reklama

Październik 2008

Ja bylam w urzedzie pray,wzielam papierek do wypelnienia i poczytalam co mam jeszcze doniesc .Dzis to wszystko pokompletuje i jutro rano lece z Oliwka do urzedu sie zarejestrowac.
Oliwka sie na dworze wyspala.Teraz juz jestesmy po zupke .W mieszkaniu sajgon wiec ide posprzatac .

U mnie sloneczko swieci az fajnie sie spacerowalo .Byloby jeszcze lepiej gdyby nie ten snieg ktory uniemozliwil spokojny spacer.Oby do wiosny :-)

reklama
trina zdrówka dla malego a ty wpadaj częściej
dorotko ty chyba już odwykłaś od spania bez wstawania
magda no to nie takie złe wieści
Anulajejku tule,
gosia o matko, ale pospał. A stelarz pod wanne, półeczki czy kibelek
maksiowa zdjęcie w gaciach:-)???

witam my po spacerku, młody teraz śpi, a ja wcinam słodkie, zaraz ide się brac za obiad, ale tak jakoś mi się nie chce. Ja będe musiala skoczyć na dniach jakos z młodym do lekarza, od jakiegoś czasu łapie się za krzyż i mówi bam, a ostatnio się niegdzie nie uderzył, siniaka niema, okolica niebolesna, rak jakiś objawów innych pozatym bam, mam nadzieje ze pokieruje nas na badanka a jak nie to porobie mu prywatnie, o nie wiem czy cos tam się dzieje, czy młody naśladuje mnie lub M, najpierw M miał kłopoty z kręgosłupem, teraz mnie oli jak wstane, niewiem, co myślicie??????
A mnie może przez wekend niebyć bo w sobbbote robimy dziure w sypialnie i przenosimy się na gore a tu robimy demolke i nie wiem kiedy na górze będe miała neta

trina zdrówka dla malego a ty wpadaj częściej
dorotko ty chyba już odwykłaś od spania bez wstawania
magda no to nie takie złe wieści
Anulajejku tule,
gosia o matko, ale pospał. A stelarz pod wanne, półeczki czy kibelek
maksiowa zdjęcie w gaciach:-)???

witam my po spacerku, młody teraz śpi, a ja wcinam słodkie, zaraz ide się brac za obiad, ale tak jakoś mi się nie chce. Ja będe musiala skoczyć na dniach jakos z młodym do lekarza, od jakiegoś czasu łapie się za krzyż i mówi bam, a ostatnio się niegdzie nie uderzył, siniaka niema, okolica niebolesna, rak jakiś objawów innych pozatym bam, mam nadzieje ze pokieruje nas na badanka a jak nie to porobie mu prywatnie, o nie wiem czy cos tam się dzieje, czy młody naśladuje mnie lub M, najpierw M miał kłopoty z kręgosłupem, teraz mnie oli jak wstane, niewiem, co myślicie??????
A mnie może przez wekend niebyć bo w sobbbote robimy dziure w sypialnie i przenosimy się na gore a tu robimy demolke i nie wiem kiedy na górze będe miała neta
Pati, myslę, że Mały Was naśladuje. Mój np., udaje że wypluwa pastę do wanny:sorry2: Zakosi szczoteczkę Juli i normalnie jak my myje ząbale razem z wypluwaniem :-D Więc może tylko czyste nasladownictwo. Ale jak masz być spokojna, to lepiej udajcie się do specjalisty :tak: Co do stelażu, to nie mam pojęcia. M. rzucił rano hasło, więc powtarzam; szczerze- słucham go ostatnio nie jednym, a pół uchem :cool2:

Raduś wstał niedawno z drzemki, Julka dalej chrapie :confused: a mamuśka musi brak się za robotę. Drugie pranko chodzi, jeszcze lista rzeczy do zrobienia. Byle do wieczora, nie wiosny :-p:-p:-D:-D

PS> Mamuski a Was, gdzie wcięlo????????????????? Hę??????

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza:szok::szok:
Gdzie wyście są?????
Ja już dziś po pracy, byliśmy na zakupach po południu, wieczorem zrobiłam ciasto i właśnie posprzątałam kuchnię........
Jutro klienci więc będę zajęta:tak:

Kaka a może to na ząbki ta gorączka??

Zmykam już do góry, papa.

Ppatqa - może faktycznie Was naśladuje!! choć lepiej sprawdzić... Mój np. udaje czasem że kaszle... jak ja zakaszle, to on też i się śmieje... a czasem żeby ,mnie sprowokować....patrzy się na mnie i kaszle..najpierw myślałam, że naprawdę kaszle, ale teraz już wiem, że udaje jak nic!!!

A tak pozatym to nic ciekawego...humorek lepszy.

Heelol babencje:-) Korzystam ze malutki eszcze spi, zocha zaraz idzie do szkoly a ja mam 5 minut spokoju;-)
Patrycja, jatez mysle ze to bedzie nasladowanie was, zreszta jak zaczelam czytac twoj post to taka mysl pierwsza przyszla mi do glowy...Ale ze wiem ze to pewnie cie nie uspokoi;-) bo ja tez swiruje, to nic nie zaszkodzi jak go lekarz zobaczy:tak:

No my wczoraj podpisalismy umowe, ponosilam sobie takie niecalo dwumiesieczne dzidziolstwo, i normalnie az mi sie zachcialo takiego cudka;-):-D Kurcze jak ten czas zapitala, a teraz moj maly jeszcze niedawno cudek juz powaznym facetem sie robi hahahahaha:-D
Zmykam i zycze milego dnia:tak:

reklama
Witajcie :tak:
KAKA zdrowka dla Hani i czekamy na wiesci.
MAGDA a co za problem?juz brac sie za Jackowatego i zniedlugo i wy bedziecie mieli takiego malego szkraba:-D
MINISIA i jak poszukiwania samochodu??.

Ja wczoraj jakos humorku nie mialam ,wiec woalam nie smecic i nawet na kompa nie mialam ani czasu ani checi:baffled:.Bylam w urzedzie.Zaniedlugo zas tam z Oliwka ide,znajac moje szczescie to bedzie mi czegos brakowac i bede miala jeszcze kilka podejsc:baffled:.
G jak wrocil z pracy to poszedl do klubu .Ja jakas zdolowana bylam ze caly dzien z Oliwka a jakos wczoraj przemeczona bylam.Na szczescie jak sie kompalam z mala to G wrocil i uspal Oliwke .Jak ona usnela przed 20 tak jak juz o 20 w lozeczku lezalam:tak:.

MILEGO DNIA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry