Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Połozyłam właśnie Radka spać, M. usypia Julę. Mam nadzieję, że wieczór będzie tylko dla nas, bo normalnie już popołudniu wzywałam Boga, żeby dal mi siłę i cierpliwość

Dorka juz nazamkniety zmykaj nie pamietasz jak sama mowilas ze wyzalic sie jest najlepiej wiec nie doluj sie tu tylko mykaj ;-)Ja samolubnie.Mam dola .Ale zalatwilam wszystko w urzedzie i bede miala zasilek na 6 miesiecy.Poklocilam sie z facetem w urzedzie.Glowa mi peka.
Kopiuj wklej mimo slonca mam dola jakiegos i sama nie wiem dlaczego.
Dobranoc .Nie smece wiecej .Pa
Dopadła mnie dziś jakaś niemoc i w zasadzie porobiłam tylko to, co zaplanowałam, z pewnymi "udogodnieniami". Połozyłam właśnie Radka spać, M. usypia Julę. Mam nadzieję, że wieczór będzie tylko dla nas, bo normalnie już popołudniu wzywałam Boga, żeby dal mi siłę i cierpliwość
![]()
To chyba tyle. Buziam mocno na dobry sen :*******************

tylko nie każdy im się poddaje 

a piesek baaardzo mi się podoba.
Matko Boska chybabym zwariowała od takiej kasy
a jutro idzie na fuchę i wniebowzięty, że odpocznie trochę od niej 
Nie wiem juz co mam robic czy on powinien juz zrezygnowac ze spania w dzień
Bo od jakiegoś czasu wstaje nam bardzo wcześnie czyt. ok 7 a chodzi spać ok 22. Nigdy tak nie było wstawał ok 9 a szedł spać po 20. A w ciągu dnia spi tak samo ok 2 godzin raz dziennie. Macie jakieś pomysły??? Czy to jakis skok rozwojowy czy co??
mysla ze jak bedzie wygrana to zjawisz sie na zlocieJa czekam na wyniki euromilion bo dziś 100 milionów euro do wygrania jestMatko Boska chybabym zwariowała od takiej kasy
Strasznie jestem zmęczona już, a mój M chyba jeszcze bardziej bo Lence idą przynajmniej 3 zęby i marudzi a on dziś z nią cały dzień, już wieczorem miał dośća jutro idzie na fuchę i wniebowzięty, że odpocznie trochę od niej
No to zmykam przed tv na chwilkę..
Pa pa.

raczej skok trzeba to przeczekać;-)Maks dopiero co usnąłNie wiem juz co mam robic czy on powinien juz zrezygnowac ze spania w dzień
Bo od jakiegoś czasu wstaje nam bardzo wcześnie czyt. ok 7 a chodzi spać ok 22. Nigdy tak nie było wstawał ok 9 a szedł spać po 20. A w ciągu dnia spi tak samo ok 2 godzin raz dziennie. Macie jakieś pomysły??? Czy to jakis skok rozwojowy czy co??
no to dużo sił na jutro;-)witam melduje ze zyje i padam, jutro robimy demolke
trutututu majtki z drutuMaksiowa ja nigdzie chuda nie jestem ;-) Za to ty na zdjeciach...looooo matko polko!!!!!!! Chudzielec z ciebie!!!!! i nie powiem zazdroszcze;-)