reklama

Październik 2008

reklama
MALENKO moze Izunia jak sie obudzi i zobaczy ze jest ciemno to uzna ze to noc i bedzie spala dalej.Tego ci zycze :-).
MARMA no to fajne swieta rodzinne mieliscie hihi.Fajne wypady ci sie szykuja :-).

Oliwka ma goraczke 38,5 Dalam jej syrop.Zaraz zmierze jeszcze raz .Mam nadzieje ze to na zabki a nie na jakies chorobsko :-(.

A ja miałam dziś super popołudnie bo po obiadku wypuściłam dziewczynki do ogrodu bo tak cieplutko było i prawie dwie godziny się tam bawiły, potem coś zjadły i Lenka sama chciała iść do łóżeczka więc ją położyłam, pobawiła się w nim prawie godzinę noi teraz się trochę bawimy trochę układamy i sprzątamy a za chwilkę do mycia i mam nadzieję, że dziś bez przygód do spanka:tak:
M jeszcze nie wrócił z roboty:no:
Minisia oj chciałabym:tak::tak:
Dorota obyś miała rację, że to ząbki;-)
Gosiu dla Twojej Julki również zdrówka życzę!!

Hey, ja tylko na chwile, M. mnie już woła na film :sorry2:. Mlody śpi, Jula bryka, mimo choroby.
Dorka, zdrówka dla Oli!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za czas zimnicy, ciągle jakieś infekcje i gorączki, no nic, lecę, dobrej nocki :****************

Nocka do D...
Oliwka non stop sie budzila .Jakas masakra ale to wina pewnie stanu podgoraczkowego.W ncy miala 37,6 a rano 37,2 .Oby tylko nie wzrosla.
Dzis planow brak .
MILEGO DNIA

A u nas pierwsza noc absolutnie bez żadnej interwencji :szok:
Nawet smoka, ani jęknięcia.
Oby tak już zostało ;-)

Zaraz śmigamy do Rzeszowa do Galerii, bo M. musi sobie w końcu coś do ubrania kupić (ja nie mam po co na razie :-))
Izunia zostaje u dziadków, więc luz.

Miłego!

witam z góry

Młody ostatnio wstaje koło 7, a spać niestety udaje nam sie go położyc dopiero 0 22, w międzyczasie śpi godzinkę koło 12-13- włąśnie teraz. My już po spacerku, po robocie dzisiejszej, ani śladu po podłodze w sypialni.
Zaraz wrzuce fotki na zdjęciowy.

Zdrówka dla chorowitków.

Witam i ja:tak:
Bartek i M wykurowali się a teraz mnie coś złapało:-(
Jest już godz prawie 15 a drzemki nadal nie ma:no:
SIedzi u siebie w łóżeczku ale zały czas coś sobie gada.

A o 16 wychodzimy więc ze spania nic pewnie nie będzie:wściekła/y:

reklama
ja tylko na chwilkę, dopadło mnie na koniec to kur...two i latam do łazienki na zmiane z Sebą i czuję się fatalnie, weekend raczej w łóżku przeleżę
trzymajcie się, buziaki :-)
Trzymaj sie kochaniutka oby ten wirus nie krążył już u was!!!!
Hej mamuśki.

Co do spania to u nas wręcz odwrotnie ostatnio. Coś się stało że Kacperek śpi w dzień czasem i 3 godziny potem kładziemy go spać jak zawsze o 19 zasypia ok 20 i budzi się ok 7-8. Pewnie to osłabienie po tej ostatniej infekcji.

A u nas wczoraj była akcja -ewakucja i cała moja rodzinka zwaliła się do nas do mieszkania. Rodzice mieszkają koło tej stacji na której się wczoraj piliło i ich na cały dzień wywalili z mieszkania. A z racji tego, że również tam wszyscy pracują to był dzień wolny i mieliśmy wrażenie jakby jakieś święta były. Cała rodzina w komplecie, najedzeni, itp. jedynie co to trochę nerwów nas to kosztowało. No ale wszystko skończyło się szczęśliwie. Dziś z M byliśmy na zakupach i kupiłam sobie buty narciarskie bo planujemy za dwa tygodnie wypad na narty i jestem w trakcie szukania kiecki na bal i jakoś nic mi się nie podoba. Jeszcze się okarze że będe musiała ubrać jakąś, w której już byłam a to nie wypada na takiej imprezie... Oczywiście mam znacznie więcej problemów egzystencjalnych ale co ja wam tu będę truła :-D
hehe Ty jak nie chorujesz to wyjezdzasz:-D:-D:-D Chorób nie zazroszcze ale wyjazdów tak:tak::tak: I powodzenia w szukaniu kiecki;-)

Dorotka jak Oli???

Jesteśmy i żyjemy:tak::tak: wczoraj pół dnia u moich rodziców spędziłam:tak::tak: Matka wciskała we mnie żarcie i za ciula nie rozumiała że ja takich rzeczy NIE JEM!!!!!Ale żem silna babka nie dałam się skusić:cool2::cool2::cool2:
Wieczorem miałam jakiś kryzys źle się czułam wieczorkiem i ogólnie jakaś taka do d.. byłam więc koło 22 już leżałam w łóżeczku i nawet nie wiem kiedy usnełam:szok: a rano M zajął się dzieciaczkami więc pospałam do 9:-p:-p
Dzis jestem jak NOWO NARODZONA!!!!:-p:-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry