reklama

Październik 2008

Anula mój juz widział etn filmik ze mna w poprzedniej ciazy ale na poród przylazł:))) I fajnie ze juz po
remonciku i współczuje porządkowania
kaka a cóz to za decyzja o pracy???? podziwiam ale z drugiej strony nie dziewie sie
mnie tez dobija siedzenie w chałupie
kaka siedzenie za kierownica to nie dowód:))))) ( zarcik) Ja w czwartek ide na rozmowe z moim instruktorem
bo mówiłam ze mi zależy na czasie a oni sobie w kulki lecą

A ja wstałam o 6 odprawiłam ślubnego i juz ładnie posprzatałam chałupke i teraz sie relaksuje

reklama
Dorotka ja pracuje 10-18, a mój M 4-19(średnio). Tez chciałabym wrocić do pracy ale nie zostawie takiego maleństwa z obca kobieta a poza tym po opłaceniu opiekunki ok 800zł to niewiele zostanie z cięzkiej roboty. Ni jestem tez pewna czy bedzie mi przysługiwac zasilek wychowwczy bo M ma cały dochód legalny. Podobno MOPS'u nie interesuje ze płaci z tego 700 alimentów i kółko się zamyka.

Czarna ty jeszcze jazd nie zaczelas?
Ja mam za miesiac egzamin a 2 i 3 czerwca mam dodatkowe jazdy i juz sie zastanawiam
jak to bedzie i czy jak wsiade do autka to czy mam zapinac pasy :-) bo podobno kobiety w ciazy nie musza zapinac pasow :-)

A ja tak o 12,25 wychodze do dentysty i starsznie sie boje :-(

Anula u nas jak narazie jest inaczej bo moj M pracuje na czarno choc stara sie o umowe
i jak nadal bedzie robil na czarno to mnie bedzie przyslugiwal ten wychowawczy 400 zl
ale trzeba pokalkulowac czy przezyjemy za jego wyplata 1000 z groszem doslowne groszem i 400 zl wychowawczego :-(.Oplaty nestety tzreba zrobic i zyc ale nie chce sie narazie tym martwic :-)
Narazie martwie sie ile kasy dostane od zusu

Mój był przy porodzie i bedzie:-p no chyba ze wyskoczą rzeczy niespodziewane.:crazy::-D
Dorotka1234... no własnie jeszcze nie miałam i zaczynają mnie bardzo wk.... . Ciekawa jestem czy chociaż zapisali na egzamin (oczekiwanie 2 miesiace) bo jak nie to chyba bedzie inna rozmowa.

Trochę mi sie dłuży siedzieć samej w domu i dlatego chciałam wrócić. Nie wiem na jak długo...zobaczymy jak sie będę czuć i jak długo nikt mnie nie wkurzy hehehe
A moze coś kasy dostanę z tej obiecanej puli...zobaczymy:)

Mama zawsze mówiła, ża zaopiekuje się naszym Maluszkiem ale musze z nia pogadać o konkretach co i jak. Cieszę, sie że nie zostawię Maluszka z obcym tylko z kochajacą babcią.

reklama
Moja mama też sie deklaruje ale ja wiem że przez swoja choroba przez wiekszośc czasu jest wyłczona z normalnego funkcjonowania i nie mam sumienia obciążac jej opieką nad maleństwem. Cierpi na straszne bóle głowy a kiedy ja boli to lezy w ciszy i ciemności i biega z wymiotami do łazienki. No cóz bede sie martwic później. Moze rozwiązanie samo sie znajdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry