Magdasf1
Kura domowa;)
Dzien dobry:-) Witamy sie u nas to samo co wczoraj, przed wczoraj, przed przed wczoraj...i tak byl mogla i mogla;-) Mlody dzisiaj ladnie spal do 8.20, ale co z ego jak i tak musialam wstac o 6.30 bo trza bylo zoche wyszykowac do szkoly. No i znowu bedzie problem z polozeniem Stasia przed 22...znowu sie nasluchamy od tescia ze dzieci sa za glosno
No i dzisiaj kolejna wizyta u okulisty...ciekawe czy tym razem sie uda czegokolwiek dowiedziec...
Wczoraj pierwszy raz od nie pamietam kiedy poszlam spac przed polnoca
tzn pewnie wczesniej bym zasnela gdyby nie moj chlop;-)
Mirabelka mam nadzieje ze z Igunia juz wszystko bedzie dobrze. No i zebyscie wy znowu niczego nie zlapali
Kaka tylko czasami tesknisz????
Wesolutka,co ja ci moge powiedziec...kiedys to minie...A moze mala nie chce spac w lozeczku, sprobujcie z normalnym lozeczkiem dla niej
Jak sie to teraz tez nie sprawdzi, to zawsze bedzie na za rok albo dwa
Czas u nas na sniadanko i druga kawke :-)
ps. a tu nowa ja ;-) jakos tak dziwacznie wygladam na zdjeciach, w realu duuuuuuuuzo lepiej

No i dzisiaj kolejna wizyta u okulisty...ciekawe czy tym razem sie uda czegokolwiek dowiedziec...Wczoraj pierwszy raz od nie pamietam kiedy poszlam spac przed polnoca
tzn pewnie wczesniej bym zasnela gdyby nie moj chlop;-) Mirabelka mam nadzieje ze z Igunia juz wszystko bedzie dobrze. No i zebyscie wy znowu niczego nie zlapali

Kaka tylko czasami tesknisz????
Wesolutka,co ja ci moge powiedziec...kiedys to minie...A moze mala nie chce spac w lozeczku, sprobujcie z normalnym lozeczkiem dla niej
Jak sie to teraz tez nie sprawdzi, to zawsze bedzie na za rok albo dwa
Czas u nas na sniadanko i druga kawke :-)
ps. a tu nowa ja ;-) jakos tak dziwacznie wygladam na zdjeciach, w realu duuuuuuuuzo lepiej

Ostatnia edycja:

Zamiast na gardło powinien na głowę dostać leki, choć myslę, że na to za poźno....