reklama

Październik 2008

Patka, no to gratuluje, że już z "górki" ;-):tak::-D
CZarna, to Ci dopiero... Fajnie :tak:

U nas jak zwykle w niedzielę NUDA! Dzieci w kapieli, a mi się nic nie chce, ogólnie LB od rana :tak:. Pewnie wpadne dopiero jutro Kochaneczki . Buźka :***
Mirabelka, Dorotka, jak u Was Choróbska????

reklama
CZARNA czasem dobrze jest sie tak na nowo narodzic:tak:

Dzieki za pamiec o Oliwce :-).
No Oliwka od rana ponad 37 temp .Czyli stan podgoraczkowy.Raz miala dzis 38 .Teraz ma 37,7 i juz spi:tak:.
W ciagu dnia spala tylko 40 minut .Dzis przez to goraczkowanie jest strasznie ale to strasznie marudna.Mamy nowego zabka 3 u gory ale mimo to nadal goraczka ,wiec moze nastepna ostatnia 3 jej wyjdzie.

Na wieczor zaplanowany seans filmowy.Wogole dzis nie robimy nic jak tylko filmy na dvd ogladamy:-p.

CZARNA to oby tak dalej
DOROTKA zdrówka dla Oli
No właśnie co z ASIĄ

U mnie katar na całęgo. Maks już ok jeszcze mu troszke leci ale nie tak jak u mnie. Niedziela pod wezwaniem "wszystko mam w nosie". Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo mam taki bałagan ze nie wiem czy zdołam sie z niego wygrzebać.
A i spędziłam dzis cały dzień z "Majką". Obejrzałam wszystkie odcinki w internecie i od jutra bede na bieżąco:-p:-p Pa laski do jutra

Hello,
My dzis rano pojechalismy na nasz targ, kupilam sobie fajny komplet garnkow takich ciezkich, zeliwnych, bo juz dawno polowalam na takie:tak:

Po targu na male zakupki, a potem szybciutko obiadek i LB:tak:

Lenka zasnela w wozku po poludniu bo nie chciala w lozeczku to spala prawie 4 godziny:szok::szok: i dzis troszke pozniej byla kapiel ale po niej bez problemu zasnela i teraz juz spia obie:tak:

A my znow dzis dowiedzielismy sie o nowym dzieciatku w naszej rodzinie, druga bratowa mego M ma termin na wrzesien, tak wiec jedno bedzie w sierpniu a drugie miesiac pozniej:tak::tak:
Moja tesciowa przeszczesliwa:tak:

Zdrowka dla wszystkich zasmarkanych i goraczkujacych!!!!!!!

Mykam juz do wanny, papa...

No hej.Dziedoberek. Ja oczywiscie na nogach od 7. Ja sie chyba wyśpie dopiero po śmierci. :-pPlan na dziś to wysprzątanie porządnie mieszkanie. Zmieniłam avatara bo przywołuje wiosne:-pdo zobzczenia później

No hej.Dziedoberek. Ja oczywiscie na nogach od 7. Ja sie chyba wyśpie dopiero po śmierci. :-pPlan na dziś to wysprzątanie porządnie mieszkanie. Zmieniłam avatara bo przywołuje wiosne:-pdo zobzczenia później
Piękny avatar :tak:

U Radka pojawił się kaszel, raczej mokry, znacie coś dobrego , może syrop, bez recepty???
Kocham poniedziałki, za 3 tyg. lecimy!!!!! Za tydzień wracają teście:szok::-D Mam nadzieje, że wszystko się uda bez przeszkód.
Miłego dnia Mamuski, buzka :*************

Sorki nie poczytam was.Nocka straszna co kilka minut placz Oliwki .Temp caly czas ma i pomalu zas rosnie .oLIWKA STRASZNIE MARUDNA I ZARAZ SIE UBIERAMY I LECIMY DO LEKARZA ,troche kaszle ma katar i widac ze cos ja boli.Jak dam rade to pozniej zajze bo ona nie daje mi nic zrobic non stop placze :-(.
MILEGO DNIA

Hello, ja sie witam :-) U nas dzisiaj pobudka jakos 7.30.
Teraz Rafał się bawi, a ja probuje sie rozbudzic.

Gosia
na lekki kaszel kup jakis zwykły prawoślazowy albo drosetux (homeopatyczny) :-)
Dorota zdrówka dla małej!

Buziaczki dla wszystkich :-)

reklama
Hejka!!

Witam się zanim nadrobię!!!!
W piątek wróciłam z pracy o 22 zła jak osa i wściekła na cały świat.. wszystko przez ten system i błędy kierowników przy inwentaryzacji..... ale weekend za to super :-) do prawie 8 pospaliśmy w sobotę, a jak wstaliśmy to M powiedział, że znajomi sa na nartach!! no to decyzja w 5 minut, że dojeżdżamy do nich!! telefon do mamy, czy możemy jej Szymka zostawić, sprint i pojechaliśmy...i było bosko!! słoneczko, cieplutko..super!! zapomniałam prawka, ale wyszło mi to na dobre, bo nie musiałam walczyć z M żeby się napić piwka, bo i tak on musiał prowacić, więc ja wtrąbiłam Tyskie.
A wczoraj Kraków, odwiedziny znajomych i ich synka o pół roku młodszego od Szymka, spacer, IKEA (tam przy okazji obiad) i do domku :-) weekend udany!!
A teraz znowu praca :baffled::baffled::-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry