Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wczoraj bylismy u znajomych, mamy juz kogos kto wykonczy nam domek "od srodka";-) 

Ale mieliście super weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hejka!!
Witam się zanim nadrobię!!!!
W piątek wróciłam z pracy o 22 zła jak osa i wściekła na cały świat.. wszystko przez ten system i błędy kierowników przy inwentaryzacji..... ale weekend za to super :-) do prawie 8 pospaliśmy w sobotę, a jak wstaliśmy to M powiedział, że znajomi sa na nartach!! no to decyzja w 5 minut, że dojeżdżamy do nich!! telefon do mamy, czy możemy jej Szymka zostawić, sprint i pojechaliśmy...i było bosko!! słoneczko, cieplutko..super!! zapomniałam prawka, ale wyszło mi to na dobre, bo nie musiałam walczyć z M żeby się napić piwka, bo i tak on musiał prowacić, więc ja wtrąbiłam Tyskie.
A wczoraj Kraków, odwiedziny znajomych i ich synka o pół roku młodszego od Szymka, spacer, IKEA (tam przy okazji obiad) i do domku :-) weekend udany!!
A teraz znowu praca:-
-
wściekła/y:
![]()
Zdrówka Rafałkowi!!!!!!!!!!!!!!! Asia, bądź dzielna Kochana!!!!!!!!!hej
zyjemy
wczoraj znowu w szpitalu bylismy bo maly wymiotuje nawet po wodzie, do tego ma biegunke i temperature teraz 38,1.masakra .mam dosc.kazali nam isc do domu i niby ma przejsc...nie musze dodawac ze noc okropna.
Ach Ci faceci... Szczerze, to w domu oprócz kurą domową jestem również złotą rączką, księgową, opiekunką itd. Założę się, że większość z Was myśli tak samo. A może się mylę 
ale fajnie u nas braki chyba bociany omijają juz moją rodzinkeA my znow dzis dowiedzielismy sie o nowym dzieciatku w naszej rodzinie, druga bratowa mego M ma termin na wrzesien, tak wiec jedno bedzie w sierpniu a drugie miesiac pozniej
Moja tesciowa przeszczesliwa![]()

Miłego sprzatania jak skończysz zapraszam do siebie byś z rytmu nie wypadłaNo hej.Dziedoberek. Ja oczywiscie na nogach od 7. Ja sie chyba wyśpie dopiero po śmierci.Plan na dziś to wysprzątanie porządnie mieszkanie. Zmieniłam avatara bo przywołuje wiosne
do zobzczenia później

stodal, lub tradycyjnie domowy syrop z cebuli (ja dodatkowo dodaje ząbek czosnku)U Radka pojawił się kaszel, raczej mokry, znacie coś dobrego , może syrop, bez recepty???
zdrówka oby to na ząbkiSorki nie poczytam was.Nocka straszna co kilka minut placz Oliwki .Temp caly czas ma i pomalu zas rosnie .oLIWKA STRASZNIE MARUDNA I ZARAZ SIE UBIERAMY I LECIMY DO LEKARZA ,troche kaszle ma katar i widac ze cos ja boli.Jak dam rade to pozniej zajze bo ona nie daje mi nic zrobic non stop placze :-(.
MILEGO DNIA

ale bombowo!!!!!!!!!! aż zazdroszcze takiego spontanu!!!!Hejka!!
Witam się zanim nadrobię!!!!
W piątek wróciłam z pracy o 22 zła jak osa i wściekła na cały świat.. wszystko przez ten system i błędy kierowników przy inwentaryzacji..... ale weekend za to super :-) do prawie 8 pospaliśmy w sobotę, a jak wstaliśmy to M powiedział, że znajomi sa na nartach!! no to decyzja w 5 minut, że dojeżdżamy do nich!! telefon do mamy, czy możemy jej Szymka zostawić, sprint i pojechaliśmy...i było bosko!! słoneczko, cieplutko..super!! zapomniałam prawka, ale wyszło mi to na dobre, bo nie musiałam walczyć z M żeby się napić piwka, bo i tak on musiał prowacić, więc ja wtrąbiłam Tyskie.
A wczoraj Kraków, odwiedziny znajomych i ich synka o pół roku młodszego od Szymka, spacer, IKEA (tam przy okazji obiad) i do domku :-) weekend udany!!
A teraz znowu praca:-
-
wściekła/y:
![]()
ojjj biedaczek jak nie urok to s... Trzymajcie sie i zdrówkahej
zyjemy
wczoraj znowu w szpitalu bylismy bo maly wymiotuje nawet po wodzie, do tego ma biegunke i temperature teraz 38,1.masakra .mam dosc.kazali nam isc do domu i niby ma przejsc...nie musze dodawac ze noc okropna.
ehhh TOĆ PRZECIEŻ MY NIC NIE ROBIMYSzczerze, to w domu oprócz kurą domową jestem również złotą rączką, księgową, opiekunką itd. Założę się, że większość z Was myśli tak samo. A może się mylę![]()

wczoraj oglądałam fajny film trzyma w napięciu "Ostatni dom po lewej" na prawde fajny;-)

Biedny Rafalek.A jak tam Asiu w pracy?Dajesz rade przez te szpitale?hej
zyjemy

hej
zyjemy
Jak napisala CZARNA JESTESMY Z WAMI!!!!!