reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

U nas tez od rana zapowiadaja burze i deszcz, ale jak narazie to jeszcze nie padalo :)
Antuanet24 fajnie, ze wpadlas do fryzjera- to przewaznie poprawia humor. Ja tez planuje umowic sie na wizyte, ale to juz jak bede w domu. Choduje te wlosy, choduje, a za kazdym razem jak ide do fryzjera to scinam i nici z tego chodowania :))))) (ale teraz to sie "zapuscilam":laugh2:).
A sprzatac w domku uwielbiam, czy to lazienka, czy szafki w kuchni.... Zakupy ubraniowe? Z moi M.? Koszmar!!!!:laugh2: On chodzi, marudzi, wybiera, marudzi :laugh2:Wiec wole mu kupic sama, zeby mi nie zrzedzil. A przewaznie trafiam w jego gust :laugh2:. Tak jak zawsze lubilam ciuchowe zakupy, tak teraz zal mi kasy na rzeczy, ktore ponosze jeszcze przez jakies pol roku (po porodzie pewnie tez troche), i na ktore potem nie bede mogla patrzec :tak::laugh2: Ach te kobiety....:laugh2:

reklama
A ja spałam sobie dziś w ciągu dnia ze 4 godzinki i dobrze mi było.
Ale teraz jestem śnięta jak rybka.
O apropos rybek, to zjadłabym takie smażone na patelni maleńkie.
Za to w sobotę taty imieniny i pojem sobie ... hurraaa jak ja lubię smakołyczki.

Fajnie MADZIU ze sobie pospalas bo jak mialas taka ochote to super :-D
Ja chce czasem pospac w dzien ale ni umiem nawet jak jestem chora to nie umiem spac w dzien ale za to wieczorem juz od 19 moge isc spac i wlasnie ja juz gotowa do spania i ide bo jakos gorzej sie czuje :baffled:

Czarna egzamin wewnętrzy polegał na tym, że trzeba było zrobić 2 razy testy na komputerze. A potem miałam normalnie 2 godziny jazdy. Ja robiłam prawko zimą wiec sie szybko ciemno robiło i się okazało, ze nie pamiętam swiatełek:baffled: więc umówił mnie z synem na rano to sobie je powtórzyłam i wyjechałam dwa raz fajeczkę, a potem pojechałam na egzamin:)

A dzisiaj mam spotkanie integracyjne z pracy. I muszę dobrze wieczorem wygladać co będzie trudne bo nie mam imprezowych ciuchów ciażowych ale cos wymyśle.

Wczoraj moja siostrzenica miała tomografie głowy i dzisiaj będą wyniki., Trzymajcie kciuki.
Kaka czyli w sumie luzik ale sama myśl ze to jakis egz:baffled:
Jak wyniki Angeliki??????????
HEJ Laski:tak:ja wróciłam wczoraj z działeczki pogoda niedopisała:-(ale było oki, odrazu po powrocie przyjechaliśmy do M więc jestem w Pasłęku. pogdaliśmy sobie na dzałeczce bez nerwów i krzyków:tak:narazie jest oki.Naskrobałyscie znowu stron :) Miłego dnia pozdrawiam
Super.
MAGDA dzieki a co do STASIA to pewnie nic mu nie ma ale jak ma cie to uspokoic to idz gdzies na usg prywatnie ja jakbym sie denerwowala o OLIWIE to tez bym pewnie poszla.Ale piszesz ze liniwszy a wiec troche go czujesz wiec napewno nic mu nie ma :-)
Ja z moja OLIWIA mam odwrotnie bo ona sie non stop wierci calymi dniami i tez mysle czy aby jej nic nie bylo ale ona ma czesto takie dni wiec chyba jej nic nie ma :-)
Az sie dziwie kiedy ONA spi :-)
Mi sie wydaje ze twoja mała moze tez tak szaleć przez twoje stresy. Bo wiadomo jak ty niespokojna to i dzidzius niespokojny:tak: Ja tak miałam ostatnio cały dzionek nerwowy to i smerf szalał non stop:rofl2:
Cześć dziewczyny!
Nie odzywałam się przez parę dni bo mam jesden wielki zawrót głowy!:no: Kupujemu mieszkanie i codziennie latamy to do banku to do notariusza i jak wczoraj wysziśmy z M rano o 9 tak po 19 byliśmy dopiero w domu:szok: Myślałam że nogi mi odpadną.Tak więc tylko poczytałam co naskrobałyście ale nie miałam siły pisać:no:
W przyszłym tyg w weekend będziemy się przeprowadzać więc będzie jeszcze gorzej. Biegamy po sklepach Żeby wszystko kupić - oglądanie, szukanie, wybieranie...
Ale zrobimy teraz wszystko i jak Julcia przyjdzie na świat to będziemy mięli już wszystko gotowe:-)
To poważne zmiany wam sie szykują. Gratulacje
Dorotko mój kolega też ma łuszczyce ale z tego co słyszałam to wystawia się to na słońce bo ponoć pomaga. Ale nie wiem czy każdą odmianę łuszczycy.
A mój M twierdzi że ma tyle ciuchów że mu wystarczy a ja lubie kupować sobie coś i się ciesze jak sobie coś kupię jak każda kobieta chyba i lubię mu też kupić coś nowego bo mi to sprawia radość ale on woli kupić sobie coś do komputera albo do auta albo jeszcze coś innego. A po ślubie jesteśmy już prawie 3 lata (będzie 3.09.)
hehe tez wrzesniowe małżeńswto:-p
magdziunia fajnie nazwałaś "wielkie ucho" Na szczęście już nie miałam przyjemności odwiedzać go do tej pory.
kaka82 ja z moim M mam podobnie, kolekcjoner wszelkiego rodzaju rupieci. Aż mnie denerwuje jak on zbiera każdą śrubkę bo napewno się mu przyda! Po prostu brak słów...
Byłam z kumpelą w mieście, i namówiła mnie żeby zajść do fryzjera...I poszłyśmy we dwie obciąć włosy:laugh2: Moja sis stwierdziła że wyglądam jak "kartofel":baffled:
Mój M w Warszawie, wraca dziś wieczorem.Zobaczymy co on powie...
Pogoda beznadziejna, duszno strasznie na dworze-bleeee
wow a co znaczy "kartofel"?????????? moze blizej???

Ja jak zwykle wpadam wieczorkiem bo w dzien brak czasu.:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p:laugh2:

Witam sie wieczorkiem!! ja rowniez nie mialam jakos czasu w dzien:-( od rana zalatwialam dokumenty potrzebne do zasilku rehabilitacyjnego.Potem zakupy, obiadek, pojechalam zamowic maoskitiere na balkon bo muchy mnie zjedza:wściekła/y::wściekła/y:jak ja ich nie nawidze!!!!!!!!!!!!no i po drodze wjechalam na myjke bo mialam kupon gratisowy:laugh2:
Widze ze Ewela wrocila zadowolona to fajnie:happy2:
Dorotka bidulko mi juz minelo zdrowiej nam szybciutko:blink:
Zawadka widze ze kawal dzidzi juz nosisz pod serduchem:tak:a ja przezywam ze moja ma 900g:-D
Remonty, kupna mieszkan:-):-)fajnie, fajnie zycze udanych tranzakcji i meblowania:tak:
kaka jak mala:confused:
No i chcialam tez dolaczyc do mamus co dostaja kopniaczki w d... bo ja od jakiegos czasu czuje jak mala kopie mnie w odbyt:rofl2::confused:
Macie bezprzewodowy internet:confused:ja mam i ciagle jakies problemy:wściekła/y::wściekła/y:
Za to reklamy mi sie nie wlaczaja:confused::confused:
Wiecie jak to jest jesli mi sie maluda nie obroci a nadejdzie termin czy beda czekac na rozp.akcji czy wczesniej juz robia cesarke:confused::confused:

Domi, mi sie wydaje, ze jak Weronisia sie nie obroci glowka do dolu w 8-9 mies., to lekarz ustali z Toba termin cesarki. Ale nie mart sie na zapas, oki? Dwoje Maludow juz utorowalo jej droge :laugh2:
Minal czwartek, a u mnie coraz blizej wyjazdu i Piotra :laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc dziewczyny witam sie w piatek :-)

MINISIA ja sie nie znam ale mysle tak jak Gosia ze gin z Toba ustala termin cesarki :-)

Mnie od 5 rana jakos dziwnie brzuch boli i juz sama nie wiem dlaczego.Czy przez ta jelitowke jescze boli ale raczej czuje jak na @ a tego bolu nie nawidze bo boje sie ze @ dostane a przeciesz to moze oznaczac ze macica mi rosnie i dlatego boli ?????????????
Czy mam racje ????????????
Dzis kolo 13 chce jechac z przyjaciolka na jej ostatnia przymiarke sukni slubnej jeszcze tej suknie jej nie widzialam i chce jechac ale nie wiem jak sie bede czula :-(

reklama
Mi sie wydaje ze twoja mała moze tez tak szaleć przez twoje stresy. Bo wiadomo jak ty niespokojna to i dzidzius niespokojny:tak: Ja tak miałam ostatnio cały dzionek nerwowy to i smerf szalał non stop:rofl2:

CZARNA pewnie masz troche racji ale nie przesadzajmy bo ja nie dziennie mam nerwy a moja mala prawie dziennie przez caly dzien daje popis ;-)
Moze ona poprostu pokazuje juz mamusi jak da popalic nam jak sie urodzi heheh:-D
Moja MALA kopie mnie od 17 tygodnia i moge na palcach u reki policzyc dni w ktorych byla spokojniejsza a reszte dni to praktycznie non stop szaleje :tak:
A ja sie tez nie stresuje od 17 tygodnia 24 h na dobe ;-)

A jak myslicie teraz bol brzucha jak na @ tylko slabszy oczywiscie niz przed dostaniem @ moze oznaczac cos zlego czy to ze macica sie powieksza nadal ????????????????:crazy:

Do góry