reklama

Październik 2008

OBECNA :-p :-D

Obejrzałam właśnie na HBO Janosik historia prawdziwa i jestem wielce rozczarowana - a tak go zachwalali ... łeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Co do tych buntów naszych maluszków, to faktycznie chyba taki okres nadszedł - dziecko więcej rozumie i domaga się a raczej wymusza swoje prawa.
Starałam się zachowywać spokój.
W domku jak rzuca się na podłogę i tupie nogami i wrzeszczy to ignoruję ten fakt i skutkuje.
Ale dzisiaj to było pierwszy raz tak przy ludziach i powiem, że jestem z lekka :szok::szok::szok:

Dobra zmykam spać bo mi dzisiaj te godzinki jakoś same uciekają za szybko - wina zmiany czasu :baffled:

DOBRANOC

reklama
Ciesze sie ze karteczka sie podoba ;)

Evelajna jasne ze nie mam nic przeciwko :) jak reka???bu az mnie zamrozilo jak czytalam

Kurcze moja tez furiatka ;/ chyba taki wiem ehh
buzka laski
przedemna dlugie 17dni obiegania gosci ;)

Hej wieczorkiem:-)

U mnie dość pracowity weekend był a dziś po południu byli goście i M się ululał na amen:-D:-D zasnął na kanapie i tylko go kocem przykryłam biedaka i karton mleka postawiłam, bo jak się obudzi to napewno będzie mu się strasznie chiało pić:-D
Dzieciaki dziś szalały w ogrodzie były całe brudne jak małe świnki bo cuda tam wyprawiały, ale już dawno słodko śpią, a ja obejrzałam tak po łebkach TZG, dobrze, że w końcu Saleta odpadł..................
Wczoraj zrobiliśmy rabatkę z przodu domu, posadziłam kwiatki i teraz M musi ją dokończyć jeszcze ale ogródek już wygląda ładnie:tak:
U nas też Lena pokazuje złości jeśli czegoś chce ale ja na to nie reaguję, jednak u nas nie ma rzucania się po podłodze, czy tupania nogami narazie jest tylko krzyk, płacz:tak: mam nadzieję że nie będzie nic więcej z czasem....:no:

Minisia świetna kartka
Evelajna trzeba wyemigrować na południe bo u Ciebie co rusz leje a u nas ładnie było dopiero wieczorem dziś się rozpadało;-)
Magdziunia gazetka super!!

Ula u nas pikne słoneczko cały dzień! Poszłyśmy z młodą na piechotkę obejść osiedle, ale zmarzłyśmy jak licho! Dzwoniłam do m, żeby gorącą herbatę robił, bo nam łapy skostniały od zbierania "dejzis" (stokrotek) :D
Minisia
zaraz zaraz, ja tak myślę, że goście ogarnąć Ci wszystko pomogą a może i zajmą się gromadką i wysiudaja Was na jakiś romantyczny wieczór, co nie? W każdym razie liczę, że ich wkręcisz jak trzeba :D:D:D:D
Paluch siny, ale czucie w nim mam. Na moje nieszczęście, bleee :/
Magdziunia
na przesilenie wiosenne podsyłam Ci OOOOOOMMMMMMM'a :)
Czarna ... aniołki są, powiadasz? To mam nadzieję, że następne będzie takie święte, jak Tuśkowa jest wredna. Po kim ona ma ten charakter?? ;P

Wszyscy śpią a ja pracuję po nocach. Jak zwykle... :)

Czesc dziewczyny witam po przerwie. My dzis na nogach od 4.45 bo Maksio wstał i nie chciał spać. Niestety troszke u nas nie wesoło . Maksio spadł do 10 centyli kazali mi odstawic go całkowicie od piersi przedszedł na mleko z apteki bo ponoc mocna alergia. Mleka jesc nie chce wcale krzyczy jak zwariowany bo głody zaczełam dodawac mu do mleka po łyzeczce marchewki i czasem zje nawet 70 ml. Jutro wazenie jesli nie zaczał przybierac ladaujemy na oddziale . Nie mam czasu na nic . Antos jest teraz mega niegrzeczny i wszystko na nie. Krzyczy ze złosci, rzuca ze złosci czym popadnie , rozwala wszystko patrzac na mnie co zrobie a mi gotuje sie ze zlosci i ledwo panuje na tym zeby nie wlac mu ale systematycznie za kazde złe zachowanie laduje w swoim pokoju az sie wyciszy . Co 2 dzien przychodzi niania bo ja ze zmeczenia padam jak niania wychodzi jest wielki ryk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Maksio nosi slady starcia z Antkiem nos podrapany do krwi . Do tego nie chce jesc nic . Dwoch niejadkow to na moje nerwy niestety zbyt wiele.
Na swieta mielismy jechac w Bieszczady ale z małym nie wesoło i nie wiadomo co bedzie wiec zostajemy w domu. Po switach jak mały zacznie jesc rodzice majazostac z maluchami a maz ma mnie zabrac na tygodniowy wypoczynek .

Pozdrawiam was serdeczniei przepraszam ze na jednym watku ale nie mam czasu ani czytac ani odpisywac moze za kilka dni uormuje sie z Maksem to będzie lżej

OBECNA :-p :-D

Obejrzałam właśnie na HBO Janosik historia prawdziwa i jestem wielce rozczarowana - a tak go zachwalali ... łeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Co do tych buntów naszych maluszków, to faktycznie chyba taki okres nadszedł - dziecko więcej rozumie i domaga się a raczej wymusza swoje prawa.
Starałam się zachowywać spokój.
W domku jak rzuca się na podłogę i tupie nogami i wrzeszczy to ignoruję ten fakt i skutkuje.
Ale dzisiaj to było pierwszy raz tak przy ludziach i powiem, że jestem z lekka :szok::szok::szok:

Dobra zmykam spać bo mi dzisiaj te godzinki jakoś same uciekają za szybko - wina zmiany czasu :baffled:

DOBRANOC
ja w domku tez ignoruje gorzej na zewnątrz:baffled:
Hej wieczorkiem:-)

U mnie dość pracowity weekend był a dziś po południu byli goście i M się ululał na amen:-D:-D zasnął na kanapie i tylko go kocem przykryłam biedaka i karton mleka postawiłam, bo jak się obudzi to napewno będzie mu się strasznie chiało pić:-D
Dzieciaki dziś szalały w ogrodzie były całe brudne jak małe świnki bo cuda tam wyprawiały, ale już dawno słodko śpią, a ja obejrzałam tak po łebkach TZG, dobrze, że w końcu Saleta odpadł..................
Wczoraj zrobiliśmy rabatkę z przodu domu, posadziłam kwiatki i teraz M musi ją dokończyć jeszcze ale ogródek już wygląda ładnie:tak:
U nas też Lena pokazuje złości jeśli czegoś chce ale ja na to nie reaguję, jednak u nas nie ma rzucania się po podłodze, czy tupania nogami narazie jest tylko krzyk, płacz:tak: mam nadzieję że nie będzie nic więcej z czasem....:no:

!
i jak M po wczorajszym?????
Mnie korci iść zakupić jakieś kwiatuszki na balkon:-p:-p:-p
Jak już będziesz miała gotowe plisss fotki
Czesc dziewczyny witam po przerwie. My dzis na nogach od 4.45 bo Maksio wstał i nie chciał spać. Niestety troszke u nas nie wesoło . Maksio spadł do 10 centyli kazali mi odstawic go całkowicie od piersi przedszedł na mleko z apteki bo ponoc mocna alergia. Mleka jesc nie chce wcale krzyczy jak zwariowany bo głody zaczełam dodawac mu do mleka po łyzeczce marchewki i czasem zje nawet 70 ml. Jutro wazenie jesli nie zaczał przybierac ladaujemy na oddziale . Nie mam czasu na nic . Antos jest teraz mega niegrzeczny i wszystko na nie. Krzyczy ze złosci, rzuca ze złosci czym popadnie , rozwala wszystko patrzac na mnie co zrobie a mi gotuje sie ze zlosci i ledwo panuje na tym zeby nie wlac mu ale systematycznie za kazde złe zachowanie laduje w swoim pokoju az sie wyciszy . Co 2 dzien przychodzi niania bo ja ze zmeczenia padam jak niania wychodzi jest wielki ryk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Maksio nosi slady starcia z Antkiem nos podrapany do krwi . Do tego nie chce jesc nic . Dwoch niejadkow to na moje nerwy niestety zbyt wiele.
Na swieta mielismy jechac w Bieszczady ale z małym nie wesoło i nie wiadomo co bedzie wiec zostajemy w domu. Po switach jak mały zacznie jesc rodzice majazostac z maluchami a maz ma mnie zabrac na tygodniowy wypoczynek .

Pozdrawiam was serdeczniei przepraszam ze na jednym watku ale nie mam czasu ani czytac ani odpisywac moze za kilka dni uormuje sie z Maksem to będzie lżej
kurde nie wiem co Ci poradzić i napisać. Faktycznie nie wesoło tam u was. Trzymam kciuki by mały polubił mleczko i centyle zaczeły rosnąć!!!!

Witam
Kurde noc straszna mały budził się z płaczem:-(:-( sprawdzałam mu dziąsła ale nie nie czuc i nie widać oznak nowego ząbkowania:no::no::no: więc nie wiem o co kaman:confused: Rano tez jakiś nie w sosie więc dałam mu czopka i biedaczek usnął o 9 i śpi nadal:szok: Nie wiem czy aby nie za szybko odstawiłam go od smoka:sorry2::sorry2: aż mnie korci by chociaż w nocy mu dawać bo widać że czegoś mu brakuje:-(:-(:-(
Jak wstanie chce iść do szkoły musze zanieść wstępną propozycję tego ;pikniku na zakończenie 6 klas:tak::tak::tak: bo miałam w zeszłym tyg być:nerd:
i musze na poczte iść odesłać bluzkę bo zamówiłam ost na allegro czerwona i fioletowa a przysłali mi czerwoną i brązową

Ostatnia edycja:
Ja sie witam
dalam kilka fotek na zamkniety

moja niunia spi obiadek sie robi tescie tv ogladaja
Wercia dziadkow przywitala na lotnisku z goraczka ok40st ;/
i tak bylo tez na drugi dzien
okazalo sie ze kielki ida wiec goraczki juz nie ma ale placz i marudzenie na kazdym kroku!!!

cześć dziewczynki :-)
u nas po okropnym weekendzie piękna pogoda, ciekawe jak długo się utrzyma
korzystamy zwiedzając wszystkie place zabaw w okolicy
poczytam wieczorkiem, idę dokończyć ogórkowa ( ilość na dwa dni oczywiście ;-))
pozdrawiam

reklama
Obecna!
Jutro mama wypisze mi usprawiedliwienie;-)

żyjemy, energię oszczedzamy na świąteczne przygotowania;-)

Co do buntu - u nas też. Hanka jak coś chce albo sie jej nie podoba zaczyna piszczes na wysokicz czętotliwościach ze zaraz mam ochote ...wrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry