reklama

Październik 2011

Witam się po nie przespanej nocy :wściekła/y:
Dziewczyny u mnie od wczoraj zaczęło się coś dziać i nie wiem tylko czy to zbieg okoliczności, dłuższy spacer czy może drażnienie sutków, ale od wieczora mam bardzo bolesne skurcze, tylko że nie regularne :wściekła/y:
Wieczorem poleciało mi odrobinę śluzu z krwią, całą noc co godzinę budziły mnie bardzo bolesne skurcze i oczywiście ucisk na pęcherz, nad ranem znowu miałam plamkę śluzu z krwią, a skurcze nie regularne, co 10-12-15 minut i pierdzielone bardzo bolesne :wściekła/y: Zastanawiam się jak długo jeszcze to będzie trwać nim się naprawdę coś rozkręci... Te podtrzymanie ciąży ma zły wpływ na moją szyjkę :wściekła/y:
Mały się kręci, chyba też niespokojny przez te skurcze, bo jeden potrafi mnie trzymać nawet 5 minut :-(
Trzymajcie kciuki aby w końcu coś się rozkręciło bo męczarnia niesamowita :wściekła/y:

reklama
malutka - no wreszcie coś się u Ciebie dzieje !!! trzymam kciuki za konkrety a nie znowu jakąś popierdółkę ;-) walnij sobie gorący prysznic albo kąpiel :tak: jakby coś to mogę Ci odstąpić mój termin ( 1 październik :-))

Ja dziś tez bezsenna noc, poukladalam sobie milion poduszek jak księzniczka na ziranku grochu i próbowałam zasnąć w pozycji siedzącej ;/ tak sie zastanawiam czym mogłam się tak załatwić i od czego to przeziebienie i na myśl przychodzi mi tylko klima w aucie .... :wściekła/y:

malutka - no wreszcie coś się u Ciebie dzieje !!! trzymam kciuki za konkrety a nie znowu jakąś popierdółkę ;-) walnij sobie gorący prysznic albo kąpiel :tak: jakby coś to mogę Ci odstąpić mój termin ( 1 październik :-))
No żeby jeszcze choć te skurcze były regularne :wściekła/y: Tylko skąd ta krew? w żadnej ciąży tego nie miałam ,jak znowu wszystko ustąpi to normalnie chyba zwariuję :wściekła/y:

malutka ja w nocy tez mialam skurcze nieregularne, prawie 7 h... radzilabym Ci jeszcze poczekac, zobacz czy krwi jest wiecej... obys urodzila wreszcie ;-) &&&&&&
W nocy to ja miałam regularne co godzinę :-D Tylko teraz tak jakoś ,że są co 10 minut, za chwilę 12-15 minut, znowu 10 i tak w kółko :wściekła/y:
Tyle tego dobrego ,że przy moich zaparciach już dwa razy wc zaliczyłam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry