reklama

Październik 2008

reklama
hej laski
ja przeziebiona na maksa!!
mam juz ten implant sam zabieg nic nie bolal teraz tez luzik bonicnie boli nie jest opuchniete wiec oki zobaczymy jak organizm zareaguje
Dorka MagdasF czekamy na relacje z wizyty:-p

pozdro laski

MINISIA zdrówka
My właśnie wróciliśmy od rodziców. MÓJ KOCHANY SYNEK JUŻ JEST Z NAMI:-D
Jestem mega zmeczona i lece spać. Buzia
to super że już jesteście w komplecie :-)
Widze ze kazda u nas dzis bardzo rozmowna :-).

Dzieki za kciuki dziewczyny :-).
MALGORZATKA u nas niestety czasem takie pustki sa :-).

Oliwka od 3 dni ma fajnie dlugie drzemki kolo 3 godzin.Jak nigdy ale mnie sie to podoba :-).
Byismy dzis wszyscy w klubie.Jak ja siedzialam z babkami to G zajmowal sie mala.Niedawno zasnela.
Ja dostalam lekkiego dolka jak poczytalam ile cm maja wasze dzieci .Moja to taki krasnal przy was co mnie nie cieszy bo ZT juz u niej dziala :-(.

Z ciekawych spraw to Jutro mnie i Oliwke odwiedzi nasza MAGDASF1 ze Stasiem :-).
Udanego spotkania i ploteczek

U mnie K miał wczoraj wolne i robiliśmy generalne porządki. Aż jestem wszoku że mu sie chciala. Dziś mam gości moją psiapsiółkę z jej Mężem Brazylijczykiem. Jakoś na migi sie chyba z nim dogadam bo angielski u mnie kiepski. wszystko juz pozapominałam. Zmykam robić jakieś jedzonko póki mlody jeszcze śpi,. Całuski cukiereczki ciasteczka ;-)

Dorota Magda udanego spotkanka:-p:-p:-p
A ja dostałam mms-a z fotka Stasia i Oliwki:rofl2::rofl2::rofl2:

M Maksa tylke go nie zacałuj teraz:-D:-D:-D

Jestem i Ja. Zaraz ziemniaczki obiore i wstawie i na dziś plan wykonany:-p:-p nie ma jak to kopp od dzieci by sie wziąśc do roboty. Mały wysmarował mi połowe pokoju batonikiem pingu:sorry: wietc trza było się wziąść do roboty:-p Ale bynajmniej mam porządeczek:rofl2:
A dziś przychodzi do mnie fryzjereczka, mam pietra jak cholera:-D:-D:-D
No i czekam na wiesci od szwagra bo dziś sis ma operację na żylaki. A nawet nie mam jak do niej pojechać bo M w delegacji i nie mam z kim dzieci zostawić:(((

Ostatnia edycja:
CZARNA czekam na zdjęcia nowej fryzurki. A za sis trzymam kciuki zeby pieknie po operacji wyglądała

No a ja mam dylemat. Strasznie mi sie podoba ta kiecka ale nie wiem czy sie zdecydować. Pomóżcie
SUKIENKA !!! BOMBKA !!! ELEGANCKA !!! JEANS _____S (922990062) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wiosno Przyjdź
Wiosna.jpg

dorotko magda miłego spotkanka
maksiowa i już w komplecie, kiecka sexi
minisia zdrówka
lilunia nie kuś, większość tu dietkuje
czarna mi młody też w porządkach pomagał, wkładałam rzeczy do szafki odwróciłam się i wszystko na ziemi

A ja wczoraj padłam spac przed młodym przed 22, zmęczenie materiału, a w nocy aż 3 pobudki- chyba przez zęby albo coś mu się śniło bo budził się ze strasznym płaczem. A ja już wywaliłam wszystkie ciuchy z worków i kartonów do szaf, ide zabbrać się za buty. Jeszcze czeka mnie prasowanie bo wszystko jak psu z gardła wygląda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry