak:.

I ja sie witam...u nas nic jak wiekszosc nocek:-D
Dzisiaj cos mam humor do du.py, pewnie przez zblizajacy sie@.
Rano skutecznie jeszcze tesc mnie wkurzyl, ale to juz zadna nowosc. Jak to jacek mowi "alesmy sie wje...li":-D I na prawde gdyby nie szkola zochy to juz mnie tu nie ma, bo nawet budowac domku obok nich nie mam ochoty.A czasami mam takie mysli ze normalnie wstyd przed sama soba ze takie sa:sorry2:

Natusia, nic sie nie martw, pewnie juz niedlugo znowu zobaczysz 2 kreseczki:tak:

Dorota a ty na wychowawczym nie jestes??

Zmykam robic dla robakow sniadanie, ja juz jedna kawke wciagnelam i tez sobie zrobie cos konkretnego ;-)

Hej! Położyłam Bartka, ale pewnie za chwilę sprzątaczka mi go obudzi :wściekła/y: Tak wali miotłą o ścianę jakby kilofem sprzątała :wściekła/y:

Natusia będzie dobrze, listopadowe dzieciaczki też są fajne :tak:
Magdasf jakby tu skomentować, bedzie u siebie to na swoich zasadach. Dacie radę. A teścia jak zwykle wspóczuje :sorry2:
Gosiu oby dzieci wytrzymały cały dzień i mąż nie dał się we znaki :-)
Wanilia mi też dnia nie starcza. Tylko ja to się jakoś zorganizować nie mogę. Niby tyle do zrobienia i mam tego świadomość, ale ciągle coś sobie wymyślam żeby się odciągnąć :sorry2:
Ppatqa czyżbyś trenowała do kolejenej edycji gwiazdy tańczą na lodzie :cool2:
Ula super, że sukienka trafiona. Tylko niech główna zainteresowana jeszcze się wykaże ;-)

Ja na 15:30 idę do pracy na 3 godzinki więc kładzenie dzieci mi przypadnie w udziale, ale wczoraj M "walczył" więc go dziś odciąże. Taka dobra jestem :-D
Straszą znowu śniegiem, a w czwartek teściowa ma przyjechać do Bartka i pewnie my będziemy musieli jechać w środę, bo w śnieżycę teść jej nie puści :baffled: Ale my jeździć możemy :baffled: ech :baffled:

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa:tak::happy2:
Już mi trochę lepiej. Moja dewiza od dziś to nie nastawiać się jak się nie wie napewno:sorry2:

Dziś M zabiera nas do Pizza Hut więc będzie trochę niezdrowo ale co mi tam.
Tyle czasu się już pilnuję, więc dziś trochę sobie pofolguję.

Bartuś dał dziś pospać mamusi do 9 ale bawił się grzecznie więc ja jeszcze leżałam a wstałam prawie o 10.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry