reklama

Październik 2008

Ppatqa najważniejsze ze mozesz spokojnie spac nie martwiąc sie o prace:tak:

Dorotka1234...[QUOTE] Czarna jak mpglas jeszcze nic nie kupic ?????????:-D:-D:-D
Kupuj kupuj :tak:[/QUOTE]
No ja wyrodna matka:crazy::angry::wściekła/y::-p
powodzenia u stomatologa

Kaka ja sobie kupiłam takie cicho biegi za 30 zeta na rynku Polecam:tak:

reklama
ja ostatnio nic nie widziałam ale mocno się za butami nie rozgladałam. Chciałabym jakieś klapki bez piety. Wsunesz na nogę i w drogę (nawet się zrymowało)

Wniosek o urlop wychowawczy nalezy zlozyc u pracodawcy na 2 tygodnie przed data ,od ktorej zamierzamy go rozpaczac .Nalezy okreslic na jak dlugo chcemy wziac ten urlop.
Rodzica przebywajacego na urlopie wychowawczym nie mozna zwolnic z pracy.
Skladki emerytalna oplaca budzet panstwa sa one naliczane od wysokosci zasilku stalego z pomocy spolocznej obecnie to kwota 444 zl.Gdy w rodzinie miesieczny dochod na osobe nie przekracza 504 zl mozna ubiegac sie o tzw dodatke z tytulu opieki nad dzieckiem w okresie urlopu wychowawczego.Dodatek wynosi 400 zl i jest wyplacany przed 2 lata przy jedneym dziecku a przy blizniakach przez 3 lata

A czy wiecie ze jak jestescie na chorobowym powyzej 30 dni i jak wasz szef zatrudnia ponizej 20 osbo to placi wam po 30 dniach zus wyplate i przez ten czas nie mamy placanych skladek emerytalnych :-(

Cześć czy któraś z was zastanawia się nad wózkiem trzyfuncyjnym Ja mam na oku Maxi cosi /QUINNY SPEEDI ale nie wiem czym różni się maxi cosi od guinny, ogólnie szukamy trzyfunkcyjnego, na 3 ewenualnie 4 pompowanych dużych kołach

Cześć kochane mamusie :-) normalnie się stęskniłam za BB. Poszaleliśmy przez te kilka dni w plenerze, chociaż pogoda była w kratkę. Mój mąż śmiał się że pierwsza rzecz którą dziś zrobię to wczytam się w forum "paździochy.pl" (taki sobie wymyślił skrót od październikówek :-D) Ja też jeszcze nic nie kupiłam dla malucha chociaż mnóstwo rzeczy oglądałam, w sobotę mam usg to może doktor coś tam dojrzy lub nie dojrzy między nóżkami. Co do butów to mi się ostatnio najlepiej w trampkach chodzi a teraz kupuję takie bez sznurowadeł, wciągane trampki, duży wybór kolorów i niedrogie.

Juz jestem u dentysty dalam rade:tak: choc troche bolalo ale bez znieczulenia dalam
dzielnie rade :tak: Nastepna wizyta 16 czerwca wiec za ponad miesiac mam
nadzieje ze do tego czasu moje zeby wytrzymaja :rofl2:.

Ppatqa ja tez mysle o takim wozku ale ja raczej wozek kupie zaraz po porodzie :-D.

Mirabelka WITAJ :-D

Dobra ja lece cos zjesc bo jestem tylko na sniadanku i glodna juz jestem:-D

czarna a Ty co nas tak zaniedbujesz ke??

ppatqa - maxi cosi to ciężki dosyć wózek, patrzyłaś na mutsy? quinny dobre jakościowo i wytrzymałe spiddi sx jak najbardziej ok. Co do buzza to w spacerówce jest siedzisko w formie kubełka (przyznam szczerze, że to niezbyt wygodne dla dziecka)

reklama
narazie przeglada alegro chcemy skoczyć w wakacje do wrocka do babymax i podpytać się i zobaczyć jak wyglądają
My po obiadku u teściowej, idziemy na pole cd ogrodzenia, ale juz 4, zostanie jeszcze przejście 5 i 6

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry