reklama

Październik 2008

No Maxsiowa, przyznaj sie ze chcialas zrobic wielkie wejscie, bo my tu jak na szpilkach czekamy kiedy sie odezwiesz;-):-p:-p:-D
A udało mi sie?:-p:-p:cool2:

Cześć dziewczyny

No ja po weekendowych zajęciach trochę zmęczona bo zaliczenia się zaczęły. Na dodatek przyjechał mój "ukochany" teściu z córką mojego M i niestety zostaje do wieczora.....:wściekła/y: No ale choć tyle z tego że zabrał dzieciarnie na sanki a ja mam chwilkę żeby napić się herbaty.

Jutro wielki wypad w góry i wrócimy dopiero w niedziele, tak więc raczej udzielać się nie będę. Sorki ale nie poczytam was za bardzo ale muszę przygotować wszystko puki potworków niema bo potem będzie chaos.
Miłego wypadu. Pamiętaj o zdjęciach:happy2:

To u nas nie ma problemu, jak np. jak dzis jest paroweczka na sniadanie to mlody sam sobe ladnie je:tak: krojemu tylko na kawalki a on sobie "moczy" w ketchupie i szamie;-) zup nigdy w zasadzie nie robilam na typowe papki zawsze jakies chociaz male grudki mial, moze powoli,powoli nauczy sie jesc kawaleczki.
A moze pokroj mu kanapke na male kawalki i niech sam sobie do buziuchny wklada:tak:
U nas to samo. Nic już nie musze drobno kroić. A kanapka to też najlepiej jak nie pokrojona tylko cieszy sie jak dostanie całą w rączki. Ale oczywiście tez za nim musze biegać bo wszystko kruszy. A ketchupu też jeszcze nie dawałam. Ale majonez owszem jak jest w jakiejś sałatce to zjada

hej dziewczyny :-)
ale nas zasypało
Magda to Was wczoraj przegonili po lekarzach
my też wczoraj na dyżurze lekarskim wylądowaliśmy
sorry że tu spytam ,ale więcej dziewczyn czyta główny, Iga zdarła sobie parę dni temu bródkę podczas szaleństw, potem poprawiła i w sobotę podeszło jej ropą a wieczorem obok oraz na klatce, na policzku i czole wyszły takie pęcherzyki, które pękły i zostały ranki, lekarz wczoraj stwierdził że to zakażenie bakteryjne i przpisał Triderm, ale dopiero w domu czytam że na twarz nie wolno stosować i w nocy wyszło jeszcze koło cipuchy, musiałam ręcznikiem pewnie przenieść czy jakoś, ale tam też czytam że nie wolno smarować. Macie jakieś doświadczenia z tą maścią? Do mojej lekarki nie mogę się dodzwonić na razie
Ja niestety nie pomoge
Witam się po weekendzie :-) byliśmy u rodziców i zaraz zobacze ile naprodukowałyście ;-) Mały juz prawie katarku nie ma, ja też nie. Za to wczoraj cały dzien miał biegunkę. Kupiłam mu orsalit ale za nic w świecie nie chciał tego tknąć. (a propo co dajecie bąblom na rzadkie kupki?) . Ja trochę sobie w weeknd odpoczęłam i spotkałam sie z mają psiapsiółką której mi tu bardzo brakuuje.
A dziś wyspana jestem bo Mały spał 11 godzin bez przerwy!! Szok :-) Kochany Syneczek :-) zmykam Was poczytać.papa.
To pewnie poplotkawyłyście za wszystkie czasy:-p

Mały właśnie usnął i sie biore za łazienke. No może jeszcze coś zjem wcześniej. Potem obiadek i spacer z sąsiadką bo tez sie nie widziałam z nią długo więc trzeba wymienić plotki osiedlowe itp:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:

reklama
Bylysmy na krotkim spacerku z kolezanka i corkami :tak:
Zjadlysmy zupke i oli sie bawi a ja jakas nerwowa jestem Sama nie wiem dlaczego

G do srody jest napewno na detoksie w srode powiedza mu czy przechodzi dalej czy wraca do domu 3 majcie kciuki aby przeszedl dalej .
Choc jak z nim gadalam to chce isc dalej Ale jak nie przejdzie to i tak chce nie pic Pojdzie do psychiatry po tabletki i bedzie staral sie nie pic 3 majcie kciuki:tak:

Mirabelka mój syncio dostał ta maść zapobiegawczo jak mial w moczu klebsiele i smarowałam mu tym siusiaka po odkazeniu borasolem lub oscaniseptem. Myśle ze nie powinno zaszkodzic.

dzięki kochane Wy moje :-)
dodzwoniłam się do przychodni i na dole mam Pimafucort zastosować, na pozostale raz dziennie Triderm, a dermatolog za tydzień we wtorek, jak nie zacznie schodzić to pryatnie pójdziemy szybciej
jest u mnie siostra do jutra (wreszcie :tak:) więc dopiero jutro sie odezwe papa

Hej kobitki.

Jaguśka twu twu ma się dobrze.
Sorki za panikę ale jak zobaczyłam tą wysypkę to normalnie jakby popażona była- ale już spoko.Jeszcze na dwór nie wychodzimy zobaczymy jak będzie.

W weekend byli moi rodzice a my byliśmy sobie w kinie na Scherlok Holmes i był super.Mieliśmy iść na awatara ale siostra mówiła że nic specjalnego.

Wiecie co Jaguśka jak się denerwuje wali sie po głowie i to mocno mówie jej że nie wolno przytrzymuje ręke i robie cacy ale ona i tak sie bije.
Noce nadal okropne powiedziałabym koszmarne:(((((((
Nie wiem jak wy znajdujecie czas by byc jeszcze na forum

Gosia to wyslij do lodzi kawalek ciasta...;-)
Maksiowa mama pewnie ze wejscie pierwsza klasa;-)
Wesolutka, moze ona nie potrafi inaczej zlosci "wyrzucic" z siebie, dorosli sobie jakos radza z rozniastymi sytuacjammi, dzieci my musimy tego nauczyc, ale niestety jak to juz nie wiem, stas jak czegos nie moze bije i rzuca wszystko i wszystkim co mu pod reke przyjdzie:sorry2:

A ja mam ogromniastego lenia, nic mi sie nie chce, dzieciaki skacza po mnie, wszystko mnie juz boli...mlody podchodzi ciagle do gniazdka wycaga palucha ale nie dotyka tylko mowi siiiiisiiii :-D kaszel ma masakryczny wiec jak nic sie nie zmieni to w srode pykniemy sie do aleksandrowa do naszego lekarza:tak:

Wita poniedziałkowo i zycze miłego weekendu.U nas nocka okropna Maksio po szczepieniu jest strasznie nerowoy prezy sie i płacze czułam ze bedzie cos nie tak. Dzis jade z nim do neurologa.
Antos tez cos szwankuje ma podkazone oczy pokłada sie wiec zobaczymy co bedzie dalej.

Dziewczyny co wy dajecie dzieciom jesc? Ja gotuje mu oddzielnie wprowadziłam mu jogurty dla dzieci serduszko i bakusie i nie wiem czy nie za szybko,

Zaraz zaczyna sie giełda pierow wartosciowych więc moze uda mi sie cos zarobic
słonko Ja Ci nie poradzę z jedzonkiem bo mój mały je wszystko, fakt faktem ze długo miał problemy z gryzieniem jeszcze mu się zdarzają odruchy wymiotne. Ale odkad skończył 9 miesięcy nic mu specjalnie nie gotuje. No chyba ze mam wolne i na obiad pizza wtedy w zamrazalce zawsze jest jakas zupka w pogotowiu:tak::tak:
Co do giełd to my początkujacy:-p:-p:-p tzn M bo ja to się kompletnie na tym nie znam:-D:-D:-D
Jutro wielki wypad w góry i wrócimy dopiero w niedziele, tak więc raczej udzielać się nie będę. Sorki ale nie poczytam was za bardzo ale muszę przygotować wszystko puki potworków niema bo potem będzie chaos.
miłego wypoczynku!!!!!
hej dziewczyny :-)
ale nas zasypało
Magda to Was wczoraj przegonili po lekarzach
my też wczoraj na dyżurze lekarskim wylądowaliśmy
sorry że tu spytam ,ale więcej dziewczyn czyta główny, Iga zdarła sobie parę dni temu bródkę podczas szaleństw, potem poprawiła i w sobotę podeszło jej ropą a wieczorem obok oraz na klatce, na policzku i czole wyszły takie pęcherzyki, które pękły i zostały ranki, lekarz wczoraj stwierdził że to zakażenie bakteryjne i przpisał Triderm, ale dopiero w domu czytam że na twarz nie wolno stosować i w nocy wyszło jeszcze koło cipuchy, musiałam ręcznikiem pewnie przenieść czy jakoś, ale tam też czytam że nie wolno smarować. Macie jakieś doświadczenia z tą maścią? Do mojej lekarki nie mogę się dodzwonić na razie
kurde nie znam się na takich maściach więc Ci nie pomoge:no::no::no:
Witam się po weekendzie :-) byliśmy u rodziców i zaraz zobacze ile naprodukowałyście ;-) Mały juz prawie katarku nie ma, ja też nie. Za to wczoraj cały dzien miał biegunkę. Kupiłam mu orsalit ale za nic w świecie nie chciał tego tknąć. (a propo co dajecie bąblom na rzadkie kupki?) . Ja trochę sobie w weeknd odpoczęłam i spotkałam sie z mają psiapsiółką której mi tu bardzo brakuuje.
A dziś wyspana jestem bo Mały spał 11 godzin bez przerwy!! Szok :-) Kochany Syneczek :-) zmykam Was poczytać.papa.

ja jak są luzniejsze stolce podaje lacido baby:tak::tak: lub smecte

Witam
ehhh chłop mnie zaskoczył bo rano wstaje a on jeszcze w domku i okazuję się że wziął wolne za nadgodzinki:-D:-D:-D więc dzienny plan znów lekko zmodyfikowany;-);-);-)
Spacerek zaliczony śliczna pogoda aż żal było na obiad wracać:-p:-p

reklama
Witajcie.
Humorek ciut lepiej ... nadal jedna wielka niewiadoma - brak @, test negatywny ... decyzja idę do gina.
Boje się jak diabli, bo nie wiem co usłyszę.

Maksiowa witaj.

Dorcia moje kciukasy zaciśnięte.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry