Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sama nie wiem dlaczego, bo jacka widzi baaaardzo malo, bo pracuje ostatnimi czasy od rana do wieczora...No co zroic takie czasy, ja siedze z dziecmi w domu to ktos musi pracowac na rodzine;-) A wczoraj wieczorem doszedl do wniosku ze on juz za trzecie dziecko dziekuje, i nie wie jak ja z 2-ka wytrzymuje dzien w dzien caly czas
u nas nocnikowanie najwcześniej na początku wakacjia my latamy bez pieluchy i uczymy sie w dalszym ciagu robic na nocnik![]()
no to jeczekam na te wieści bo coś tak piszesz zagadkowowidze ze wszędzie zmiany oby na dobre. U nas jeszcze nic nie wiadomo, musimy poczekać do konca miesiaca, ale jak się wyjasni wam opisze. My po spacerku młody śpi a ja ide walczyć z oknami- musze zmyć brud remontowy

w końcu siedziałam jak na szpilkach i jak tylko przestało padać ubrałam dzieciaki i polecieliśmy topić Marzanne
oczywiście nie obyło się bez płaczu Laury bo ona tak polubiła tą kukiełkę