reklama

Październik 2008

A ja mam przerwę na kawkę, dom wysprzątany , dywanik od dzieci wyprany bo zapomniałam się Wam pochwalić, że w nocy Karolina zarzygała całe łóżko i dywan, coś jej zaszkodziło wczoraj, ale rano już było wszystko super...
Nawet sobie włosy podcięłam, a mała śpi i śpi już trzecią godzinę:szok:

No to wykrakałam właśnie się obudziła........

reklama
Agamir ja chce ta "Ja, dziewczyna" :)
daj namiary na konto moja mama zrobi przelew i podam ci adres do nich ;)
bede miala dla Wiki najpierw przeczytam a potem zdecyduje kiedy jej dam ;)

A tak poza tym ok
szwagrowski w rejonie ;)
a u nas znow sielanka
tesciowa piecze roladki ostatnie przygotowania i jutro o 21;20 laduja w UK :D
ja robie bigosik dzis a w weekend poszalejemy z gyrosem i innymi pysznosciami mamy 3 tyg na to :O az 3 tyg!!

minisia chyba o mnie ci chodzi

Ja dalej umieram przez @ i nie robie nic poza lataniem za młodym, a M odwalił kupe roboty, wybrał jeden boks który odrazu wylądował na działeczce i ją przekopał- takie 2 w 1.

oj narobili narobili nic damy rade ...zycie :)
mam wieksze problemy :( ale nie bede smecic
w kazdym razie
szwagra nie ma u nas wylecial z hukiem;)
Heja! Udało się wysiudać darmozjada? Fajnie :happy2:

...
Ostatnio tak mnie mój kolega zdenerwował, że szok :wściekła/y::no:
Ale o tym może na zamkniętym.
Przez to chodziłam jak struta :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czytałam, masakra co za idiota. Chyba bym pozwała i kazała publicznie przeprosić. Tzn. wiem, że łatwo się mówi, bo to koszty itp. ale aż się prosi pacan...

...Wczoraj jak wracalismy z popoludniowego spaceru do domku, mlody dostal takiego szalu ze juz idziemy do domu ze wyginal sie, wrzeszczal a juz w domu rzucal sie na drzwi...w szoku bylam bo nigdy go takiego nie widzialam!! Nie wiedzialam co mam zrobic, zocha w sumie tez mi tak robila ale byla troche starsza...no coz mam nadzieje ze nie wychowuje Januszka;-)
SLonecznego dnia dziewczynki zycze!!

Heh, skąd ja to znam. Tuśkowa się tak rzuca na bramę od ogródka jak zamknę za nami. I drze na całe osiedle. Sąsiad z domku obok sprawdzał już co ja jej robię ???:dry:
Evelajna biedna Tusia mam nadzieję, że szybko jej przejdzie;-) a Wy próbowaliście załatwiać medical card, lub chociaż gp card?? Bo kiedyś pisałaś, że za wizytę musisz bulić kasę??
Minisia no to dobrze, że szwagra już się pozbyliście??? masz spokój święty;-)
Magdasf no to Staśpokazał pazurki:tak:
Czarna dwa dni w tygodniu po 6 godzin..

No a my już po, wszystko trwało godzinę bo nie było mszy tylko sama uroczystość spowiedzi, dzieci w mundurkach szkolnych wszystkie, najpierw modlitwa, mała przemowa księdza do dzieci i potem się ustawiali po 6 osób z każdej ławki panie tam były z nimi to ich pilnowały. Każde dziecko szło do księdza, który siedział przy ołtarzu, szybciutka spowiedz, rozgrzeszenie i dziecko szło do rodziców się przytulić i spowrotem do ławki. Noi tyle, krótko i treściwie:tak:
Potem już domu Karolina stwierdzila, że czuje się jak bańka taka leciutka, że pozbyła się tych wszystkich złych rzeczy z serduszka....
Wpadnę pózniej jeszcze, teraz muszę dom trochę posprzątać bo słońce świeci i każdy kurz widać aż wstyd ile tego jest:zawstydzona/y:

Na MD lub GP Card się nie kwalifikujemy, bo dochody mamy za wysokie, a wysokości rent'u nikt tu nie odlicza od dochodów:baffled::baffled: A jakby nie patrzeć to Dublin... Ale mamy VHI i ono pokrywa jakieś takie nagłe przypadki więc szpital był za free. Poza tym ja sobie te wydatki medyczne odzyskuję po roku - jakby nie było księgowa:-D
Bardzo rozsądnie z tą spowiedzią. Heh, tez pamiętam jaki człowiek się czuł czysty na sumieniu po tej pierwszej spowiedzi...

U nas nie jest tak cudnie jak u Was. Irlandia w końcu, prawda?:cool2:
Tuśka się wczoraj rzuciła jak głupia na gulasz wołowy. Ja tu do niej z marchewką gotowaną na brzuszek, a ta jak mnie "zjechała". Ludzie! I sama sobie wzięła gulaszu z ziemniakami ode mnie z talerza. W ogóle się zaczęła tak złościć, że nam uszy puchną. Budzi się o 6 rano, ani żadnego ziewnięcia czy otwarcia oczu. Po prostu nagle wstaje na równe nogi, zaciska pięści i drze się "AAAAAAAAA!!!!!!" na całe gardło. Zawału można dostać. A jej o żarcie chodzi. M w pośpiechu robi i studzi mleko, ja ją zabawiam jak jakiś klaun... A potem nie chce oddać pustej butelki. Czuję się jakbym ją co najmniej głodziła:baffled::baffled: Ależ ma charakter...
No i wciąż szukam pracy i nie ma nic:-(

Dziewczyny mam mega doła!! Dzisiaj koło 14 mój Fafik uciekł mojej mamie w lesie i nie ma go do tej pory... Szukałysmy, wołałysmy i nic :-(
Wieczorem wywiesiłam pare ogłoszen i dzwoniłam do ciapkowa, podałam im numer, wiec jakby ktos go przyprowadził mają dzwonic...
Ja jestem załamana normalnie, płacze co chwile...
Jutro chyba małego dam do dziadków, a sama do mamy i bede dalej szukac... Doła mam strasznego :-(
:-(:-(:-(

Witajcie - słoneczko za oknem optymistycznie nastraja, więc spacerek dziś zaliczymy ale nie w wózku tylko wyciągnęłam rowerek dla Sebcia.

Martynko przykro mi bardzo - śliczny piesek i szkoda żeby coś się mu stało.

Minisiu udało się.

A ja jakaś ospała po śniadanku jestem a jeszcze na jakieś szkolenie a nie mam z kim zostawić małego więc jedzie ze mną.

minisia częśc wysłałam, reszta:-)
ewelajna moj nie kszyczy ale rano mlo co sie nie za cmoka na utelke
martynka odzwon jeszcze lecznice, schronisko, możesz do czarnych czy gminy a nawet do leśnictwa czy sołtysów

Czy któreś z waszych maluchów piją njeszcze w nocy, nbo młody budzi się codziennie punkt 4 na mleko i wiem ze muszę z tym powalczyć.

A ja mam przerwę na kawkę, dom wysprzątany , dywanik od dzieci wyprany bo zapomniałam się Wam pochwalić, że w nocy Karolina zarzygała całe łóżko i dywan, coś jej zaszkodziło wczoraj, ale rano już było wszystko super...
Nawet sobie włosy podcięłam, a mała śpi i śpi już trzecią godzinę:szok:

No to wykrakałam właśnie się obudziła........
a miałaś co tam jeszcze podcinać????
Agamir ja chce ta "Ja, dziewczyna" :)
daj namiary na konto moja mama zrobi przelew i podam ci adres do nich ;)
bede miala dla Wiki najpierw przeczytam a potem zdecyduje kiedy jej dam ;)

A tak poza tym ok
szwagrowski w rejonie ;)
a u nas znow sielanka
tesciowa piecze roladki ostatnie przygotowania i jutro o 21;20 laduja w UK :D
ja robie bigosik dzis a w weekend poszalejemy z gyrosem i innymi pysznosciami mamy 3 tyg na to :O az 3 tyg!!
tescie na 3 tyg przylatuja?????????????
Dziewczyny mam mega doła!! Dzisiaj koło 14 mój Fafik uciekł mojej mamie w lesie i nie ma go do tej pory... Szukałysmy, wołałysmy i nic :-(
Wieczorem wywiesiłam pare ogłoszen i dzwoniłam do ciapkowa, podałam im numer, wiec jakby ktos go przyprowadził mają dzwonic...
Ja jestem załamana normalnie, płacze co chwile...
Jutro chyba małego dam do dziadków, a sama do mamy i bede dalej szukac... Doła mam strasznego :-(
:-(:-(:-(
i co znalazła się??????????

Witam i podpisuje liste
Rano zaliczylismy juz plac zabaw jak wróciliśmy koło 12 to maly zjadł i padł i śpi nadal:-p dwa pranka mi wyschły gdybym wiedziała wstawiłabym kolejne:-D:-D:-D ale dziś w nocy poprore i z rana wywiesze :tak::tak::tak:
A tak to po staremu:cool2:

reklama
Laseczki odebrałam Fafika z ciapkowa, wczoraj wieczorem zostawiłam im numer, a dzisiaj rano dzwonili, że trafił do nich już wczoraj koło 19 :-) Straż miejska zgłosiła i po niego wyjechali... 60zł mnie ten jego nocleg kosztował, ale jestem szcześliwa :-) Ehhh a niby tylko pies, a tyle nerwów i łez mnie to kosztowało...
Teraz jestem u tesciow, zjedlismy obiadek i mały wyrusza na spacer z dziadkiem :-) A ja psa wykąpałam bo był brudny i śmierdzący, teraz leży sobie lekko osowiały, pewnie nieźle sie przestraszył... No nic mam nadzieje, ze ma nauczke i na nastepny raz bedzie nogi pilnował...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry