reklama

Październik 2008

Ja też chcę iść do szkoły rodzenia z mężem ale nie wiem jeszcze gdzie. Może któraś z was zna szkołę we Wrocławiu?? Będę musiała poszukać może na necie jakieś opinie:tak:.
A co do witamin to od początku biorę kwas foliowy a od 1,5 mies też witaminy Falvit ale tak się zastanawiam bo zapominam zapytać o to lekarza jak długo mam brać kwas. Czy przez całą ciążę?? Jak nie zapomnę to zapytam za tydzień.
magdziunia witamy przyszłą mamę!:-)

reklama
Dotrota no widzisz twój m chyba zrozumiał kto jest wazniejszy... A na to żelazo to uważaj bo ja słyszałam ,że zęby sie częściej psuja...
No witamy ppatqa po burzy to teraz pisz i opowiadaj co tam ciekawego się działo ja Cie niebyło
mirabelka73 a może jednak uda mu sie dojrzec co tam sie kryje miedzy nóżkami :blink:

Dorotka byle z M dalej było dobrze
Czarna Gratulacje synka,
Aville a tobie córci, my przy dziewczynce typ imienia mamy Natalia,
Antuanet a tobie gratuluje egzaminów
Witam nową mamusię

Piatek przespałam, ale w końcu spadł deszcz. W sobote zostałam sama z końmi bo mąż pojechał z towarem, tzn miałam do pomocy ojca ale on i konie, więc musiałam działać. Duet jak do tej pory goi się ładnie i nie puchnie, choc nie jest zadowolony z tego że siedzi sam w stajni. W sobote byłam na targu i kupiłam sobie tuniczke za 7 zł i warzywka. Zachcianki mam na arbuza i truskawki, ale niedaleko nasz były pracownik ma część truskawek w szklarni i już się zaczeły, więc M jeździ i są świezutkie. Dzis perzesiedziałam jakos ten dzień, posprzatałam, byłam na spacerku.

Andzia ja tez slyszalam o zelazie i o zebach ale ja od dawna mam problem z krwia i z zelazem w krwi i ja juz bylam przez to kilka razy w szpiatalu.Miala juz transfuzje krwi itp .
Wiec jak teraz spada mi zelazo i krew na leb na szyje to ratuja mnie tabletkimi bo jak one nie pomoga to zastrzyki a zastrzykow z zelaza juz mam dosc :rofl2:.Ja wiem ze przez cala ciaze moge brac zelazo i trudno jak mi sie zeby popsuja ale jak tzreba brac to trzeba:baffled:
A pozaty tez od samego poczatku ciazy mam klopot rownie z zebami a zelazo biore od kilu dni wiec u mnie idzie to w parze niestety hihiih.

Ide jesc kolacje i obejzec M jak milosc i spac bo ta pogoda mnie dobija
Milej nocy zycze:-D

A tego t nie wiedziałam, ale ja też biorę żelazo - ostantie wyniki krwi mam dobre.
I zastanawiam się czy przestać brać czy brać nadal.
Jutro mam wizytę u dentysty i się dowiem jaki jest stan moich ząbków.

Ppatqa witaj.
Fajnie masz z tymi truskaweczkami.
Ja tylko czekam, aż się zaczną u moich rodziców na działeczce i będę pochłaniać w dużych ilościach.
Nie odpuszczę ;-) :-)
Ale Ppatqa fajnie masz z konikami - ja bardzo lubię te zwierzęta.
Mój dziadek miał kiedyś konie.
To wspaniałe zwierzęta i takie kochane.

Andzia też mam taką nadzieję :-)
ppatqa pocieszyłaś mnie z tymi truskawkami, niech się pojawią jak najszybciej, u Was prędzej ciepełko i wszystko wcześniej dojrzewa niż na północy, a ostatnio to nawet te holenderskie zniknęły z warzywniaków
ja do szkoły rodzenia tez się wybieram, od lipca, w środę gin wypisze mi skierowanie, będę chodziła na zajęcia w tym szpitalu gdzie urodzę, więc przy okazji zapoznam się z traktem porodowym :-)
miesiąc temu wyniki krwi miałam ok więc tylko warzywa i owoce, ale od około tygodnia czuję się osłabiona więc pewnie w środę po wynikach okaże się co tam mój organizm najbardziej potrzebuje. A i w środę jeszcze dentysta i przegląd mnie czeka

reklama
Oj tak sporo wiem coś o tym.
Ale i tak wynagradzają swoim pięknym wyglądem.
A ja to lubię patrzeć jak galopują, grzywy rozwiane wiatrem i pędza przed siebie.
Marzy mi się taki galop po plaży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry