reklama

Październik 2008

Sa_raa ups wpadne tam do was:-p

Ppatqa ja juz pisałam o moich typach Deltim Focus lub Omega;-) i bede kupowac w wakacje chyba ale to sie jeszcze okaze

mirabelka mój tez sie s mieje ze juz lece na forum:-D A ten twój ciekawy tylko dla mnie za ciężki:tak:

A my bylismy z dzieciakami (tzn z moja bratowa i jej małym) na placu zabaw i nas złapał deszcz dwa razy:-D wróciłyśmy jak mokre kury:laugh2:

reklama
kaka co do jazdy samochodem to mój mąż tez sie cieszy:-D ,że ja wypic sobie niemoge i mogę jego wozic jak sobie wypije. A może któras wie czy kobiety w ciąży moga pasów nie zapinać jak tak to od kiedy ???

Ja juz dostałam pieniazki z ZUS-u tak jak mi w pracy płaa czyli 29 tylko nie 100 % :zawstydzona/y: a to dlatego ,że tą średnia wyliczają a ja niedawno miałam podwyzkę .
A co do tego macieżynskiego to ja tak mysle wykorzystać cały i posiedzieć z dzidia może do 6 mieś napewno a może i dłuże.tylko niewiem jak z tym płaceniem wychowawczego bo podobno jak zarobki przekraczaja iles tam na osobe to mozna niedostać płatnego... Może któraś się z Was oriętuje ???
A co do porodu z M to ja swojego chyba nie zabiore bo się śmieje ,że kamere zesoba zabierze i bedzie nagrywał :-D
A mnie to dzisiaj jakoś dziwnie brzuch bolał 2 razy po prawej stronie jakbym kolke miała:-(
Ale sie rozpisałam :rofl2:

4 opalikowana, ale musieliśmy zwiewac po piatej, pełno meszek i komarów, konie też wcześniej wpuscilismy do stajni, bo sie też odgonic nie mogły.

Czy można stosować preparaty raid w mieszkani ten do kontaktu, lub na siebie off i tym podobne, mój in mówi że nie było badań, więc nie poleca, ale on by mnie najchetniej do łóżka położył takie mam wrażenie

Hej dziewczynki o jakich pieniadzach z ZUSu wy piszecie bo nie mam pojecia az mi glupio?????????????!!!!!!!!!!!!!!
mam dzis mutny dzien!!!odwiozlam mojego M do szpitala 30km.od domku niby nie daleko ale codziennie nie moge jechac :-( do czwartku polezy bo robia mu badania a od wynikow zalezy kiedy wyjdzie! mowie wam wyc mi sie chce tak mi smutno samej!!!chociaz widze ze nie ja jedna :tak: ale marne to pocieszenie.szczesliwe te co maja cala rodzinke w domku!

minisiabedzie napewno wszystko ok z twoim M , porobią mu badania i go wypuszcza wkońcu musi ktoś o żonke i o dziidze dbac :-)
A o tych pieniażkach z ZUS-u to chodzi nam o wypłaty...

Widze ze produkcja stron wróciła do normy:-p ja dzis miałąm kolejną podróz do firm po długiej przerwie, samochód mi sie sypie:-(chłodnica poszła:-(niewiem jak ja to zrobie, wspólczuje wam tych kursów i egz z prawka, ale uczcie sie ja juz sobie niewyobrazam zycia bez samochodu.
tak jak czytam to widze ze wy macie juz spore brzuszki, a ja prawie nic jak bym miła wzdęcie:-ppozdrawiam

minisiatrzymaj się będzie dobrze, jak mąż miał operacje, był w szpitalu 3 dni, szptal 70 km i siedziałam tam całe dnie, wziełam zwonienie od lekarza na studia, poprzekładałam egzaminy i jest ok. rozumiem cie bo to były ciężkie dni

Andzia
mnie to dzisiaj jakoś dziwnie brzuch bolał 2 razy po prawej stronie jakbym kolke miała:-(
Kurde miałam identylko normalnie ze łzami w oczach wracałam do domku :szok: teraz juz jest lepiej ale troszke sie wystraszyłam. Bo to nie były co jakiś czas tylko ciagły ból:-(

Minisia napewno bedzie dobrze. Wiem ze ci smutno i cieżko i jeszcze ta niewiadoma. Ale badz silna wszytko bedzie dobrze:tak:

Andzia podobno jak juz widac brzuszek mozna juz niezapinać ale dopytam sie dokładnie w czwartek:-p

Ewela u mnie juz sporawy brzuchol ale co sie dziwic to nie pierwsza ciąza:rofl2:

Minisia bardzo mi przykro :-(ale zobaczysz wszystko bedzie ok. wroci do odmku zdrowy.
Apropo brzuszka to wczoraj widziałam sie z ciocią i jak jej powiedziałam ze juz wchodze w 5miesiąc to sie spytała gdzie ja mam te dziecko :-p

reklama
Pogoda dzis faktycznie płatała figle. Jak sżłam na angielski to padała wiec się ciepło ubrałam, a potem było mi duszno.
Dorotka cieszę się, ze już ząbek zdrowy:)
Ewela na brzusio przyjdzie i na Ciebie czas:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry