Mama Maksa
październikowa mama
A udało mi sie?No Maxsiowa, przyznaj sie ze chcialas zrobic wielkie wejscie, bo my tu jak na szpilkach czekamy kiedy sie odezwiesz;-)![]()

Miłego wypadu. Pamiętaj o zdjęciachCześć dziewczyny
No ja po weekendowych zajęciach trochę zmęczona bo zaliczenia się zaczęły. Na dodatek przyjechał mój "ukochany" teściu z córką mojego M i niestety zostaje do wieczora.....No ale choć tyle z tego że zabrał dzieciarnie na sanki a ja mam chwilkę żeby napić się herbaty.
Jutro wielki wypad w góry i wrócimy dopiero w niedziele, tak więc raczej udzielać się nie będę. Sorki ale nie poczytam was za bardzo ale muszę przygotować wszystko puki potworków niema bo potem będzie chaos.

U nas to samo. Nic już nie musze drobno kroić. A kanapka to też najlepiej jak nie pokrojona tylko cieszy sie jak dostanie całą w rączki. Ale oczywiście tez za nim musze biegać bo wszystko kruszy. A ketchupu też jeszcze nie dawałam. Ale majonez owszem jak jest w jakiejś sałatce to zjadaTo u nas nie ma problemu, jak np. jak dzis jest paroweczka na sniadanie to mlody sam sobe ladnie jekrojemu tylko na kawalki a on sobie "moczy" w ketchupie i szamie;-) zup nigdy w zasadzie nie robilam na typowe papki zawsze jakies chociaz male grudki mial, moze powoli,powoli nauczy sie jesc kawaleczki.
A moze pokroj mu kanapke na male kawalki i niech sam sobie do buziuchny wklada![]()
Ja niestety nie pomogehej dziewczyny :-)
ale nas zasypało
Magda to Was wczoraj przegonili po lekarzach
my też wczoraj na dyżurze lekarskim wylądowaliśmy
sorry że tu spytam ,ale więcej dziewczyn czyta główny, Iga zdarła sobie parę dni temu bródkę podczas szaleństw, potem poprawiła i w sobotę podeszło jej ropą a wieczorem obok oraz na klatce, na policzku i czole wyszły takie pęcherzyki, które pękły i zostały ranki, lekarz wczoraj stwierdził że to zakażenie bakteryjne i przpisał Triderm, ale dopiero w domu czytam że na twarz nie wolno stosować i w nocy wyszło jeszcze koło cipuchy, musiałam ręcznikiem pewnie przenieść czy jakoś, ale tam też czytam że nie wolno smarować. Macie jakieś doświadczenia z tą maścią? Do mojej lekarki nie mogę się dodzwonić na razie
To pewnie poplotkawyłyście za wszystkie czasyWitam się po weekendzie :-) byliśmy u rodziców i zaraz zobacze ile naprodukowałyście ;-) Mały juz prawie katarku nie ma, ja też nie. Za to wczoraj cały dzien miał biegunkę. Kupiłam mu orsalit ale za nic w świecie nie chciał tego tknąć. (a propo co dajecie bąblom na rzadkie kupki?) . Ja trochę sobie w weeknd odpoczęłam i spotkałam sie z mają psiapsiółką której mi tu bardzo brakuuje.
A dziś wyspana jestem bo Mały spał 11 godzin bez przerwy!! Szok :-) Kochany Syneczek :-) zmykam Was poczytać.papa.

Mały właśnie usnął i sie biore za łazienke. No może jeszcze coś zjem wcześniej. Potem obiadek i spacer z sąsiadką bo tez sie nie widziałam z nią długo więc trzeba wymienić plotki osiedlowe itp

No ale choć tyle z tego że zabrał dzieciarnie na sanki a ja mam chwilkę żeby napić się herbaty.
krojemu tylko na kawalki a on sobie "moczy" w ketchupie i szamie;-) zup nigdy w zasadzie nie robilam na typowe papki zawsze jakies chociaz male grudki mial, moze powoli,powoli nauczy sie jesc kawaleczki.