• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Hej!
Mi się nawet pisać nie chce. Teścik nic nie wykazał, wieczorem długo spóźniona @:no::no::no:
Tak mi się smutno jakoś zrobiło, bo promyk nadziei miałam a tu zonk:no:
Więc humorku nie mam.
Nic tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Natusia nie ma co sie teraz zamartwiać tylko wziąść sie za pas i działąć dalej:tak::tak: w końcu to przede wszystkim przyjemność a nie obowiazek:cool2::cool2:
hej
wpadam sie tylko przywitać i powiedzieć, że u nas czas biegnie baaardzo szybko, noce za krótkie dnie za długie, paradoksalnie, bo przecież mamy zimę.
W pracy...nawet pisać sie nie chce, wszystko jest na wczoraj i za późno, ja tylko jedna, a tyle spraw, że głowa pęka.
Moje dziecko za to przypomina mi ciągle co jest najważniejsze, gadać nie chce za to nić porozumienia jest niesamowita, wszystko pokaże, wytłumaczy po swojemu, że boki zrywać :-D:-D:-D.

Trzymajcie się laseczki, byle do lata, może wtedy choć trochę odżyję, bo teraz mnóstwo czasu zabierają mi dojazdy do pracy przez te nieodśnieżone drożyny, już jedną stłuczkę zaliczyłam :baffled:.
BUziammmm
oooo i kto tu do nas zawitał:-p:-p:-p
Zapomniałam wam napisać ze zaliczyłam dzisiaj śliczna glebę między sklepem a samochodem- po prostu popisowa, dalej boli mnie dupsko i plecy. FAcet z komandora nie dojechał ma być niby jutro, zobaczymy, a tak to powoli odchaczamy kolejne zadania, M chcuiał juxz w srode rozwalać sufit, nawet ksiażki już spakowałam z pomocą małego w kartony, ale naszczęście zostawiamy to na następny tydzień, o doba jest jednak zakrótka
współczuje wypadku a jezeli chodzi o wasz remoncik to w takim temie to na zajączka bedziecie u siebie:-p:-p
A do nas przyszła dziś sukienka komunijna- cudo!!
Zdjęcie nawet w połowie nie oddaje tego co w realu, ale jeszcze jej Karolina nie przymierzyla bo pierdołka mała nie zdążyła:no:

Super ze na zywo bardziej wam się podoba.:tak::tak: Pytałaś kiedyś co na włoski i źle napisałam, bo ja stawiam na stroik lub gdzie niegdzie wpiete kwiatki (np margaretki) a nie wianuszek;-)

Witam
Normalnie ale dziś senny dzień:sorry2: najchetniej bym poszła pod kołderkę i pospałą jak niemowlaczek:-p Dziś chyba pójdę w ślady koleżanki i pójdę spać razem z kurami:cool2:

reklama
Dziś M zabiera nas do Pizza Hut więc będzie trochę niezdrowo ale co mi tam.
Tyle czasu się już pilnuję, więc dziś trochę sobie pofolguję.
Należy Ci się za tyle dni dietowania:tak:
Pytałaś kiedyś co na włoski i źle napisałam, bo ja stawiam na stroik lub gdzie niegdzie wpiete kwiatki (np margaretki) a nie wianuszek;-)
Właśnie margaretki kupiłam i mam nadzieję że w tym tygodniu przyjdą:tak:
Dziś rano suknię i bolerko przymierzała i pasuje jak ulał wszystko!!!

A u nas dziś leje:no:
Karolina się spózniła do szkoły prawie pół godziny bo zawsze rano ją poganiamy szybciej, szybciej a dziś postanowiliśmy , że kiedy się wyrobi to ją zawieziemy a ona co? a ona się z Lenką bawiła na górze:wściekła/y:
Noi nie dość, że się spózniła to i tak my ją w końcu pognaliśmy:no:

Teraz biorę się za placki po węgiersku na obiad a po poudniu do sklepu fryzjerskiego uzupełnić zapasy muszę:tak:
Miłego dnia:-)

Ula to czekam niecierpliwie na efekt co tam wymyślisz z tymi margaretkami:-p:-p

A mi dziś Niki znów podniosła ciśnienie, normalnie coraz bardziej utwierdzam się w tym ze nie nadaję się na matkę nastolatki:-(:-(:-(

Ulka fotke poprosimy
czarna a co sie stalo???

U nas tez leje , mloda spi a ja robie przeglad na nk i usuwam znajomych co na oczy nie widzialam a gdzies tam na necie sie zawieruszyli ;-)
no i 2 dzien dietki:-pnarazie kawa, herbatka i 4 plasterki szynki,zaraz sobie jajko ugotuje i wsio na razie

U nas wszystko ok. Jakos tak mam brak weny na pisanie. Mąż był na weekend i teraz znowu sama. Kiedy bedzie koniec delegacji niewiadomo, ehhh. Mały sobie spi, ja pije kawke, @ mam i ogolnie nic mi sie nie chce. Zaraz musze z psem wyskoczyc i małemu zupke dokonczyc...

Ehhh i sobie tak marze, że poszłabym do jakiejs kosmetyczki, fryzjera, na solarium i nie wiem gdzie jeszcze... Ale nie ma funduszy i w sumie mozliwosci na razie...

Byle do wiosny... Może wróci energia...

Czarna Ty z kurami?? hi hi chyba prosto do kurnika.pl :-)

cześć, mieliśmy do niedzieli gości, a od niedzieli popołudniu przestał działać modem, żadne resetowanie ani odłączanie ni epomoglo, a najlepsze że wezwałam serwisanta, ma być midzy 15 a 18, a tu przed chwilą patrzę modem działa i jest net :confused:
a wogóle to nieciekawie z Igą bo znów dziś wymiotuje, od rana 4 razy, kupki cały czas luźniejsze, nie chciałabym znów szpitala ale nie wiem jak będzie
nie poczytam za dużo, mam nadzieję że wieczorem siądę
pozdrawiam Was cieplutko

Minisia - wow, to ostro!! powodzenia!!
Czarna - a co takiego Niki naskrobała?? ale to chyba dobrze..zbyt spokojna nastolatka to też niedobrze... dopiero się zacznie, jak Niki chłopaków zacznie przyprowadzać do domu :sorry2: albo chodzić na nocki do..."koleżanki"...:-)

A mi głowa pęka... nie uwierzycie, ale siedziałam wczoraj w robocie do..23:50...z dwoma kolegami... mamy wdrożenie systemu i troch/ę nam się posypało wszystko....ale wszystko wkrótce się unormuje...

cześć, mieliśmy do niedzieli gości, a od niedzieli popołudniu przestał działać modem, żadne resetowanie ani odłączanie ni epomoglo, a najlepsze że wezwałam serwisanta, ma być midzy 15 a 18, a tu przed chwilą patrzę modem działa i jest net :confused:
a wogóle to nieciekawie z Igą bo znów dziś wymiotuje, od rana 4 razy, kupki cały czas luźniejsze, nie chciałabym znów szpitala ale nie wiem jak będzie
nie poczytam za dużo, mam nadzieję że wieczorem siądę
pozdrawiam Was cieplutko
Iguś, zdrówka Bidulko!!!!!!:tak:

U nas dzień powszedni :sorry2: Kurak piecze się, zupa radusiowa gotuje. M. z Julą susłują pod kołderką od godziny. A ja się krzatam:cool2:
I mimo że wypiłam 3. kawę, nadal chce mi się spać. Jednak to nie tylko mnie nuży :-D Kupiłam dzis farbę do włosów, więc zamiast wieczornego prasowania, będzie fryzjer.
Cos mnie plecy bolą, już któryś dzień....:baffled: Ech, teraz sobie jeszcze posprzatam, a potem pole****ę :cool2:
Buxka :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

reklama
Dziewczyny chyba mnie wywalicie z tego forum bpo ja nie mam ani kiedy odpisać a ni jak was poczytać -poprostu masakra.Jaguśka jest coraz bardziej nieznośna.Najgorzej z tym spaniem w dzien nie mam kiedy odpisać a wieczorem to po prostu padam.Czemu mnie sie jeszcze nie udało aby dziecko mi przespało całą noc od urodzenia?Masakra A najgorzej mnie przeraża jak sobie poczytam https://www.babyboom.pl/forum/drugi-i-trzeci-rok-zycia-dziecka-f17/nocne-pobudki-19157/index2.html.
Ona z powrotem śpi w łóżaczku bo kojec sie nie sprawdził bo tylko ze mna w nim chciała spać a w łóżeczku budzi sie i chce do nas i sie drze i wydziera.Jestem strasznie zmęczona nobo ile można nie spać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry