reklama

Październik 2008

Dzien dobry:-) Witamy sie u nas to samo co wczoraj, przed wczoraj, przed przed wczoraj...i tak byl mogla i mogla;-) Mlody dzisiaj ladnie spal do 8.20, ale co z ego jak i tak musialam wstac o 6.30 bo trza bylo zoche wyszykowac do szkoly. No i znowu bedzie problem z polozeniem Stasia przed 22...znowu sie nasluchamy od tescia ze dzieci sa za glosno:baffled: No i dzisiaj kolejna wizyta u okulisty...ciekawe czy tym razem sie uda czegokolwiek dowiedziec...
Wczoraj pierwszy raz od nie pamietam kiedy poszlam spac przed polnoca:-D tzn pewnie wczesniej bym zasnela gdyby nie moj chlop;-)

Mirabelka mam nadzieje ze z Igunia juz wszystko bedzie dobrze. No i zebyscie wy znowu niczego nie zlapali:tak:

Kaka tylko czasami tesknisz????:-p

Wesolutka,co ja ci moge powiedziec...kiedys to minie...A moze mala nie chce spac w lozeczku, sprobujcie z normalnym lozeczkiem dla niej:tak: Jak sie to teraz tez nie sprawdzi, to zawsze bedzie na za rok albo dwa:tak:

Czas u nas na sniadanko i druga kawke :-)

ps. a tu nowa ja ;-) jakos tak dziwacznie wygladam na zdjeciach, w realu duuuuuuuuzo lepiej:-D
Obraz1111111stas 042.jpgObraz1111111stas 046.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry:-) Witamy sie u nas to samo co wczoraj, przed wczoraj, przed przed wczoraj...i tak byl mogla i mogla;-) Mlody dzisiaj ladnie spal do 8.20, ale co z ego jak i tak musialam wstac o 6.30 bo trza bylo zoche wyszykowac do szkoly. No i znowu bedzie problem z polozeniem Stasia przed 22...znowu sie nasluchamy od tescia ze dzieci sa za glosno:baffled: No i dzisiaj kolejna wizyta u okulisty...ciekawe czy tym razem sie uda czegokolwiek dowiedziec...
Wczoraj pierwszy raz od nie pamietam kiedy poszlam spac przed polnoca:-D tzn pewnie wczesniej bym zasnela gdyby nie moj chlop;-)

Mirabelka mam nadzieje ze z Igunia juz wszystko bedzie dobrze. No i zebyscie wy znowu niczego nie zlapali:tak:

Kaka tylko czasami tesknisz????:-p

Wesolutka,co ja ci moge powiedziec...kiedys to minie...A moze mala nie chce spac w lozeczku, sprobujcie z normalnym lozeczkiem dla niej:tak: Jak sie to teraz tez nie sprawdzi, to zawsze bedzie na za rok albo dwa:tak:

Czas u nas na sniadanko i druga kawke :-)

ps. a tu nowa ja ;-) jakos tak dziwacznie wygladam na zdjeciach, w realu duuuuuuuuzo lepiej:-D
Zobacz załącznik 202490Zobacz załącznik 202491
Magda, fajny fryz! Ostre cięcie- ale Ci pasuje :tak:

Znowu mialam zgrzyt z M. Mam go dosyć. Wysłałabym na inną planetę :baffled: Dziś się uczepił sposobu otwierania bramy na działce :szok::dry: Zamiast na gardło powinien na głowę dostać leki, choć myslę, że na to za poźno....:sorry2::-D
Dzieci zdrowe, Mały właśnie zasnął, idę zrobić kawę i biorę się za koloryzację włosów :-p:-D

Magda, fajny fryz! Ostre cięcie- ale Ci pasuje :tak:

Znowu mialam zgrzyt z M. Mam go dosyć. Wysłałabym na inną planetę :baffled: Dziś się uczepił sposobu otwierania bramy na działce :szok::dry: Zamiast na gardło powinien na głowę dostać leki, choć myslę, że na to za poźno....:sorry2::-D
Dzieci zdrowe, Mały właśnie zasnął, idę zrobić kawę i biorę się za koloryzację włosów :-p:-D
Nie no co ja tu widze .Gosiu ty to zawsze taka szczesliwa z M .Nie no zartuje .Rozumiem ciebie Twoj M troche przesadza ale chyba zta choroba i ten brak pracy i ten wyjazd i to go przerasta:baffled:.Musisz dac rade kochana:tak:
CZARNA no to niewesolo z NIKI
No i jak ja zmusic aby szla wczesniej spac?chyba sie nie da?
KAKA podaj linka do nowego lozka Hani.
Ja nie wiedzialam ze lozko zmieniacie.A co juz w turystycznym nie chce spac?
ANULA kurcze i co teraz z ta NERKA???
MAGDA a kiedy tesciu do tego szpitala idzie?????
U mnie tez kopiuj wklej .Ciagle to samo i jak zawsze lubialam zime tak juz chcialabym cieplutka wiosne i pozniej lato :tak:

U nas nocka z 4 pobutkami a za piatym razem juz wstala ale wstala kolo 9 wiec nawet nawet sie wyspalam :-p.
Juz mam wysprzatane.Oliwka juz dawno po sniadaniu,teraz lazi z nocnikiem i z misiem w nocniku.
Kupsko nawalila juz dzis 2 bo czuje:cool2:
Dzis na 18 ide ja sama do klubu Bo dzis spotkanie z kobietami:tak:

G wroci z pracy i bedzie sie Oliwka zajmowala a ja spadam ;-).Dobrze ze wczoraj bylam u koelzanki bo dzis strasznie wieje u mnie i sypie .Lece poawic sie z mala a pozniej moze ona usnie

MAGDA fajnie ci z tymi wlosami .Slicznie wygladasz Tylko taka inna jestes;-)

Hej laski.

Troche poczytałam, widzę ze nie tylko ja cierpie na chroniczyny brak czasu. I czasem tesknie za tymi całymi dniami przed bb;-)

Widzę, ze coraz wiecej z mamus myśli o drugim dzieciaczku. U mnie w fazie marzen i na razie niech tak zostanie.

W pracy dalej brak wody. Myje rece, kubki i spłókuje wc mineralną....ale ja za to nie płace;-)

Hanka dzis goraczkuje. Bylismy u lekarza i prawdopodobnie od zębów, idą 3 trójki na raz ehhh

Co do nieprzespanych nocy. Ja juz sie przyzwyczailam i nie licze ile razy wstaje ale tez M wyganiam czesciej z lozka. Dzis Hania spi pierwszy raz na nowym łóżku. Zobaczymy jak bedzie w nim spała.

karola to ty masz ale luksusy w tej pracy :-D:-Djak Hani dzis?

Czarna
i co z ta dziewczyna?? A Niki znaja nie od dzis pewnie nie beda jej odsylac do domku tak czesto ;-)
Anula zdrowka dla synka

U nas sloneczko swieci ale mrozik jest brrr, oprocz tego jedna laska mi cisnienie niezmiernie podnosci i normalnie mam nerwa od rana :wściekła/y:
Ale chyba w ciagu 2 tyg kupimy autko:tak:zobaczymy w nast tyg sie potwierdzi czy tak czy nie :tak:

A ja ostatni weekend w nowej pracy i zaczynam w innej firmie poki co ;-) a potem na swoje ;-)
milego dzionka laski

magda ułaaaaaaaaaaa, niepoznałam
czarna ja kiedys byłam blady chydy szczypior zawsze z dużą niedowagą, niestety zostało tylko blady:-(
anulka tule, życze zdrówka
gosia, jak to kiedy od 24 do 6-7 z małą przerwą mam czas tylko dla siebie
wesolutka młody u nas regularnie nad ranem ląduje u nas w wyrku( czasem to nad ranem to niestety 3-4) nam się niechce z nim walczyć, a tak milusio jak sobie z nami śpi
minisia jakaie jakie jakie, dasz rade jeździć na opak;;-)
dorotko no to też polatasz

a u nas z tego załamanie tylko wiało w nocy dziś jest w miare pogoda, nawet słońce od czasu do czasu świeci. My po spacerku, młody śpi, dziś na obiadek szykuje kebaba- bo udało mi się go dostać, dora zmykam wykorzystać drzemke młodego i coś porobic

Pati musze obliczyc wszystko i wtedy jaka gotowka zostanie zdecydujemy :)
wazne jest aby przeglad byl dopiero zrobiony wiec czasem moge nie trafic takie autka jak chce :-(ale zobaczymy ;-)podoba mi sie audi a4, volvo,passat no zobaczymy jak kupie to sie pochwale :tak:
co do jazdy mam nadzieje ze dam rade:sorry2: dlatego kupimy autko troszke starsze bo marzy mi sie opel vectra C ale doradzono nam ze zanim sie nie nauczymy jezdzic lepiej kupic takie ze jak stukniemy czy poryszemy nie bedzie zal:baffled:

Iga jakby cały czas lepiej, bawi sie nawet troszkę bez marudzenia, ugotowałam jej marchwiankę z ryżem, kupoli kilka rzadkich było, tyłeczek czerwony strasznie, ale najważniejsze że nie wymiotuje, lekka gorączka jeszcze trzyma
za to Seba sie rozłożył, blady, słaby, cały dzień w łóżku, mówi że go w brzuchu "kręci" i moi rodzice też tym świństwem załatwieni
wzięło mnie na słodkie, a że nie mam jak do sklepu, Seba słaby, T. w pracy to zrobiłaam polewę czekoladową, taką jak na ciasto i zjadłam gorącą z herbatnikami, to się nazywa inwestowaniem w tyłek i bioderka :-D

anula trzymam kciuki za zdrówko Michasia
czarna dziękujemy z Sebą :-) oj tak, tak, Niki niech się dobrze odżywia, w końcu jest szansa że będzie moją synową, jak sobie z młodym w oko wpadną ;-):-)
Magda super :tak: masz idealny kształt twarzy do krótkiej fryzurki, a co J. na zmianę, mój T. twierdził że jak miałam krótkie to tak fajnie od tyłu mógł złapać na "dzikusa" :cool2:;-) teraz mam dłuższe i strasznie wypadają to się boi :-)
Gosia jeszcze prawie miesiąc takiej nerwówki Was czeka, a M. jedzie tam pierwszy raz na taki dłuższy pobyt? I jak kolorek wyszedł?
minisia super jak z autkiem wypali :tak:
lilunia dziękuję :-)
dorotka miłego spotkania z innymi kobitkami

Ja się melduje że żyjemy, niestety dużo roboty i mało czasu. Kacper jeszcze nie chodzi do niani więc jak tylko nie śpi cały czas poświęcam jemu a później wszystko inne.

Madzia super fryzurka:)

reklama
Hej.
U nas dalej stan podgorączkowy.

Co do spania na kanapie...pospala 2h a potem wyladowala u mamy i taty w łóżku. Cala noc popiskiewla jak maly psiak przez sen:zawstydzona/y:

Teraz sie od praiwe godziny po czopku...,byle do rana, byle do wiosny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry