reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie.U mnie mega zmiany w zyciu i to niekoniecznie latwe zmiany ale mam nadzieje ze wyjda mi i Oliwce one tylko na dobre.Reszta na zamknietym.
Jade dzis po 8 do kolezanki do Czestochowy.,Naladuje akumulatory na nowa zeczywistosc .
MALENKO rzeczywiscie brzuszek imponujaco duzy.Super :-).Bracisze to bedzie chlop jak dzwon :-).

Milego dnia .

[Quote = ppatqa; 5189138] Malena Sliczny brzuszek [/ QUOTE]

Patrycja lektura na caly wieczor:cool2::-p:-D

Magdziunia ja wykorzystalam cale dopoludnie na spacer, a popoludniu caly czas padalo...

Dzien dobry dziewczynki:-) U nas dzis poki co, sloneczka brak, ale w miare cieplusio, czekam na listonosza bo ma przywiesc plaszczyk dla zosi i dla stasia i juz sie doczekac nie moge:tak:
Mlody szaleje od rana, tylko zaczal mowic do mnie tata:-D sama nie wiem dlaczego, bo jacka widzi baaaardzo malo, bo pracuje ostatnimi czasy od rana do wieczora...No co zroic takie czasy, ja siedze z dziecmi w domu to ktos musi pracowac na rodzine;-) A wczoraj wieczorem doszedl do wniosku ze on juz za trzecie dziecko dziekuje, i nie wie jak ja z 2-ka wytrzymuje dzien w dzien caly czas:cool2::-D
Dobra dziewczynki uciekam na kawke i do robaczkow:-)Do pozniej;-)

Czesc dziewczyny serdeczie witam i pzrawiam. Przepraszam, ze nie odpisuje na wasze posty ale ne dam rady nadrobic

Malna brzusio faktycnie ogromny . Patrzylam na swoj to moj domek dla Maksia to była kawalerka Twoj to duzy domek. A jak pokoj dzieci

U nas wielkie zmiany wiele sie dzieje ale nie ma sily ani sychicznie ai izycznie teraz napisac

milego dzionka

hello
u nas tez zadne nowosci
poki co czekamy na tesciow ktorzy maja przyleciec w czwartek o ile sie nie odmysla ;P
szwagier do niedzieli ma czas na wyprowadzenie sie...

a tak siedzimy z malutka w domku tatus w pracy od 6-18
dzieci w szkole

a my latamy bez pieluchy i uczymy sie w dalszym ciagu robic na nocnik ;)

magda u nas kopiuj wklej więc co mam pisać
minisia jejku dostał ultimatum:-)

widze ze wszędzie zmiany oby na dobre. U nas jeszcze nic nie wiadomo, musimy poczekać do konca miesiaca, ale jak się wyjasni wam opisze. My po spacerku młody śpi a ja ide walczyć z oknami- musze zmyć brud remontowy

a my latamy bez pieluchy i uczymy sie w dalszym ciagu robic na nocnik ;)
u nas nocnikowanie najwcześniej na początku wakacji
widze ze wszędzie zmiany oby na dobre. U nas jeszcze nic nie wiadomo, musimy poczekać do konca miesiaca, ale jak się wyjasni wam opisze. My po spacerku młody śpi a ja ide walczyć z oknami- musze zmyć brud remontowy
no to jeczekam na te wieści bo coś tak piszesz zagadkowo:)|)

Witam już wiosennie.
Choć u nas trudno powiedzieć że jest wiosna.
Wczorajszy dzień cały czas lało a miałam takie pikne plany:sorry2::sorry2: w końcu siedziałam jak na szpilkach i jak tylko przestało padać ubrałam dzieciaki i polecieliśmy topić Marzanne:-D:-D oczywiście nie obyło się bez płaczu Laury bo ona tak polubiła tą kukiełkę:-D:-D:-D

Wieści od Anuli na nieobecnościach

u nas też żadnych nowości, T. cały weekend w domu to nie było czasu na kompa ;-)
pogoda tez dziś w miarę i ma być coraz ładniej i cieplej :-)
w końcu dziś na spacerku znalazłyśmy krokusy, przebiśniegi i pączki na drzewach, miodzio :tak:

Witajcie dziewczynki, coś mało aktywne jesteśmy ostatnio, ale może i dobrze, bo nie trzeba godzinami czytać:tak:
U nas trochę busy odkąd M wrócił z Polski, ciągle gdzieś jezdzimy albo mam klientów, więc nie mam zbyt wiele czasu a dzieci też chcą się z nami bawić a że pogoda iście wiosenna to dużo jesteśmy na dworze..
Jutro Karolina przystępuje do pierwszej spowiedzi wiec trochę się tym stresuję........
Minisia ja też próbuję z nocnikiem ale coś marnie mi to wychodzi:no:
Mirabelka w moim ogródku już żonkile kwitną na całego, a dziś kupiłam mnóstwo bratków kolorowyh i jutro z mężem robimy następną rabatkę:tak:
Malena ślicznie wyglądasz:tak:
Ppatqa no oby się wam wszystko pomyślnie ułożyło!!

reklama
Witajcie.
Dziś pogoda nie rozpieszczała - zimno i szaro ... mam nadzieję, że jutro będzie ciut lepiej.
Podjęłam się zrobienia gazetki wielkanocnej w szkole - dwa kurczaczki i jak już zrobię i powieszę to się pochwalę fotkami :-)
Jutro jadę kupić materiały i działam :-D

Dla chorowitków zdróweczka - Evelajna szczególnie dla Patusi całuski.

Trzymam też kciuki za pomyślność operacji Michasia.

A mnie już 3 dzień pobolewa gardło po lewej stronie i nie wiem co jest - cały czas coś biorę na gardło i .... z marnym skutkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry