reklama

Październik 2008

reklama
Dopadła mnie dziś jakaś niemoc i w zasadzie porobiłam tylko to, co zaplanowałam, z pewnymi "udogodnieniami" :-D. Połozyłam właśnie Radka spać, M. usypia Julę. Mam nadzieję, że wieczór będzie tylko dla nas, bo normalnie już popołudniu wzywałam Boga, żeby dal mi siłę i cierpliwość:tak: :sorry2::-D
To chyba tyle. Buziam mocno na dobry sen :*******************

Ja samolubnie.Mam dola .Ale zalatwilam wszystko w urzedzie i bede miala zasilek na 6 miesiecy.Poklocilam sie z facetem w urzedzie.Glowa mi peka.
Kopiuj wklej mimo slonca mam dola jakiegos i sama nie wiem dlaczego.
Dobranoc .Nie smece wiecej .Pa

Ja samolubnie.Mam dola .Ale zalatwilam wszystko w urzedzie i bede miala zasilek na 6 miesiecy.Poklocilam sie z facetem w urzedzie.Glowa mi peka.
Kopiuj wklej mimo slonca mam dola jakiegos i sama nie wiem dlaczego.
Dobranoc .Nie smece wiecej .Pa
Dorka juz nazamkniety zmykaj nie pamietasz jak sama mowilas ze wyzalic sie jest najlepiej wiec nie doluj sie tu tylko mykaj ;-)

Dopadła mnie dziś jakaś niemoc i w zasadzie porobiłam tylko to, co zaplanowałam, z pewnymi "udogodnieniami" :-D. Połozyłam właśnie Radka spać, M. usypia Julę. Mam nadzieję, że wieczór będzie tylko dla nas, bo normalnie już popołudniu wzywałam Boga, żeby dal mi siłę i cierpliwość:tak: :sorry2::-D
To chyba tyle. Buziam mocno na dobry sen :*******************

ehhh chyba każdego dopadaja takie dni:baffled::baffled::baffled: tylko nie każdy im się poddaje :cool2::cool2::cool2:

Minisia no fajne autko;-)

Dorotka a dlaczego nie przedłużysz wychowawczego:confused::confused::confused:

No i nastała długo oczekiwana wieczorna siesta:-D:-D:-D

Minisia nooo autko super
MMaksa świetny pomocnik z Maksa:-D
Agamir- następny śliczny Maks:tak::tak: a piesek baaardzo mi się podoba.

Ja czekam na wyniki euromilion bo dziś 100 milionów euro do wygrania jest:szok::szok:Matko Boska chybabym zwariowała od takiej kasy:-D

Strasznie jestem zmęczona już, a mój M chyba jeszcze bardziej bo Lence idą przynajmniej 3 zęby i marudzi a on dziś z nią cały dzień, już wieczorem miał dość:-D a jutro idzie na fuchę i wniebowzięty, że odpocznie trochę od niej :tak:

No to zmykam przed tv na chwilkę..

Pa pa.

hej witam sie wieczorowo
MALAULKA nie martw sie jak wygrasz to staniemy do ciebie w kolejce wszystkie i jakoś zaradzimy tej kwocie
MINISIA fajne autko
DOROTKA głowa do góry jutro bedzie lepiej
MAGDASF zapomniałam ci wcześniej powiedzieć że super ci w tej fryzurce i jak ty jestech chuda na buzi

Maks dopiero co usnął:szok: Nie wiem juz co mam robic czy on powinien juz zrezygnowac ze spania w dzień:confused: Bo od jakiegoś czasu wstaje nam bardzo wcześnie czyt. ok 7 a chodzi spać ok 22. Nigdy tak nie było wstawał ok 9 a szedł spać po 20. A w ciągu dnia spi tak samo ok 2 godzin raz dziennie. Macie jakieś pomysły??? Czy to jakis skok rozwojowy czy co??

Maksiowa ja nigdzie chuda nie jestem ;-) Za to ty na zdjeciach...looooo matko polko!!!!!!! Chudzielec z ciebie!!!!! i nie powiem zazdroszcze;-)
Moj mlody tez chodzi bardzo pozno spac, i tez teraz spi ok 2 godzin w dzien....Chyba trzeba przeczekac, albo nie pozwolic spac w dzien tak dlugo;-)

A my gosci jednak nie bedziemy mieli bo dzieci kuzynka sie pochorowaly...zosi strasznie smutno bo ic corka miala zostac u nas na noc, no ale nie ma tego zlego...jutro jedziemy wybierac buciki do sukienki ksiezniczki na bal przebierancow;-)
A teraz zmykam do wyrka bo post pisze od 22 i skonczyc go nie moge:cool2:

reklama
Ja czekam na wyniki euromilion bo dziś 100 milionów euro do wygrania jest:szok::szok:Matko Boska chybabym zwariowała od takiej kasy:-D

Strasznie jestem zmęczona już, a mój M chyba jeszcze bardziej bo Lence idą przynajmniej 3 zęby i marudzi a on dziś z nią cały dzień, już wieczorem miał dość:-D a jutro idzie na fuchę i wniebowzięty, że odpocznie trochę od niej :tak:

No to zmykam przed tv na chwilkę..

Pa pa.
mysla ze jak bedzie wygrana to zjawisz sie na zlocie:-p:-p
Hehehe chyba ja tak dzieci zostawie na cały dzien z M może w końcu mnie doceni:-(:-(:-(
Maks dopiero co usnął:szok: Nie wiem juz co mam robic czy on powinien juz zrezygnowac ze spania w dzień:confused: Bo od jakiegoś czasu wstaje nam bardzo wcześnie czyt. ok 7 a chodzi spać ok 22. Nigdy tak nie było wstawał ok 9 a szedł spać po 20. A w ciągu dnia spi tak samo ok 2 godzin raz dziennie. Macie jakieś pomysły??? Czy to jakis skok rozwojowy czy co??
raczej skok trzeba to przeczekać;-)
witam melduje ze zyje i padam, jutro robimy demolke
no to dużo sił na jutro;-)
Maksiowa ja nigdzie chuda nie jestem ;-) Za to ty na zdjeciach...looooo matko polko!!!!!!! Chudzielec z ciebie!!!!! i nie powiem zazdroszcze;-)
trutututu majtki z drutu:-p:-p:-p

A ja spadam do łózeczka na nocny seansik pt Dzieci Ireny S....;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry