czarna79
Fanka BB :)
Natusia nie ma co sie teraz zamartwiać tylko wziąść sie za pas i działąć dalejHej!
Mi się nawet pisać nie chce. Teścik nic nie wykazał, wieczorem długo spóźniona @
Tak mi się smutno jakoś zrobiło, bo promyk nadziei miałam a tu zonk
Więc humorku nie mam.
Nic tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać.

w końcu to przede wszystkim przyjemność a nie obowiazek

oooo i kto tu do nas zawitałhej
wpadam sie tylko przywitać i powiedzieć, że u nas czas biegnie baaardzo szybko, noce za krótkie dnie za długie, paradoksalnie, bo przecież mamy zimę.
W pracy...nawet pisać sie nie chce, wszystko jest na wczoraj i za późno, ja tylko jedna, a tyle spraw, że głowa pęka.
Moje dziecko za to przypomina mi ciągle co jest najważniejsze, gadać nie chce za to nić porozumienia jest niesamowita, wszystko pokaże, wytłumaczy po swojemu, że boki zrywać.
Trzymajcie się laseczki, byle do lata, może wtedy choć trochę odżyję, bo teraz mnóstwo czasu zabierają mi dojazdy do pracy przez te nieodśnieżone drożyny, już jedną stłuczkę zaliczyłam.
BUziammmm

współczuje wypadku a jezeli chodzi o wasz remoncik to w takim temie to na zajączka bedziecie u siebieZapomniałam wam napisać ze zaliczyłam dzisiaj śliczna glebę między sklepem a samochodem- po prostu popisowa, dalej boli mnie dupsko i plecy. FAcet z komandora nie dojechał ma być niby jutro, zobaczymy, a tak to powoli odchaczamy kolejne zadania, M chcuiał juxz w srode rozwalać sufit, nawet ksiażki już spakowałam z pomocą małego w kartony, ale naszczęście zostawiamy to na następny tydzień, o doba jest jednak zakrótka

A do nas przyszła dziś sukienka komunijna- cudo!!
Zdjęcie nawet w połowie nie oddaje tego co w realu, ale jeszcze jej Karolina nie przymierzyla bo pierdołka mała nie zdążyła![]()
Super ze na zywo bardziej wam się podoba.

Pytałaś kiedyś co na włoski i źle napisałam, bo ja stawiam na stroik lub gdzie niegdzie wpiete kwiatki (np margaretki) a nie wianuszek;-)Witam
Normalnie ale dziś senny dzień
najchetniej bym poszła pod kołderkę i pospałą jak niemowlaczek
Dziś chyba pójdę w ślady koleżanki i pójdę spać razem z kurami

.