dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja bylam w urzedzie pray,wzielam papierek do wypelnienia i poczytalam co mam jeszcze doniesc .Dzis to wszystko pokompletuje i jutro rano lece z Oliwka do urzedu sie zarejestrowac.
Oliwka sie na dworze wyspala.Teraz juz jestesmy po zupke .W mieszkaniu sajgon wiec ide posprzatac .
U mnie sloneczko swieci az fajnie sie spacerowalo .Byloby jeszcze lepiej gdyby nie ten snieg ktory uniemozliwil spokojny spacer.Oby do wiosny :-)
Oliwka sie na dworze wyspala.Teraz juz jestesmy po zupke .W mieszkaniu sajgon wiec ide posprzatac .
U mnie sloneczko swieci az fajnie sie spacerowalo .Byloby jeszcze lepiej gdyby nie ten snieg ktory uniemozliwil spokojny spacer.Oby do wiosny :-)
Zakosi szczoteczkę Juli i normalnie jak my myje ząbale razem z wypluwaniem
Więc może tylko czyste nasladownictwo. Ale jak masz być spokojna, to lepiej udajcie się do specjalisty
Co do stelażu, to nie mam pojęcia. M. rzucił rano hasło, więc powtarzam; szczerze- słucham go ostatnio nie jednym, a pół uchem 
a mamuśka musi brak się za robotę. Drugie pranko chodzi, jeszcze lista rzeczy do zrobienia. Byle do wieczora, nie wiosny 

.Bylam w urzedzie.Zaniedlugo zas tam z Oliwka ide,znajac moje szczescie to bedzie mi czegos brakowac i bede miala jeszcze kilka podejsc